Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

günaydın kızlarrrr..

bir hafta ewdeyim.. dün kanamam oldu kahverengi kahverengi, doktora gittim.. 1 hafta yatıp dinleniceksin, tehlikeli gebelik dedi.. ultrasonda da göremedik keseyi, renkli doppleristedi doktor, allahtan orda minik kalbini, kalp atşlarını gördükte içim rahatladı.. yatıyorum şimdi.. dua edin teyzecikler ayrılmasın gitmesin benden mercimeğim....:KK50::KK50:

canım dua ettim sanada bişey olmasın mercimeğine dikkatli ol yat hiç kalma

Sperm sayısını artıran bişeyse kadın neden kullanıyo ki canım anlamadım kusura bakma...kadında hamile kalmayı erkekte de sperm sayısını mı artırıyo?

O da acaba mı diye fikir almak için yazmıştır canım napsın işte...inş kullananlarda bi sorun çıkmaz ki varsa öyle bişey satışı durdurulması lazım bence...
Canım sperm sayısını arttırmıyor bildiğim kadarıyla ama güçlendiriyor, sperm sayısı düşük olanlarda dahi sonuç alınmış (gebelikle) kadının kullanma sebebide; afedersin ilişki sırasında kadının vücudunun salhıladığı ıslaklıkla aynı özellikteymiş ve tek zararsız jelmiş...Kurulukta hamile kalmayı kısıtlıyor filan ya, yada ıslatmak için kullanılan kremler yumurtalarla karşılaşması engelliyor.Aslında işte kayganlaştırıcı ama tüp bebek denemelerinde dahi ara verilen dönemde bu jelle insanlar hamile kalmış.Kadın üzülüyor, çok ta haklı ama hamileler strese girdi presedle hamile kalanlar yani.. Hani korkutmak kötü işte...

Birde benim elimmde de var şuan ve bu ay 10 gün izin alıp eşimin yanna gidecektim, ordada onu deneyecektik.Acaba oldum ? ama bizzat tanıdıpım ve vesilesiyle aldığım arkadaş o jelle hamile kaldı :nazar: şimdi 12 haftası bitmak üzere :nazar: İyi örneklerde var yani ....

puffycim göz attımda çıkmadan yazıyım bizdende 3 günlük istemişti en iyi sonucu ozaman veriyormuş
canım nasılsın ? melek nasıl ?
günaydın kızlar hepinizeeeeeeeee:KK3::KK3:

günaydın canım nasılsın?

wavbaby; kaç gündür diyeceğim unutuyorum, ankaraya taşınıyomuşsun :) hoşgelesin diyeyim dedim ...Bende ankaradayım ...

Son düzenleme:
günaydın herkese:KK64: arkadaşlar bende çok eski sayılmam ama tanıdığım kişiler var bu topikte benide aranıza alırsanız memnun olarak bu topikte vakit geçirmek isterim ve hepinizle tanışmak.....sevgiler:KK16:

günaydın herkese:KK64: arkadaşlar bende çok eski sayılmam ama tanıdığım kişiler var bu topikte benide aranıza alırsanız memnun olarak bu topikte vakit geçirmek isterim ve hepinizle tanışmak.....sevgiler:KK16:

hoşgeldin :) ben açıkcası çok net tanımıyorum seni, şöyle kısaca biz özet geç istersen :76:

oooo Candas çok sevindim Ankaradakiler çoğalıyor desene :) Bebek görmeye gelicez beraber di mi :KK16:

ay evet ya, inş teker teker bebek ziyaretlerine gidelim toplaşıp :) Ağzından bal damladı sabah sabah :) inş 2011 meleklerimize kavuşma heyecanı yaşayarak kapatırız da 2012 de de bi ağlama sesiyle kendimize geliriz inş hepimiz :)

dün bir tanıdığım bana fal baktı, bebek geliyor dedi dan diye durduk yere ve erkek olacak dedi, yalnız isim kavgası yaşayacaksınız simdiden soyleyeyim dedi :emir_bebek: yahu gelsin de evelallah tüm kavgaları püskürtürüm :KK51: düşünsenize annesiniz artık, hiçbirşeye hiçkimseye ihtiyaç yok, başın daha dik daha güçlü olmak zorundasın, heheeeeeeeeeeeeeeyt :KK53:

