bugün güzel bir gün olsun hepimiz içinnn
yeni umutlar yeni heyecanlar yeni güzel haberler duyalım inşallahhh :)
ramelllll gel artıkkk ne yaptın doktordaa?meraktayım dünden beriiii :)
ariver'ım canım benimm bugün mutlu uyanmışsın..çoook sevindim.inşallahhh hep böyle uyanırsın..içindeki umudu kaybetme bebeğimmm..o seninle büyüsün ki yerini bebiş alsın inşallah.. :) anlattığın atışı ben bilmiyorum canım
ama sen takılma onlara boşver..güzel şeyler düşünn güzel olsunnnn herşeyin inşallahhh :)
özgemm minik kuşumm günaydınn :) kahvaltını yaptın mı?bebişkon napıyorr :)) benim için sev onu :)
tutkummmm misminicik annişimm günaydınnn :) bulantın ne durumdaa?? bulantın olduğunda ağzına tuzlu bişeyler at hemen rahatlatıyorrr
) doktorum söylemişti...yaptım ve cidden rahatladımm:)
büşrammmm bebişimm günaydınn..:) ovülasyonu testine çok takılmaa..sen vücudunun sana gösterdiklerine dikkat ett..artık yumurtlama zamanın..bu hafta çalışmalar full gaz devammmm :)))) ayrıca umutsuzluk yoook ve bebiş düşünmee bırakk bu ay kendiliğinden olsunnn
angeltavşan'ım canımmmm :) günaydın :) bugün nasılsın?dünkü umutsuzluğun geçti dimiiii? her zaman umut vardır canım benimm
esroşummmmmm günaydınnn :)) minik oğluşumun güzel annesii napıyor bugünn?? oğluşuma söylee onuu seviyorummmmm :))
Fbcan ım bebeğimm günaydınnnn :)) bugün minnak bebişin napıyorrr?? iğneleri aksatmaa sakınnn...her iyi haberini duyduğumda kendime olmuş kadar çok seviniyorum..o göbüşündeki bıdığıda yerimmmmmmmmmmmm :))
veee diğer kızlarrrr günaydınnn hepinizeee :)) bugün nasılsınızzz?? hepinize umut dolu günlerrr..