- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ağzından bal damlıyo inşallaaaahhh hemen test alcam sonucunu da yazıcam
size şimdiden dua edicem burda hepimiz kader arkadaşıyız bi anlamda:)
şimdi test aldım geldim ama daha eczaneden çıkarken gene negatif çıkıcak diye düşünmeye başladım.gene tek çizgi çıkıcak ve ben kendime birsürü küfür edicem bak görürsünüz
arkadaşlar testteki ikinci çizgi silik de olsa belirginse bu da pozitif anlamına mı geliyoo (
arkadaşlar testteki ikinci çizgi silik de olsa belirginse bu da pozitif anlamına mı geliyoo (
bir bilen yok muu
arkadaşlar çok heyecanlıyım
cnm benım bıldıgım sılıkde olsa pozıtıf ama bır bılene daha sormak lazım.yanı kan testı daha kesın olur .inş.hamılesındır.
ya negatif çıktı yaa ben demiştim size ağlamak istiyorum bir daha asl test almıycam!!test paralarıyla dükkan açardım be şimdiye kadar.sinir oldum yaaa
pamuk helva eğer testi yaptığında arkasından hemen ikinci çizgi silikde olsa çıktıysa evet hamilesin ama yok 20 dk dan fazla beklediysen ve sonra fark ettiysen ikinci çizgiyi silikde olsa sanırım hamile değilsin çünkü bende bir kere böyle yanıldım testlerin doğru sonucu ilk 15 - 20 dk da belli oluyo senin durumun nedir peki