Son düzenleme:
hoşgeldin :) ben açıkcası çok net tanımıyorum seni, şöyle kısaca biz özet geç istersen :76:

canım 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum finans muhasebe mesleğim bir eğitim kurumundayım yeni evlendim sayılır:KK34:11 ay oldu tatlım bizde eşimle bebek istiyoruz hemde çokkk ama bazı nedenlerden ağustosta planımız..ööle istedik burda sizlerle paylaştıkça öğrendikçe herşey dahada güzel oluyor bende ön hazırlık yapıyorum açıkçası herkes gibi..bende tanısam sevinirim seni..

canım 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum finans muhasebe mesleğim bir eğitim kurumundayım yeni evlendim sayılır:KK34:11 ay oldu tatlım bizde eşimle bebek istiyoruz hemde çokkk ama bazı nedenlerden ağustosta planımız..ööle istedik burda sizlerle paylaştıkça öğrendikçe herşey dahada güzel oluyor bende ön hazırlık yapıyorum açıkçası herkes gibi..bende tanısam sevinirim seni..

hoşgeldin tekrar mysea, ben iletimden de anlaşılacağı gibi Ankaraya taşınacak olan bir ingilizce öğretmeniyim 83lüyüm, bebek için uğraşıyorum demek yanlış sadece korunmuyorum ama umutla bekliyorum. pkoluyum tedavi görmem gerekecek galiba o nedenle şimdi o kritik deneme sürecindeyim. bi de zamanla anlarsın eşim sürekli evde değil o nedenle sıkıntı yaşıyorum hem yalnızlıkla hem de bu bebek olayında :18: tanıştığımıza tekrar memnun oldum...

lifos canım sen de hoşgeldin :KK68:

Canım sperm sayısını arttırmıyor bildiğim kadarıyla ama güçlendiriyor, sperm sayısı düşük olanlarda dahi sonuç alınmış (gebelikle) kadının kullanma sebebide; afedersin ilişki sırasında kadının vücudunun salhıladığı ıslaklıkla aynı özellikteymiş ve tek zararsız jelmiş...Kurulukta hamile kalmayı kısıtlıyor filan ya, yada ıslatmak için kullanılan kremler yumurtalarla karşılaşması engelliyor.Aslında işte kayganlaştırıcı ama tüp bebek denemelerinde dahi ara verilen dönemde bu jelle insanlar hamile kalmış.Kadın üzülüyor, çok ta haklı ama hamileler strese girdi presedle hamile kalanlar yani.. Hani korkutmak kötü işte...

Birde benim elimmde de var şuan ve bu ay 10 gün izin alıp eşimin yanna gidecektim, ordada onu deneyecektik.Acaba oldum ? ama bizzat tanıdıpım ve vesilesiyle aldığım arkadaş o jelle hamile kaldı :nazar: şimdi 12 haftası bitmak üzere :nazar: İyi örneklerde var yani ....

canım nasılsın ? melek nasıl ?

günaydın canım nasılsın?

wavbaby; kaç gündür diyeceğim unutuyorum, ankaraya taşınıyomuşsun :) hoşgelesin diyeyim dedim ...Bende ankaradayım ...

hımm anladım canım...bence kullanmadan önce dr.una en ince detayına kadar sor canım Allah korusun...

