Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ciddi varmı böle bişi yaa

merhaba arkadaşım hamilelik belirtisi olark ilk olarak ne olur...migde bulanması mutlaka olurmu.bilgi verirsen mutlu olurum

merhaba arkadaşım hamilelik belirtisi olark ilk olarak ne olur...migde bulanması mutlaka olurmu.bilgi verirsen mutlu olurum

merhaba arkadaşım.bende merak ediom ilk belirti ne olur.ben her ayın 28 inde sabah olurdum.şu saat oldu olmadım biraz umutlanır gibi oldum

kizlar bende bisey ogrenmek istiyorum benim adetime 1 hafta var ve sol kasigimdan bacaklarima dogru bi agrim var hamilelik belirtilerinde boyle bisey varmidir

Lora olabilir, dün öğrendim hamile olduğumu adetten 9 gün geçmişti, kasıklarım çokağrıdı, bide adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. bide ayaklarım hep buz kesti olabiliir yani, regl ve gebelik belirtileri çok yakın adetine kadar bi bekle sonra git doktora bence, istiyorsan olsun umarım

manolya dün öğrendim hamileyim, belirtiler adete çok yakın, olacak adet sandım hep, ama farklı olarak beyaz akıntı oldu bende hiç olmazdı adete yakın. ayaklarım buz kesti hep dondum, kasıklarım ve karnım agrıdı özellikle sol yumurtalığım, ve hep yorgundum 10 gündür sık uyudum. ara ara mide bulantısı oldu ama dün doktor o daha 3 4 haftaya başlar dedi ben 3 haftalık hamileyim. buantı olmazmış genelde.Allah dilediğinizi versin inşallah.

canim hayirli olsun senin adina cok sevindim ya ben ayagima vuran bu agridan yuruyemez duruma geldim aslinda tam kasilk yeri degilde daha asagisi yani yumurtalik tarafim agiriyor sag tarafada ara ara igne batiyor gibi gerci karnimin genelindede agri var hamilelik adina hicbir belirtim yok bide goguslerimin uclari arada igne seklinde batik gibi oluyor ve kasiniyor sendede boylemi oldu cnm

kızlar evet boyle seyler var hatta hatta belıne yastık koyanler bıle var.......sımdı cocukları varrrr

bendede bu yazdıklarının hemen hepsı oldu. dr bugun regl olacagımı soylemıstı. tam yumurtlama gunu gıtmıstım. 14 gun sonra ayın 28 ı dedı. ama hala olmadım. umarım her ısteyının gonlundekı olur

Kizlar Bende Test Yaptim Pozitif Cikti Suan Adetim Geceli 7 Gün Oldu Ama Ben Hiç Adet Belirtisi Görmedim Az Bi Bastirinca Göğüsüm Aciyodu Okadar Olmiycagimi Anladim Zaten Bide Göğüsümde Böle Kirmizi Ufak Kilcal Damarlar Cikmişti örümcek Agi Gibi Hiç Yoktu Bende Ve Heryerimde Damarlarim Belirginleşmeye Başlamişti

canım hayırlı olsun çok sevindim allah bütün isteyenlere ve içinde banada nasip etsin inşallah bende bekliyorum dün ve bügün olmam gerekiyodu ama gelen yok inşallah düyorum:)))))

Inşallah Canim Yaa Cok Değişik Bi Duygu Allah Herkeze Yaşatsin Derimm Hadi Hayirlisi

cok tesekkur ederim cnm ama ben anlamadim nasil yani doktor regl olacagini soyledi suan hamilemisin cnm kusura bakma sanirim anlayamadim ne demek istedigini ama umarim seninde gonlundeki olur

laluzcum benim gogusumde hic bir belirti yok sanirim benim kasik agrim usutmeden
oluyor ama siddetli bir sekilde tabi ara ara ayagima vuruyor evet duydum hamilelerde goguste damarlar olustugunu bende olusmadi boyle bisey demekki ben gercekten usutmusum hamilelik degil benimkisi zaten bu ay askinda hic umudum yok cunku artik her ay beklemekten cok usandim

CANIM BEN BİDE ŞUNU ANLADIM BEKLEYİNCE OLMUYO BEN BU AY HİÇ BEKLEMEMİŞTİM VALLA UMUDUM YOKTU NE ZAMAN ADETİM Bİ GÜN GECTİ BELİRTİDE OLMAYINCA GALİBA DEDİM AMA BEKLEDM EN SON 5 GÜN GECİNCE TEST YAPTIM CIKTI YANİ KAFAYA TAKMIYCAN CANIMMM

bende son reglimi gordukten sonra bir daha hic dusunmeyecegim demistim cnm hatta istemiyorum artik bile dedim uzumtumden ama gercekten bir bebege cok ihtiyacim var biliyorum herkesin vardir ama ben almanyada yasiyorum ve kimsem yok burda evde cok bunaldim bari bebegimle ilgilenirim diye dusunuyorum gurbet zor malesef

Anladim Canim Inşallah Olur Yaa Ama Inan Kafaya Takma Tamammi Oluyooo Ben Senin Içinde Dua Ederim Allahim Herseyin Hayirlisini Versin Yaşamadan Bilinmez Ama Senin Işinde Zor Hakkaten Yalnizlik Acisindan Diyorummm

Anladim Canim Inşallah Olur Yaa Ama Inan Kafaya Takma Tamammi Oluyooo Ben Senin Içinde Dua Ederim Allahim Herseyin Hayirlisini Versin Yaşamadan Bilinmez Ama Senin Işinde Zor Hakkaten Yalnizlik Acisindan Diyorummm

sagol cnm benim umarim sende rahat bir hamilelik gecirirsin cnm bende senin icin dua edecem cnm umarim herkes hakkinda hayirlisi olur

yeni hamişler bize biraz yardım edin yaaa.bilirsiniz günler geçmiyor.adet gününüze bir hafta kala neler hissettiniz.nasıl belirtiler oldu.biraz anlatın bize de umut olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…