- 17 Şubat 2011
- 3.594
- 1
süper ya :) İnş gerçekte olurda bu ay haberini alırız senin.Değil mi? yeterki gelsinlerde kavgalar olsun bu şekilde (başka türlü olmasın ama :) İnş rabbim bzlerede bu duyguyu yaşatır...
Canım sen kaç yaşındasın? Ne kadardır istiyosun ?
inş sende ilk denemede hamile kalanlardan olursun da stresinden kurtulursun :)
Günaydın canım, ben iyyim sen nasılsın? canım bişey sorcam şimdi sen korunmuyosun deil mi? denemey başladın yeniden ...
hımm anladım canım...bence kullanmadan önce dr.una en ince detayına kadar sor canım Allah korusun...
Lüzumsuz insanlar çok, ona neyse.Sanki cebinden çıkıyor parası... Neyse sıkma kendini, değimiyor bu insanlar.Sonra sıkıntılar birikiyor birikiyor hastalık olarak karşımıza çıkıyor.Terbiyesizlik ama elden bişey gelmiyor almadığı terbiyeyi öğretemiyosun ...günaydın tatlım.
sabah sabah sinirlendim ya, iş yerinde mutfakftaki yemek yapan kadın hep geç geldiği için. Ofise gelince hep çayı ben koyarım. çayı demlerken 3 dilim ekmekten tost yaptım kendimede yiyodum o geldi. gelir gelmez kaşarıda kullanmışın dedi.tostları çöpe attım.çok sinirlendim. Çalıştığım şirket sektöründeki en iyi, pazar payı en büyük firma. Patronlar hiç cimri değil. Bu eser akıllıya ne oluyosa. Demekki ona kalsak aç kalıcaz. Sinir oldum ya. Tut saçını başını yol aklı yerine gelsin. 3 tane çocuğu var 40 yaşına gelmiş kadın ama insan terbiyesiz olunca terbiyesizdir.Önüne geçilmez işte.
candascım yukarıda bahsettim az çok :)
myseacim teşekkürler :)
puffycim hiç takma, iş yerinde bi tane müdür vardır diğerleri kendilerini mal müdürü sanar :)))
Hadi bakalım inş çabuk gelir meleğn... Sende mi tayin bekleyenlerdensin ? Bizde 2,5 yıldır bekliyoruz olmuyo ve 2,5 yıllıkta evliyiz.Bebek kavuşturur diye deniyoruz ya bizde bakalım ....
süper ya :) İnş gerçekte olurda bu ay haberini alırız senin.Değil mi? yeterki gelsinlerde kavgalar olsun bu şekilde (başka türlü olmasın ama :) İnş rabbim bzlerede bu duyguyu yaşatır...
Canım sen kaç yaşındasın? Ne kadardır istiyosun ?
inş sende ilk denemede hamile kalanlardan olursun da stresinden kurtulursun :)
Günaydın canım, ben iyyim sen nasılsın? canım bişey sorcam şimdi sen korunmuyosun deil mi? denemey başladın yeniden ...
sağol ayşecim canım banada aslı sööledi sağolsun geldim yanınıza hiç bırakırmıyım siziiiiii nasılsın bitanem bugün bizim iş taşınma durumumuz var çok yoğunum 3 gündürde bahar temizliği için izinliydimmisss gibi oldu benimde senin gibi evimmm ayşe ne güzel oluyomş canım yaşadım üzerimden yük kalktı çok yoruldum ama değdi...bu arada geç cevap verrisem kusura bakma işten dolayı
kk daki dr.a sordum canım çünkü ben dr. a filan gitmiyroum, sırf onun içinde gitmem herhalde... Zaten bi sakınca ihtimali üzerinde bile cevap verse kullanmam heralde, 60 lirada çöpe gider :)
Canım inş 2 mutluluğa beraber kavuşursunuz.Haklısın bir an önce takibe almak gerek, burda kafana uygun dr bulursun sanırım.Benim kürtaj olduğum bir dr vardı, özel bir hastanede.Erkek-50 li yaşlarda, çok tatlıydı.Kürtajdan sonra bile güldürdü düşün ki.Çok pozitfi enerjisi var, onla takip edip umutsuz kalmak zor gibi :) bu konularda psikolji önemli ya onun için dedim.Hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum, kalamazsamda diğer ay bi görünürüö sanırım...evet canım tayini bekliyorum ama iş açısından da Ankara bana daha müsait olacak eşim de tayin işi için uğraşıyor işte. İnşallah orada düzenli kontrole gidebileceğim bir doktor olur ve tedavi olurum. Çünkü bu pko tedavi edilmezse böyle normal yollardan bekle bekle çok zor
amin canım inş, senin 3 ay doldu mu canım? Dr. 3 aya dek gebelik bekliyorum demişti sanırım .....hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar. Kucağımız boş kalmasın inşallah
Aiv canım bende iiyim hamdolsun...yok güzelim yaa nerdeeee...benim kanamam hala bitmedibugün 66. gün hala devam ediyo ( gün sayıyorum hala)...
