Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

şşşşş olan var olmayan var kızım :) ne anlama gelir ya böyle bir rüya görmek?

sen iyiye yorda , ne olursa olsun iyi haberi çağrıştırmış ol. ama kötü bi anlamı yok galiba. ben rüyaların kişiden kişiye değişiklik gösterdiğine inanırım. mesela rüyamda temiz bir deniz yada havuzda yüzersem. hayatımda o kadar kötü bir değişiklik oluyorki hayatım alt üst oluyr. düzenim bozuluyor. araba kullandığımda elime toplu para geçer gibi

valla canım aynı sorularla uğraşan birde ben varım yanlız değilsin anlayacağın:93:benimde sürekli çift çizgi çıkıyor üstelik yapmaya başladığım ilk günden itibaren bende bir anlam veremedim malesef hayatım:95:

günaydın herkese arkadaşlar bende çok eski sayılmam ama tanıdığım kişiler var bu topikte benide aranıza alırsanız memnun olarak bu topikte vakit geçirmek isterim ve hepinizle tanışmak.....sevgiler

hoşgeldin gamzecimmmmmm

canım umutlandırmak gibi olmasın ama hamilelik durumunda da çift çizgi çıkıyomuş adete yakın...Gününü bekle bakalım inş hayrlı haberleri ver bize

canım beni hatırlarsan ben hep içimde his yok derim ve cidden bişi çıkmaz.nedense bu ay hissediyorum ama hiç bir belirtim yok. sanki kendimi hamileymişim gibi hissediyorum ama.göğüslerim çok acırdı normalinde acımıyo şimdi ama dolu dolu oldular. geçen hafta yumurtladım ben bide. Yumurtlamam bittikten sonra tek çizgiydi testler. asliyrt ovulasyon ile ilgili bişeyler söylemişti ya onun için yaptım baktım çift çizgi, şüphelendim dünde yaptım dünki daha koyuydu bi önceki güne göre:18:

ayyy senin ki gene iyi hayatım benim kocamda nasıl etkilendiyse survıver'dan ebru destan hayranıdır kendisi ebruyu sayılkıyordu geçen cumartesi uyandım baktım onu sayıklıyor bir cimdik attım al sana ebru bak ebru yok aslı var dedim sonra aldım yastığımı annemin yanında yattım o gece neyse ki annem vardı da tek yatmadım gece gece kadın da şaşırdı artık anlatamadım hırluyor dedin ki hiç horlamaz...neyse pazar günü baktım hiç yapmadığı şey anneler gününe annemede banada çiçek yaptırmış güya benimde gönlümü alacak yookkk yüz vermedim:76::76:rüya müya olmaz yahuuuu

hayatım ama senin adetin 1 mayısta bitmiş. yumurtan çatlamak üzere olduğu içindir diye düşünüyorum. ben 23 nisanda adetim bitti 20 nisanda regl olmuştum.geçen hafta bugün çift çizgi kop koyuydu ovulasyonda. Perşembe cuma tek çizgiydi hep. Pazartesi yine silik çiift çizgi salı daha koyuydu.yani 2 kere yumurtluyoda olabilirm diye düşünüyorum artık. hakkımızda hayırlısı:85:

inşallah bebişin vardır canım vee oyüzden çift çizgi çıkıyordur testlerinde valla nasıl dua ediyorum anlatamam tüm dostlarıma ALLAH biliyor işte..rabbim doldursun karınlarımızıda kucaklarımızıda inş.

hahahha iyi yapmışın akıllansın :).

aslicim valla tanıdık olunca ben kötü oluverdim ne bileyim. bi de önceden eşim bu kızı rüyasında görmüş fantezik bi şekilde bana anlatmıştı iyice tepem kalktı. ben bilinçaltı diorum artık yoksa kız öyle güzel sexi bişey değil :) ama senin rakip de sıkıymış ebru destan ya :))) çamurlu göğüsler girmiştir rüyasına adamcağızın o napsın

aynen hayatım. Aslında çok istiyorum ama sonra olmayıncada kendimi teselli için. ben nasıl bakarım diyorum. aslında o kadar çok çocuk baktımki. Sülalenin benden sonraki tüm çocuklarının yarı annesiyimdir. mesela yiğenim ağlıyo susmuyo diye, göğsüme reçel sürüp emdirmiştim, yengem gelince çok mutlu olmuştu iyi yapmışın demişti. tabi o zaman liseye yeni başlamıştım olsa bakarım ama bebiş olmayıncada teselli etmek adına böyle kendime oyun yapıyorum

canım geçen hafta yumurtladım çigt çizgiler hafta sonu bitmişti. Şimdi yine çift çizgi oldu
acaba gebelikle ilgili olabilri, hani gebelik varsa hep çift oluyo demiştik.Bekle bakalım, eğer değilse dr danışmakta fayda var ...
şşşşş olan var olmayan var kızım :) ne anlama gelir ya böyle bir rüya görmek?
hayır olsun inş hayra yorlaım, koçişin seni özlemiş diyelim :))

aa bende korktum rüyamda, istanbula gidiyorum eşimle orda buluşacakmışız, haliç köprüsünden inip eminönüne geçcem ama orda biri sıkıştırıyo beni, eşimi bulamıyorum.Bana kötü şeyler yapcak gibiydi.Korkuyla uyandım bende.Deniz filan gördüm hayra yordum artık :)

eşinde ayıp etmiş ama :) İyi yapmışsın canım cezasını çeksin değil mi :))

evet ıslak çamurlu görüntüsünden etkilendi benimde kanımcaayy nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum anlatamam yaaa yorgunluktan oldu hayatım valla bak diyor sonrada açıklamasıda bir ilginç insanlar yorgun olunca ebruyu sayıklıyor demekkievet tanıdık olduğunda da durum farklı demi en azından benimki ebruyu ancak rüyasında görürbilinçaltı tamemen aslında biz kadınlar biraz farklı düşündüğümüz için etkileniyoruz rüya altı üstü ama bizimde rüyamıza kıvanç tatlıtuğ gelse pekte fena olmaz değilmi kızlarrrrrrrrrrrrr

ben aynı şeyi düşünmüyorum ya,üzme benim arakadaşımı
bacakları ince diye dolgu yaptırıyolar, memeler zaten hepten silikon, popo yok popo silikonu kullanıyolar. Her yerleri yan sanayi ben hiç beğenmiyorum ünlüleri

canım yaa kıyamam sana slında bizi bizden başka kimsenin anlaması imkansız gibi birşey çünkü bu süreci yaşamayan zorluk derecesini bilemiyor inş.hasrete son verecek yüce mevlam bu ay sonrada sıra ile bizlere versinnnn canımmm inşallah

ay canım benim ya :) rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş da kendi bebeğini emzir :) Ama ümitleri kırmıyoruz değil mi :) En azından gebelik geçirdin biliyosun olabileceğini :)

Tabi gebelik geçirmeyen eksik hissetmiyor kendisini :) Hepimiz anneliğe adayız 1,5 yılı geçirip hamile kalamazsak o zaman çareler ararız.AMa şimdi erkenden yelkenleri suya indirmek yok :))

eşinde ayıp etmiş ama :) İyi yapmışsın canım cezasını çeksin değil mi :))[/QUOTE]

bende ona ayıp nasıl olur gösterdim şekerim merak etme sennnn

evet hayatım hiç bir orjinal yerleri yok onların erkeklerin dibi düşüyor ama bizim gözümüzle bakıp kusur göremediklerindendir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…