Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri
Belirti o kadar sinir bozucu ve sacma oluyor ki bazen. 28 yasindayim su ana kadar evlilik oncesi ve evlendikden sonra toplasan 5 ya 6 regl oncesi gogus agrisi yasamisimdir. Hic agrimaz sismez. Ogluma gebe kaldigim zamanda bile hic hatirmaliyorum o derece. Bu ay korunmadim gebelik planliyordum. Doktora gittim yumurta catlamis sari cism izleniyor dedi e ala ne guzel. 2 gun kaldi regl olmama. Test yaptim( erken gebelik) hic bir sey cikmadi. Ve ne sacma ki bu ay gogus agrisi sisme agri yasiyorum. Ne alakahep diyordum hangi ay agrim olursa goguslerimde hamileym anlayacagim. Ama ogle degilmis demek ki.
Merhabalar benim 10’unda 78, 13’ünde 338 ve bugün (15’i) 1154 cıktı. Sat 17 ekim bat dün veya bugündü. Acaba ikiz olma iht var mı veya bu değerler normal mi?