Hg gamzecim ne ii etmişsin, nasılsın?

hoşgeldin tekrar mysea, ben iletimden de anlaşılacağı gibi Ankaraya taşınacak olan bir ingilizce öğretmeniyim 83lüyüm, bebek için uğraşıyorum demek yanlış sadece korunmuyorum ama umutla bekliyorum. pkoluyum tedavi görmem gerekecek galiba o nedenle şimdi o kritik deneme sürecindeyim. bi de zamanla anlarsın eşim sürekli evde değil o nedenle sıkıntı yaşıyorum hem yalnızlıkla hem de bu bebek olayında :18: tanıştığımıza tekrar memnun oldum...

Hb canım...

dün bir tanıdığım bana fal baktı, bebek geliyor dedi dan diye durduk yere ve erkek olacak dedi, yalnız isim kavgası yaşayacaksınız simdiden soyleyeyim dedi :emir_bebek: yahu gelsin de evelallah tüm kavgaları püskürtürüm :KK51: düşünsenize annesiniz artık, hiçbirşeye hiçkimseye ihtiyaç yok, başın daha dik daha güçlü olmak zorundasın, heheeeeeeeeeeeeeeyt :KK53:
süper ya :) İnş gerçekte olurda bu ay haberini alırız senin.Değil mi? yeterki gelsinlerde kavgalar olsun bu şekilde (başka türlü olmasın ama :) İnş rabbim bzlerede bu duyguyu yaşatır...

Canım sen kaç yaşındasın? Ne kadardır istiyosun ?
inş sende ilk denemede hamile kalanlardan olursun da stresinden kurtulursun :)
Günaydın güzeller nasılsınız? :KK54:

Günaydın canım, ben iyyim sen nasılsın? canım bişey sorcam şimdi sen korunmuyosun deil mi? denemey başladın yeniden ...

umarım tüm dileklerin yerini bulur..ne gerekirse yapılacaktır bunun için kendine stres yapma ayrı bir negatif durum yaşama bence canım..çok sevindim tanıdığıma evlilikte bu gibi süreçler olabiliyo yakın arkadaşlarımda var senelrdir ayrı şehirlerde haftasonu sadece eşini gören.... bi dönem ilk evlendiğimde benim eşimde işinden dolayı çok geç geliyodu ben çalışıyorum o çalışıyo yüzünü görüp yatıyoduk sadece birbirimizin sıkıntı oluyo evet ama geçti şükür bizimki düzene girdi o zaman bende çok daralmştım umarım sizinde bi an önce çözülür hiç ayrılmazsınız birbirinizden:KK16:...

Günaydın güzeller nasılsınız? :KK54:

günaydın tatlım.

sabah sabah sinirlendim ya, iş yerinde mutfakftaki yemek yapan kadın hep geç geldiği için. Ofise gelince hep çayı ben koyarım. çayı demlerken 3 dilim ekmekten tost yaptım kendimede yiyodum o geldi. gelir gelmez kaşarıda kullanmışın dedi.tostları çöpe attım.çok sinirlendim. Çalıştığım şirket sektöründeki en iyi, pazar payı en büyük firma. Patronlar hiç cimri değil. Bu eser akıllıya ne oluyosa. Demekki ona kalsak aç kalıcaz. Sinir oldum ya. Tut saçını başını yol aklı yerine gelsin. 3 tane çocuğu var 40 yaşına gelmiş kadın ama insan terbiyesiz olunca terbiyesizdir.Önüne geçilmez işte.

hımm anladım canım...bence kullanmadan önce dr.una en ince detayına kadar sor canım Allah korusun...

Hg gamzecim ne ii etmişsin, nasılsın?

Hb canım...

sağol ayşecim canım banada aslı sööledi sağolsun geldim yanınıza hiç bırakırmıyım siziiiiii nasılsın bitanem bugün bizim iş taşınma durumumuz var çok yoğunum 3 gündürde bahar temizliği için izinliydim:KK9:misss gibi oldu benimde senin gibi evimmm ayşe ne güzel oluyomş canım yaşadım üzerimden yük kalktı çok yoruldum ama değdi...bu arada geç cevap verrisem kusura bakma işten dolayı:KK16:

X