ama ben sana demiştim değilmi ümidini yitirmee belli olmaz o melek seni bulur diyee bak annesini buldu bir melek daha gözlerim doldu şimdi yaaa kıyamam sana beraber beklemiştik geçen ayda rabbim ayırmasın senden yavrunu inşallah hep seninle olsun
kızlar sadece belirtim söyliyim sizee gece gündüz acaip üşüorum 3 gündür ve 2 gündürde sağ kasığımda hafif bi sızıltı var..hatta ben belirtide olmayınca kesin yok diodum...tabi daha çok yeni
zaten ilişkinin üstünden daha 15 gün geçti
peki canım sen yumurtladıgın zamanı biliyormuydun ovulasyon gününde mi ilişki oldu ve üstünden 15 gün geçti???
canım evet hesaplayıcılar var ya orda hesaplamıştım zaten akıntıdan falan anlıodum yumurtladığımı kasık ağrım oluodu.23 nisan yumurtlamagünümdü 26 nisan da ilişki oldu
canım bide 28nde ilişki oldu sonra zaten tatile çıktık arkadaşlarla orda daha akşam geldik orda bişey olmadı ama ben olmıycağı için çok rahattım kafamda hiççç bişey yoktu bu çok önemli galiba ebn çünkü her ay kendimde belirti bekleyip pc başından ayrılmıodum
aslımmm yaa teşekkür edeerim amin inşallah ayırmasın ve sen öyle demiştin ama benimde kafamda sanki çocuk sadece yumurtlama gününde olur gibi kazımışım ayyy herkese örnek olsun kızlarçalışmalarınızı bırakmayın yumurtlama bitsede devam edin..inşallah sende bu ay katırlırsın bize ay farkı olsada olur neolcak yinede aynı zamanda okula başlarlar:)
ewet canım çok haklısın herşey kafamızda eğer düşünmezsek daha kolay geliyor bebişlerimiz inş benimde süprizim olur bu ay hiç takmıyorum çünkü prolaktinim yüksek çıktı dr zaten düşene kadar hamiş olamazsın demişti bu beni stresten uzaklaştırdı bugün iacımın son günü bakalım neler olacak hayırlısı olsun...
allah nazardan saklasın inşallah canım artık dikkat ediyorsun uykuna hareketlerine yemene içmene kısacası herşeye sen de bilirsin de elbet teyzesi olarak bende karışayım burnumu sokayım ama değilmiii
teyze anne yarısıdır..zaten öğredndikten sonra eyvah ben şimdi ne yesem ne yapsam ona faydası olur diorum bildiğiniz bişey varsa pyalaşın kızlar benimle...
canım meyve yee bol bol ve kuru üzüm siyah renk lanı hem kan yapıyor hemde folik görevi görüyor artık bebiş olduğuna göre sevmediklerinde olsa yemek zorundasın canım
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine arkadaşlar neolurdularınızı eksik etmeyinnnnn
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine arkadaşlar neolurdularınızı eksik etmeyinnnnn
tamam teyzesi hemen mutfağa gidiorum bende normal kuru üzüm var baktım faydalarına bayaa iyiymiş yiyim bariii
Cnm gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin...dr a gitmedin sanırım daha... kan testi yaptırdıysan sonucu kaç cnm??
lütfen ilk 3 ay çok dikkat et... ilk 3 ay yemen içmen den ziyade hareketlerine, ani kalkışlara ve eğilişlere uzanmalara, yataktan fırlamalara dikkat et cnm.. ilk 3 ay bebek oluşuo ve kendi kesesinden besleniyor.. o yüzden yediklerinin ona ileriki aylar kadar faydası olmuyor.. yani 2 kişilik yeme sakın:) iyi yıkanmış sebze meyve, mutlaka süt, peynir,yoğurt, iyi pişmiş yumurta... ve folikasit...
inşallah canım tüm dualarım sizinle tatlımaminnn canım inş hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş bebeğine sağlıklı bi şekilde kawusursun şimdi hiç sıkıntı yapma kenine anını yaşa inş iyi bi hamilelik geçirceksin stresten uzak dur bol bol meywe ye uykuna dikkat et yemeklerini zamnında ye öğün kaçırma düzenli beslen inş herşey güzel olcak sende bizlere dua et ne olur hamişlerin duaları daha cabuk kabul olur derler
Cnm gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin...dr a gitmedin sanırım daha... kan testi yaptırdıysan sonucu kaç cnm??
lütfen ilk 3 ay çok dikkat et... ilk 3 ay yemen içmen den ziyade hareketlerine, ani kalkışlara ve eğilişlere uzanmalara, yataktan fırlamalara dikkat et cnm.. ilk 3 ay bebek oluşuo ve kendi kesesinden besleniyor.. o yüzden yediklerinin ona ileriki aylar kadar faydası olmuyor.. yani 2 kişilik yeme sakın:) iyi yıkanmış sebze meyve, mutlaka süt, peynir,yoğurt, iyi pişmiş yumurta... ve folikasit...
canım sen nasılsın bebişin nasıl ???
bu arada sen eryamanda oturuyormussun galiba bana yakınsın bende sincandayım :79:
canım teşekkür ederim amin inşallah..daha bugün öğrendim beta hcg 64 ama geçmişi okundunmu bilmiorum ilişkinin üzerinden daha 15 gün geçtiği için doktorum değerin güzel dedi önemli olan cuma günü 2 katına çıkması dedi işte bu yüzden duarınıza ihtiyacım var ocak ayında kimyasal sonucu bebeğimi kaybetmiştim
evt cnm... inşallah uygun bir günde görüşürüz.. bişiler içeriz:) malum optımum u bilirsin herhalde:) ben yürüme mesafesindeyim..
cnm iyi olcak merak etme.. bende 35 günde bir regl olmama rağmen ilk değerim regl günümden 1 gün önde 31 di... 2 gün sonra 132 ye çıktı.. sonrada katlayarak devam etti.. benimde ocak sonunda kimyasal gebeliğim oldu.. ama merak etme.. iyiye gidecek öle düşün... ama her ne olursa olsun 500 ü geçene kadar değerin, kimyasal ve dış gebelik riskin var.. her gebede varmış ... dr lar söledi...zaten 1 haftada geçersin o değeri bence ii olcak sıkma canını rahat ol... çay-kahve tüketimini bbu ara azaltmaya çalış cnm.. bitki çayı yeşil çay o da poşet olmayınından dışında bişi içme.. maydonuz yemek içinde ye ama demet olarak çiğ tüketme...
ewet canım biliyorum bende yakın sayılırım ewet görüşelim wallahi iyi olur hatta gelip gidelim zaten benim buralarda kimsem yok eşimin işinden dolayı burada oturuyoruz çok sıkılıyorum çok iyi olur benim için....evt cnm... inşallah uygun bir günde görüşürüz.. bişiler içeriz:) malum optımum u bilirsin herhalde:) ben yürüme mesafesindeyim..
canım bi tek maydanoz yiyemiorum ne eşim ne ben küçüklüğümden beri yiyemem. inşallah dediğin gibi olur nezamana kadar kan testi yaptırcam herşey yolunda giderse mesela