canım ya :)) bu süper bi haber :) 3 gündür hep güzel haberler aldım, dilerim devamı gelsin :))
Maşallah meleğine Allah nazarlardan saklsın 9 ay senle kalsın, sonra çıksın dışarı ağlasın başınızı ağırtsın :))
Allah biliyo ya bugün senin yazını okudum, dpğum günü hediyem old diye.İçimden geçeni söylüyorum, Allahım bizleri umutla bekletiyosun hediyemiz olsun diyoruz göndermiyosun, ne var ki göndersen
Fos çıkıyo üzülüyoruz dedim kendi kendime :)) Beni yanılttığın için ayrıca tebrik ederim :)) İnanki çok sevindim...
Yalnız şeyi hatırlayamadım ben, biz senle küraj sonrası hamilelik topiğinde mi burda mı sohbet etmiştik ? Önemli olan 2. gelmiş :) İnş ilk yaşadığın hiç bir kötü tecrübeyi yaşamaz hep güzellikler anlatırsın bizlere..
allah razı olsun canım inşallah senınle erkewn hamilelik başlığında konuşmuştuk bende ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ve meleğim kardeşini yolladı bana inşallah bu sefer üzülmeyiz güzel dualarınıza çok ihtiyacım var...15 mayıs doum günüm:)