Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

inşallah canım, o kahverengi lekelenme çoğu gebelikte oluyor ilk başlarda bildiğim kadarıyla. doktorun ona göre yönlendirmiştir zaten.

progestan verdi canım.. tuvalet ihtiyacı dışındada kalkma ayağa dedi.. özel bir doktora gidiyorum ama kadın aşırı yoğun.. acil gel dedi telefonda ama gittim yarım saat bekledim çok hastası var ama güveniyorum da ona.. anadolu yakasında tanıdık ve güvenilir kadın doğumcu önerebilir misiniz kızlar???

canım sıkma kendini kafana takma. bunlar hemen hemen her gebelikte olabiliyor. ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur herşey. Mercimek annesiyle başbaşa kalmak istiyormuş
o doğsunda teyzeleri onun poposunu ısırır annesini üzüyo diye

günaydın canım, nasılsın nasıl durumlar? hala çift çizgi mi? [/QUOTE]

günaydın canımmm valla iyiyim çok şükür sen nasılsın??evet tatlım yaa dün gene yaptım çift çizgi vardı acaba benmi yanlış görüyorum diye evde kim varsa tek tek gösterir oldum kafayı yemek üzereyim sanırım az kaldı

valla gayet rahatım canım şuan işten gelio yemek hazırlıo, evi topluo ve canım bişey ister falan die ayrılamıo yanımızdan acemi baba adayımız

ayyy canım yaa ne olur dikkat et kendine kalkma sakın dediği gibi sadece w.c ihtiyacın için kalak diğer işlerini yapacak annen kardeşlerin falan varsa baksınlar canım sana sakın yorma kendini...bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle korkma sakın dualarım seninle canım:26::26:

[/QUOTE]
günaydın canımmm valla iyiyim çok şükür sen nasılsın??evet tatlım yaa dün gene yaptım çift çizgi vardı acaba benmi yanlış görüyorum diye evde kim varsa tek tek gösterir oldum kafayı yemek üzereyim sanırım az kaldı[/QUOTE]

yok canım tereddüte düşme, etrafındakileri de. o zaman sevinç kayboluyor. sakin ve bakımlı (yiyecek dinlenme anlamında) ol. varsa şükür yoksa deneriz sebatla de geç ve hiç umursama. doktorlar takan kadınların bebeği olmuyor diyor.

Son düzenleme:
slm kızlar ayın 7 sinde yazmiştım siz hatırlarsanız 7 si adet günüm dü ayın 8inde tam olarak kanama başladı bu gün 3. günün benım ilk 3 gün cok yogun olurdu ama bu sefer cok farkli bu gün 3. pedimi taktım ama cok az kanamam var bu gün cok yogun olurdu günde en az 2 ped değiştirirdim kasıgımda sert içim rahat

günaydın canımmm valla iyiyim çok şükür sen nasılsın??evet tatlım yaa dün gene yaptım çift çizgi vardı acaba benmi yanlış görüyorum diye evde kim varsa tek tek gösterir oldum kafayı yemek üzereyim sanırım az kaldı[/QUOTE]

yok canım tereddüte düşme, etrafındakileri de. o zaman sevinç kayboluyor. sakin ve bakımlı (yiyecek dinlenme anlamında) ol. varsa şükür yoksa deneriz sebatla de geç ve hiç umursama. doktorlar takan kadınların bebeği olmuyor diyor.[/QUOTE]

doğru diyorsun canım aslında bende farlındayım ama elimde değil stres yapıyorum malesef haddinden fazla hemde.dr'da dedi bana hiç bir şeyiniz yok sadece olumsuzlukları siz çağırıyorsunuz gerçekten de demişti bana herşeyi olumluz görüyorum işte aslında başkalrına derken kendim beceremiyorum sanırım

canım bakma ben diyorum da ben farklı değilim inan. eşim yanımda değil ya rahatım kafaya pek takmıyorum şimdi. yoksa her ay pimpiriktim ben de. en yakın arkadaşım ve eşim adetim geçince artık umursamıyor gibi geliyor çünkü sonuç olumsuz olunca dah açok üzüleceğimden ümitlendirmiyorlar.

topiğe gelipde ben hamileyim demeyi o kadar çok istiyorumki. Kocaman göbişim olsunda bebeğimden tekme yiyim istiyorum.

slm kızlar ayın 7 sinde yazmiştım siz hatırlarsanız 7 si adet günüm dü ayın 8inde tam olarak kanama başladı bu gün 3. günün benım ilk 3 gün cok yogun olurdu ama bu sefer cok farkli bu gün 3. pedimi taktım ama cok az kanamam var bu gün cok yogun olurdu günde en az 2 ped değiştirirdim kasıgımda sert içim rahat değil sporada gidiyorum ya üstüne görüyorsam diye geliyor aklıma bu gün bir idrar tahlili yapmayı düşünüyorum

canım adetliyken doğru sonuç verir mi ki idrar testi???

topiğe gelipde ben hamileyim demeyi o kadar çok istiyorumki. Kocaman göbişim olsunda bebeğimden tekme yiyim istiyorum.

inşallah canım.. bende don gömlek sallamak istiyorum elinizi çabuk tutun kızlarrr ben dua ediorum hepinize.. olcak inş benimde yiğenlerim yoksa 1 erken kardeşim var asla teyze olamicammm

benimde bu ay çok az kanamam oldu, bugün son gün.Çok afedersin tek damla bil yok, normalde olurdu... Ben gebelik ihtimali vermiyorumda kendime, korkuyorum başka bişeyden mi acaba diye? zaten kürtajdan sonra alt üst oldum.Ama bence sen mutlaka test yaptır madem kuşkulandım.Ben kuşkulanmıyorum çünkü göğüslerim fos ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…