Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ilk göğüslerimle geldi sonra batı bekledim ama sadece göğüslerim de acım vardı ve hiç bir şekilde karnım agrimiyordu arkasından hafif bir bel ağrım geldi adetim 4 gün geçince doktora gittim kan verdim beta 1540 çıktı ama ultrasonla bakıldığında çıkmadı ilk gebeliğim bende yeni evliyim ve çıkmayınca biraz panik yaptım korktum acaba dış gebelik mi diye ama bakalım cuma günü tekrar kontrolüm var bence batı bekle 1 2 gün geçerse yap benimde göğüslerim çok erken acı yaptıBen bişey demek istiyorum sormak yani 1 yıldan fazla evliyim 1 kere düşük yaptım bu ay da adet sonrası değerlendirdik eşim ile 27 25 arası adet olurum ama bu 2 haftadır daha önce hissetmedim göğüs ağrısı çektim ani ani ağrı girip duruyordu anlatamam adet olacak gibi sancım okuyor ara ara da gece uyutmayan mide yanması bulantısı yaşıyorum aşırı derecede nefes darlığı demiyorum zaten bu hafta sonuna kadar olmam gerekiyor ama negatif çıkar diye korkuyorum biraz anormal 2 hafta geçirdim ama bilemedim size danışmak istedim ya düşünceniz ne. Yaşayan oldumu bu durumu yardımcı olurmusunuz
Benim ayaklarım yanıyordu göğüslerim dolgunlaşmıştı ve bir asabiyet vardı bel ağrısı da çok belirgindi regli olucakmışım gibi ama benim için en belirleyici durum lekelenme olmasıydı daha önce hiç lekelenmedim yani lekelenip bir kaç gün sonra regli görmedim. Reglime 1 hafta kadar vardı test aldım silik çıktı ardından kan şimdi 20 haftalık olduk çok şükürErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kız bilmiyorum dün gece göğüs ağrısından sol göğsüm koluma vurdu artık oturdum ağladım O kadar kötüydü İnşallah vardır yaBenim de ilk göğüslerimle geldi sonra batı bekledim ama sadece göğüslerim de acım vardı ve hiç bir şekilde karnım agrimiyordu arkasından hafif bir bel ağrım geldi adetim 4 gün geçince doktora gittim kan verdim beta 1540 çıktı ama ultrasonla bakıldığında çıkmadı ilk gebeliğim bende yeni evliyim ve çıkmayınca biraz panik yaptım korktum acaba dış gebelik mi diye ama bakalım cuma günü tekrar kontrolüm var bence batı bekle 1 2 gün geçerse yap benimde göğüslerim çok erken acı yaptı
Ay inşallah güzel sonuç alırız hepimiz ya beklemeye devam edim sizde haber edin ama lütfenBenim de gecikmemin 4.günü. 1 gün geçince kan vermiştim çıkmadı. Bat 4 gün öncesi lekelenmem oldu heh erken sökülücem dedim ama max 48 saat içinde zaten çok seyrekti bitti. Benim adet öncem ve adetim ayılıp bayılmalı, göğüs acısı bel ağrısı sinir öfke tavan olduğu bir süreçtir. Evlilik sonrası da kontrollerimde en ufak bir problem çıkmadı rahmim temiz polip vs yok, 28 yaşındayım. Bu ay adete yakın hiç belirtim olmayınca şüphe ettim ama leke olunca sökülücem sandım yok. Tarihimde 4 gün geçti. Hala hiçbir ağrım sızm yok birtek dün kasıklarımda sancı tarzı hissettim yine oldum olucam derken o da bitti yok. Vücudum sanki regl olmuşum da bitmiş kadar normal. Bugün de idrar yaptım çıkmadı. Doktorumu aradım, söktürücü kullanmak istediğimi söyledim çıkmadı bir şey dedim , her şey olabilir idrar da yapma gecikmenin tam 1 haftayı bitirmesini bekle dedi. Bugün çarşamba, pazar 1 hafta. Pazartesi kan vermemi istedi. Asla ilaç kullanma bu sürede dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu?
Ay ne güzel ya inşallah bende öyle olur bekliyorum bakalımBenim ayaklarım yanıyordu göğüslerim dolgunlaşmıştı ve bir asabiyet vardı bel ağrısı da çok belirgindi regli olucakmışım gibi ama benim için en belirleyici durum lekelenme olmasıydı daha önce hiç lekelenmedim yani lekelenip bir kaç gün sonra regli görmedim. Reglime 1 hafta kadar vardı test aldım silik çıktı ardından kan şimdi 20 haftalık olduk çok şükür
İnşallah haber vereceğim. Biz planlamıyoruz henüz , 5 aylık evliyiz ama korunmuyoruz da. Olursa mutluluk ile karşılarız ama bu süreçte bir sürpriz olmazsa da 1.yılımız itibariyle yumurtlama günü vs gibi ona odaklanarak deneyeceğiz. Biraz akıştayız açıkçası, olursa tatlı bir sürpriz olur bize. Umarım herkesin gönlünden geçen ve hayırlı olan olsun.Ay inşallah güzel sonuç alırız hepimiz ya beklemeye devam edim sizde haber edin ama lütfen
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç veriyorKızlar bugün gecikmenin 7. Günü kaset testi akşam yapsam mı yoksa sabah mı yapsam sonuç değişir mi sabah idrarı önemli diyorlar ya
Yaptım canım çok şükür pozitifSabah ilk idrarla daha iyi sonuç veriyor
Amin inşallah yaİnşallah haber vereceğim. Biz planlamıyoruz henüz , 5 aylık evliyiz ama korunmuyoruz da. Olursa mutluluk ile karşılarız ama bu süreçte bir sürpriz olmazsa da 1.yılımız itibariyle yumurtlama günü vs gibi ona odaklanarak deneyeceğiz. Biraz akıştayız açıkçası, olursa tatlı bir sürpriz olur bize. Umarım herkesin gönlünden geçen ve hayırlı olan olsun.
Gözün aydın sağlıklı bir gebelik olur inşallahYaptım canım çok şükür pozitif
Ayyy nasıl mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah ya darısı bizeYaptım canım çok şükür pozitif
Amin inşallah kan sonucumda çıktı 3151 beta Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy nasıl mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah ya darısı bize
Dün pozifi gördüm dün regl olmam lazımdı. Akşama git gide arttı göğüs hassasiyeti. Kolum değince hissediyorum daha önce yaşamadığım bişi bu kadar iri olması acımasıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadımİshal gebelik belirtisi olabilir mi kızlar ya. Tam yumurtlama günü ilişki oldu üstünden bir hafta geçti bugün 15 kere tuvalete gittim acayip bir mide bulantısı var. Salgın falan mı acaba yoksa gebelik olabilir mi ki
Yo olmadım bekliyorumMerhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadım
İnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsinYo olmadım bekliyorum
Ayyy çokça amin vallahaİnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsin