- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.281
- 298
canımmm hamileyimmm 726 değerim.....
Oo maşallah canım hayırlı olsun banada dua et olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm hamileyimmm 726 değerim.....
Oo maşallah canım hayırlı olsun banada dua et olur mu
dualarım hep sizinle tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah....
canım sana birşey danışacağım. ben 4 aylık evliyim. bu ay 2 günde bir değilde mesela 2 gün üst üste ilişkiye girdik. 1 gün ara verdik. ovülasyon tarihlerinde yaptık. ( 18-19-22-23-25-26-28-29 Ekim) 2 gün ilişkiye girince hamilelik riski azalır mı?Amin Birtanem Sağol inşallah bende hamile kalırım :)
Bu arada çok sevindim değerinde Güzel çıkmış
bu arada regl oldunuz mu ?Oo maşallah canım hayırlı olsun banada dua et olur mu
Hayır canım olmadım bakalım :)bu arada regl oldunuz mu ?
Canim bende ayni 27 ekim olup 2kasim da bitti.Slm kizlar bende araniza yeni katildim öncelikle allah hepimizin kalbindeki seyi versin diyorum arkadaslar bi sorum olacak bilgisi olanlardan mutlaka cvp bekliyorum benim adet tarihim 27 ekimdi ve simdi 27 kasimdayiz ve hala olmadim normalde 2 gun once olurdum ama olmadim ama bugun kahverengi lekem geldi ve siddetli sancimvar sizce hamile olabilirmiyim lutfen yardim
Bende de 5gundur siddetli agri bel agrisi kasik agrisi var ama ben dayanamdm devlet hast acil e gttk dun kanda negatif cikdi .10 gun once kasikta sancim olmaya basladi ve bacaklarima vururdu agrisi özelliklede basen kismima bide goguslerimde agri basladi vede kasinti cok merak ediyorum birgun boyuncada acik kahverengi lekem geldi kirmizi gelmiyor gelmezde insallah sizce gebelik belirtisi varmi test yapmak istemiyorum daha erken diye hem negatif cikar diyede korkuyorum
Cnm ankarada duzen ve genart lab var onlarda yaptirdikinşallah razı olur canım iyi niyet rabbimin katında karşılık bulur mutlaka.inşallah tedavisi çok kolaydır ve kısa sürede çocuk sahibi olursunuz.bu arada hangi labaratuarlarda olduğunuda yazmanız mümkün mü acaba, özelden de olabilir, aklımızda olsun zahmet olmazsa arkadaşım.
ankara =( malesef bana çok uzak sağolasın canım.Cnm ankarada duzen ve genart lab var onlarda yaptirdik
Berna canimmm hosgeldinnn:)))aynurrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim :)
Gününü beklemen lazimm bska yapicak bisey yok. Korkmaa allahim vereceği zamano bilir duaa et bekle kendini cok dinleme suan ne djrumdasin bilmiyorjm gwrci baya olmus yazali insallah hamilesindirarkadaslarım acıl bır sey sorucam ya adetıme 4 gun kaldı ve aısır bel agrım var regl olma korkum okdar cok kı
boyle olup hamıle kalan varmı ??????????
Gününü beklemen lazimm bska yapicak bisey yok. Korkmaa allahim vereceği zamano bilir duaa et bekle kendini cok dinleme suan ne djrumdasin bilmiyorjm gwrci baya olmus yazali insallah hamilesindir
Oyy cokk sevindimm allahim tamamina erdirsin insallahhh :))Canım arkadasım Allah razı olsun gunume 1 gun kala hastanede test yaptırdım hamıleyım :)