- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
arkadaşlar iyi akşamlar birşey sorucam ; benim adetim 8 gün gecikti. 2. gün test yaptım negatif çıktı.sizce hamile olma ihtimalim varmı?bütün belirtileri taşıyorum ama bu psikolojikte olabilir.tekrar test yapmaya korkuyorum:1no2:
cnm sende hosgeldın aramıza.çikolata kistinin çokda engel oldugunu sanmıyorum.yani daha masum bi kist oldugunu bılıyorum.bızde 8 aydır korunmuyoruz yazdıgım gıbı bugun doktora gıttım bakalım sonuc ne olacak.hayırlısı inşallah ikimizdede bişey cıkmazda bebeklerımıze engel olmaz.umarım bişey çıkmaz..ama kistse de herşeyn bir çözümü var..canını cıkma canım
arkadaşlar bu önümüzdeki ay adet olduktan sonra rahimm filmi çekilecekdedi doktor.bildiğim kadarıyla ilaç veriyorlar tüpler falan acıkmı ona bakıyorlar dimi?
hiç yaptıran varmı aranızda.varsa ne olur bahsedermısınız çok merak ettim çokmu acı veriyor:sm_cool:
teşekkür ederim hepinizin tüm dilekleri kabul olur inşallah benimle beraber
cnm ya tşk ederım cevabın ıcın. inş bısey cıkmaz.doğum gününü kutlamıstım ama tekrar yazıyorum.allah sana yenı yasında saglıklı mutlu bır bebek versın.hayırlı evlatlar buyutmek dılegıyle. bu ara kanaman hakkında hıc bı fıkrım yok 11 gun olduysa henuz yumurtlamadıgın ıcın hamılelık durumu olurmu bılmıyorum. gelısme olursa haber ver cnm öptmbenim kuzenim yaptırdı acımamış pek korkma inşallah çabucak atlatırsın sende.ben bişey yazmıştım geçen gün kimse farketmemiş.benm reglim biteli 11 gün oldu c.tesi benden kan geldi günlük pedimi kirletcek kadar hemde.bugünde regli olucakmışım gibi kasık ağrısı oldu ama uzun sürmedi.sizce bi problemmi kan gelmesi?