hımm...aman olsun canım sana ya da bebeğine zarar vermesindense 60 tl gitsin çöpe...
amin canım inş, senin 3 ay doldu mu canım? Dr. 3 aya dek gebelik bekliyorum demişti sanırım .....
ooo çoktan doldu canım. şimdide eşimden spermiogram istedi. sende bir problem yok dedi. 10-15 gün içinde spermiogram vericek eşim.
İnş bi sıkıntı çıkmaz canım ya, gönlünü ferah tutBiliyorum hamile kalma aşamasında her süreç çok zor ama sabır ve dua etmekten başka çaremiz yok... İnş güzel haberlerle gelirsin .... Ben burda kaç kişiden duydum spermiogramdan sonra hemen hamile kalanlar çokmuş, biride sen olrusun belki :)
inşallah canım. Kızlar bide aklıma takıldı hani ovulasyon testi çift çizgi olursa falan diye. Ben 2 gündür ovulasyon testiyle bakıyorum çift çizgi hatta ilki daha silikti dünki daha koyuydu. bu ovulasyon testini yumurtlama dönemimde kullandım.yumurtlama günüm geçtikten sonra hep tek çzigiydi. Şimdi niye çift acaba?:44: adetime yakın yumurtluyo olabilirmiyim. Yani ayda 2 kere
günaydın kızlarrrrrrrrrrr,:79::79::79:
nasılsınız bugün ???
günaydın rana, bildiğin gibi işte hepimiz korku, merak, umut, bebek sevinciyle yaşamaya devam :) sen nasılsın?
Ayda 2 kere yumurtlanırmı bilmiyorum, onu dr a soralım istersen ama sanırm geç yumurtluyosun sen, adete 1 hafta kala yumurtlayanlarda epeyce duymuştum.O günlerde çalışma yok muydu ?
kızlar dün gece rüyamda kocamı başka bir kadının elini tutmuş öperken gördümsonra da bi daha girdim odaya öpüştüler... bi de kız bunun arkadaşı benle de önceden tanıştırmıştı, çok garip oldum yaaa meali ne aceğğbaa? :18:
Canım inş 2 mutluluğa beraber kavuşursunuz.Haklısın bir an önce takibe almak gerek, burda kafana uygun dr bulursun sanırım.Benim kürtaj olduğum bir dr vardı, özel bir hastanede.Erkek-50 li yaşlarda, çok tatlıydı.Kürtajdan sonra bile güldürdü düşün ki.Çok pozitfi enerjisi var, onla takip edip umutsuz kalmak zor gibi :) bu konularda psikolji önemli ya onun için dedim.Hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum, kalamazsamda diğer ay bi görünürüö sanırım...
Neyse inş geldiğin zaman birşeye ihtiyacın olursa görüşürüz yine :)
amin canım inş, senin 3 ay doldu mu canım? Dr. 3 aya dek gebelik bekliyorum demişti sanırım .....
Çok sürmüş kanama yabazen bu kdar uzun sürebiliyomuş zaten... Peki kanama kesilince hemen denemenizi uygun gördümü dr ?İnş umut olur 9 ay senle kalır, sonrada kucağında olur inş....
Evet önemli olan zararı olması, parada giderse gitsin.Ama sanmıyorum sakıncalı olduğunu ya bakalım dr dan cevap bekliyorum ...
inşallah canım. Kızlar bide aklıma takıldı hani ovulasyon testi çift çizgi olursa falan diye. Ben 2 gündür ovulasyon testiyle bakıyorum çift çizgi hatta ilki daha silikti dünki daha koyuydu. bu ovulasyon testini yumurtlama dönemimde kullandım.yumurtlama günüm geçtikten sonra hep tek çzigiydi. Şimdi niye çift acaba?:44: adetime yakın yumurtluyo olabilirmiyim. Yani ayda 2 kere
canım çok kötü olmuşundur. daha önce bende görmüştüm bi kere. uyandırdı eşim beni niye bu kadar ağlıyosun diye :). beni aldatıyosun dokunma o pis ellerinle dedim. Bak kuzum ben yanındayım, o benim ikiz kardeşimdir yanlış görmüşündür. Kociş sana öyle bişey yaparmı dedi. Sarıldı kolunda uyuttu
2-3 gün pskolojim bozulmuştu ama