şşşşş olan var olmayan var kızım :) ne anlama gelir ya böyle bir rüya görmek?
günaydın kızlarrrrrrrrrrr,:79::79::79:
nasılsınız bugün ???
inşallah canım. Kızlar bide aklıma takıldı hani ovulasyon testi çift çizgi olursa falan diye. Ben 2 gündür ovulasyon testiyle bakıyorum çift çizgi hatta ilki daha silikti dünki daha koyuydu. bu ovulasyon testini yumurtlama dönemimde kullandım.yumurtlama günüm geçtikten sonra hep tek çzigiydi. Şimdi niye çift acaba?:44: adetime yakın yumurtluyo olabilirmiyim. Yani ayda 2 kere
günaydın herkesearkadaşlar bende çok eski sayılmam ama tanıdığım kişiler var bu topikte benide aranıza alırsanız memnun olarak bu topikte vakit geçirmek isterim ve hepinizle tanışmak.....sevgiler
canım umutlandırmak gibi olmasın ama hamilelik durumunda da çift çizgi çıkıyomuş adete yakın...Gününü bekle bakalım inş hayrlı haberleri ver bize
kızlar dün gece rüyamda kocamı başka bir kadının elini tutmuş öperken gördümsonra da bi daha girdim odaya öpüştüler... bi de kız bunun arkadaşı benle de önceden tanıştırmıştı, çok garip oldum yaaa meali ne aceğğbaa? :18:
valla canım aynı sorularla uğraşan birde ben varım yanlız değilsin anlayacağın:93:benimde sürekli çift çizgi çıkıyor üstelik yapmaya başladığım ilk günden itibaren bende bir anlam veremedim malesef hayatım:95:
hayatım ama senin adetin 1 mayısta bitmiş. yumurtan çatlamak üzere olduğu içindir diye düşünüyorum. ben 23 nisanda adetim bitti 20 nisanda regl olmuştum.geçen hafta bugün çift çizgi kop koyuydu ovulasyonda. Perşembe cuma tek çizgiydi hep. Pazartesi yine silik çiift çizgi salı daha koyuydu.yani 2 kere yumurtluyoda olabilirm diye düşünüyorum artık. hakkımızda hayırlısı:85:
ayyy senin ki gene iyi hayatım benim kocamda nasıl etkilendiyse survıver'dan ebru destan hayranıdır kendisi ebruyu sayılkıyordu geçen cumartesi uyandım baktım onu sayıklıyor bir cimdik attım al sana ebru bak ebru yok aslı var dedim sonra aldım yastığımı annemin yanında yattım o gece neyse ki annem vardı da tek yatmadım gece gece kadın da şaşırdı artık anlatamadım hırluyor dedin ki hiç horlamaz...neyse pazar günü baktım hiç yapmadığı şey anneler gününe annemede banada çiçek yaptırmış güya benimde gönlümü alacak yookkk yüz vermedim:76::76:rüya müya olmaz yahuuuu
ayyy senin ki gene iyi hayatım benim kocamda nasıl etkilendiyse survıver'dan ebru destan hayranıdır kendisi ebruyu sayılkıyordu geçen cumartesi uyandım baktım onu sayıklıyor bir cimdik attım al sana ebru bak ebru yok aslı var dedim sonra aldım yastığımı annemin yanında yattım o gece neyse ki annem vardı da tek yatmadım gece gece kadın da şaşırdı artık anlatamadım hırluyor dedin ki hiç horlamaz...neyse pazar günü baktım hiç yapmadığı şey anneler gününe annemede banada çiçek yaptırmış güya benimde gönlümü alacak yookkk yüz vermedim:76::76:rüya müya olmaz yahuuuu
inşallah bebişin vardır canım vee oyüzden çift çizgi çıkıyordur testlerinde valla nasıl dua ediyorum anlatamam tüm dostlarıma ALLAH biliyor işte..rabbim doldursun karınlarımızıda kucaklarımızıda inş.
acaba gebelikle ilgili olabilri, hani gebelik varsa hep çift oluyo demiştik.Bekle bakalım, eğer değilse dr danışmakta fayda var ...canım geçen hafta yumurtladım çigt çizgiler hafta sonu bitmişti. Şimdi yine çift çizgi oldu
hayır olsun inş hayra yorlaım, koçişin seni özlemiş diyelim :))şşşşş olan var olmayan var kızım :) ne anlama gelir ya böyle bir rüya görmek?
aslicim valla tanıdık olunca ben kötü oluverdim ne bileyim. bi de önceden eşim bu kızı rüyasında görmüş fantezik bi şekilde bana anlatmıştı iyice tepem kalktı. ben bilinçaltı diorum artık yoksa kız öyle güzel sexi bişey değil :) ama senin rakip de sıkıymış ebru destan ya :))) çamurlu göğüsler girmiştir rüyasına adamcağızın o napsın
aslicim valla tanıdık olunca ben kötü oluverdim ne bileyim. bi de önceden eşim bu kızı rüyasında görmüş fantezik bi şekilde bana anlatmıştı iyice tepem kalktı. ben bilinçaltı diorum artık yoksa kız öyle güzel sexi bişey değil :) ama senin rakip de sıkıymış ebru destan ya :))) çamurlu göğüsler girmiştir rüyasına adamcağızın o napsın
aynen hayatım. Aslında çok istiyorum ama sonra olmayıncada kendimi teselli için. ben nasıl bakarım diyorum. aslında o kadar çok çocuk baktımki. Sülalenin benden sonraki tüm çocuklarının yarı annesiyimdir. mesela yiğenim ağlıyo susmuyo diye, göğsüme reçel sürüp emdirmiştim, yengem gelince çok mutlu olmuştu iyi yapmışın demişti. tabi o zaman liseye yeni başlamıştımolsa bakarım ama bebiş olmayıncada teselli etmek adına böyle kendime oyun yapıyorum
aynen hayatım. Aslında çok istiyorum ama sonra olmayıncada kendimi teselli için. ben nasıl bakarım diyorum. aslında o kadar çok çocuk baktımki. Sülalenin benden sonraki tüm çocuklarının yarı annesiyimdir. mesela yiğenim ağlıyo susmuyo diye, göğsüme reçel sürüp emdirmiştim, yengem gelince çok mutlu olmuştu iyi yapmışın demişti. tabi o zaman liseye yeni başlamıştımolsa bakarım ama bebiş olmayıncada teselli etmek adına böyle kendime oyun yapıyorum
ben aynı şeyi düşünmüyorum ya,üzme benim arakadaşımı
bacakları ince diye dolgu yaptırıyolar, memeler zaten hepten silikon, popo yok popo silikonu kullanıyolar. Her yerleri yan sanayi ben hiç beğenmiyorum ünlüleri
evet hayatım hiç bir orjinal yerleri yok onların erkeklerin dibi düşüyor ama bizim gözümüzle bakıp kusur göremediklerindendir sanırım
evet hayatım hiç bir orjinal yerleri yok onların erkeklerin dibi düşüyor ama bizim gözümüzle bakıp kusur göremediklerindendir sanırım