Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

moralin nasıl canım düzeldinmi biraz durumlar karışık diyordun ya geçen??

şuan gayet iyiyim canım şükürler olsun inş he böylede dewam ederde stressiz bi şekilde bebişime kawuşurum artık ...
bugünde son ilacımı içicem bakalım prolaktinim düşmüş mü inş düşürmüştür ....

bende ona ayıp nasıl olur gösterdim şekerim merak etme sennnn
ellerine sağlık :)

hamile misin canım? İnş hayırlısıyla kavuşursun ...

aman iyi ol inş.önemli olan eşinle aranda sorun olmasın çevredekiler tefarruat bence çok fazla takılma ranacığım bende yaşıyorum bir takım şeyler ama gerçekten benim sağlığımı bozacaksa bebeğimi etkileyecekse eğer amann deyip boşverme kararı aldım sende uygula boşşşşşşşşşvveeerrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halaaa şoktayımmmmmmmmm inanamıorummmmmmmmm lütfen dua edin bebeğim benimle olsun allahım kucağıma almyı nasip etsinnnnnnn bi kez canım yandı bu sefer yanmasın neolurr dua edin cuma günü yine test yaptırcam 2 ye katlasınnnn

ayyyyyyyyy inanmıyorum canım yaaaa nasıl sevindim anlatamammmm şükürler olsunnn rabbim gönlüne göre verdi sonunda bebeğin seninle kalacak inşallah dualarım seninle selincimmm

hediyen hayırlı olsun selin, Allah size bağışlasınnnnn. heyecan yok yorulmak yok ok?

ayyyyyyyyy inanmıyorum canım yaaaa nasıl sevindim anlatamammmm şükürler olsunnn rabbim gönlüne göre verdi sonunda bebeğin seninle kalacak inşallah dualarım seninle selincimmm

hediyen hayırlı olsun selin, Allah size bağışlasınnnnn. heyecan yok yorulmak yok ok?

kızlaarrr çok teşekkür edewrimmmm aslıcım biliosun umudum yoktu yumurtlamadan 3 gün sonra çalışma oldu die allahım kızlarr gerçekten şoktayım neolur dua edin...hediyem olsun demiştim doğum günüm 15 mayıs:) allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:92::92::92:

hamile misin canım? İnş hayırlısıyla kavuşursun ...
hayır canım hamile degilim inş olmaya çalışıyorum...
ewet canım çok haklısın bebeğime engel oluyor benim artık takmıcam eşimde benim yanımda inş en kısa zamanda atlatcaz ....
canım RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almak nasip olsun çok sewindim darısı bizlere olsun inşşşşşşşş

ama ben sana demiştim değilmi ümidini yitirmee belli olmaz o melek seni bulur diyee bak annesini buldu bir melek daha gözlerim doldu şimdi yaaa kıyamam sana beraber beklemiştik geçen ayda rabbim ayırmasın senden yavrunu inşallah hep seninle olsun

kızlar sadece belirtim söyliyim sizee gece gündüz acaip üşüorum 3 gündür ve 2 gündürde sağ kasığımda hafif bi sızıltı var..hatta ben belirtide olmayınca kesin yok diodum...tabi daha çok yeni
zaten ilişkinin üstünden daha 15 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…