- 10 Şubat 2012
- 1.180
- 38
Hayir yapmadim ama bugun yarin bekliyorum. Ayy insallah olmayiz
amin amin inşallah canim hakkimizda hayirlisi olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir yapmadim ama bugun yarin bekliyorum. Ayy insallah olmayiz
Amin cnm. En basta Hakkimizda hayirlisi olsunamin amin inşallah canim hakkimizda hayirlisi olsun..
valla bende bilmiyorum ilk kez test aldım zaten öyle deyince bende aldım testin adı OVULA ULTRA EARLY MİDSTREAM PREGNANCY TEST yazıyo türkçesi OVULA ERKEN ULTRA ERKEN KALEM GEBELİK TESTİ pempe renkli bi kutusu var zaten eczacının diğer söylediği test anca 15 gün geçince gösteriyomuş o yüzden silik çıkmıştır belki o arkadaşın ... inşallah çıkar :)
teşekkür ederim canim benim bilgilerin icin evet haklısın o arkadasinda o yüzden hala silikti o zaman.ben simdi cok merak ettim senide guzel haberlerini bekliyorumm kuzum
valla ben artık hiçbişey bilmiyorum yaaaa sıkıldım çok sıkıldım artık yazmıcam hiçbişeyyy olursa olur lmasada olmasın napıyım kendimi paraladım yeter yaaa yeterrr
eioiea leylakx gizz inşallah yakın zamandaa hamileee olduğunu yazarsınızzzz az once gordum gunu geçmiş arkadastaa varrr hadiii yarın sabah ilk idrarlaa yap testiii sayfaaanın neşesinee neşe kattt dualarım siiznle
inşallah canım yarın sabah ilk idrarla yapcam bakalım haber veririm
tamam canım ağlamıyorum yok canım koymadım eşim sevmiyo damla sakızını :)))))tamm kuzummm senn ağlamaaaa :))) var mı gerçektennn damla sakızıda koydun muu :)
canım devam et ov. testlerine ama stres yapmadan ya ilişkiye de devam et testlere göre ayarlama günaşırı olsun akıntın da başlamış diyosun o zaman yakın yumurtlama tatlım sakin ol sadece...hiç sorma canım yaaa bilmiyorum napıcağımııı
gelecek inşallah canımm gelecekkkk :))
sen hep moralini yüksek tutt..çalışmalarınıda aksatma inşallah iyi haberlerini alacağız :)
azize33 evrene güzellllll,olummmluuu düşünceler yolluyoruz ve bu ay göbüşlerimizi dolduruyoruz inş :))) sen takibi yaptın çalışmalarınıda aksatmadıysan o bebiş gelecektir inş..
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :))))
benim dün saat 18.00 gbi akıntım geldi biraz yumurta akı gbi şefaf ii parmak arsında uzayan ama öyle fazala değil tabi demekki başlıyor bende yine ilişkiye girdim ve bu sabahta yaptım inşlhhh olur canım ama dün akşamda yaptım 2. çizgi var ama çok çok belirgin değil silikte değil okadar bugunü merak ediyorum hesaplara göre bugun yumurtlamam 30-14=16 Allahımdan hayırlısnı diliyorum bakalım neler olucak içinize ne doğuyor kızlar benim için
benim dün saat 18.00 gbi akıntım geldi biraz yumurta akı gbi şefaf ii parmak arsında uzayan ama öyle fazala değil tabi demekki başlıyor bende yine ilişkiye girdim ve bu sabahta yaptım inşlhhh olur canım ama dün akşamda yaptım 2. çizgi var ama çok çok belirgin değil silikte değil okadar bugunü merak ediyorum hesaplara göre bugun yumurtlamam 30-14=16 Allahımdan hayırlısnı diliyorum bakalım neler olucak içinize ne doğuyor kızlar benim için
gunaydin tatlim siz bugunde girin ilişkiye yumurtluyosun işte canimm hadi gözün aydin stres yapma ama rahat ol bugün bak stres yapmadan iliskiye girmek cok onemli hadi insallahh güzel haberler vereceksin bize bu ay
hadi inşaaalllah bu sefer tutar da hamile kalırsın canım.sabırsızlıkla onbeş gün sonrasını bekleyecez desene :))