ama ilk etapta stres ve yorgunluk açısından eşinin rahat olması lazım.yani ilk görev onda oldugu ıcın. ee bu sartlarda eşinin degerlerının dusuk cıkması bence surprız degıl.bıraz basbasa sakınlıge ıhtıyacınız olsa gerek.bu ıste stres en buyuk hata zaten.rahatlamak ıcın yontemler bulmalısınız ayrıca doktora gıttıgınızde bu sartlarınızdanda bahsedın sevgılercanım eşim özel bir şirkette operatör olarak çalışıyor ve çok sıkı bir tempoda çalışıyor ve üstleride çok pürüz insanlar aynı zamanda da internet cafemiz var oraya da ben bakıyorum gündüz akşam saat altıya kadar daha sonra eşim işten direkt buraya geliyor gece saat 12 yada 12 buçuğa kadar da o burda duruyo sonra kapatıyor işte yani anlıcan çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz canım
ama ilk etapta stres ve yorgunluk açısından eşinin rahat olması lazım.yani ilk görev onda oldugu ıcın. ee bu sartlarda eşinin degerlerının dusuk cıkması bence surprız degıl.bıraz basbasa sakınlıge ıhtıyacınız olsa gerek.bu ıste stres en buyuk hata zaten.rahatlamak ıcın yontemler bulmalısınız ayrıca doktora gıttıgınızde bu sartlarınızdanda bahsedın sevgıler
arkadaşım bu saate burda birilerini bulmak güzel oldu doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekmiyomuydu kaç gün geçince tutar diye . adetinden kaçgün geçti.inşalah tutmuştur hayırlı haberlerini alırız
canım doktorum transferden 12 gün sonra belli olur dedi ama ben erken test yapsam çıkarmı die düşünüyorum bide adetim 3 gün gecti aşılama falan olduğumda tam gününde oluyordum ama busefer geçti niş hayırlı haberdir
sinemcim bende aynı soruyu sorucam sana.bende 24 yasındayım 9 aydır korunmuyoruz ama doktorun boyel bır yaklasımı yok.sız neden tup bebek yaptırdınız.örnek olması açısından soruyorum.bu arada umarım hamilesindir.kızlar merhaba biz tüp bebek yaptırdık transferin 9.günü adet tarihim gecti olmadım acba bu hamilelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim çünkü aşırı heycan ve korku var
sinemcim bende aynı soruyu sorucam sana.bende 24 yasındayım 9 aydır korunmuyoruz ama doktorun boyel bır yaklasımı yok.sız neden tup bebek yaptırdınız.örnek olması açısından soruyorum.bu arada umarım hamilesindir.
sevgiler.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım 4yıllık evliyiz biz bu 4 yıl içindede hep tedavi gördüm ben aşılamalar yumurta takipleri iğne tedavileri vs. hiç birinden sonuç alamayınca tüp bebeğe karar verdik ama sanırım buda olmucak çünkü kahverengi akıntılar başladı adet olcam herhalde neden yaa neden hiç bi sorun yok maden neden çocuğum olmuyor yaşamaktan bıktım doktorlardan bıktım artık öfff yaaaasenağlama
canım 4yıllık evliyiz biz bu 4 yıl içindede hep tedavi gördüm ben aşılamalar yumurta takipleri iğne tedavileri vs. hiç birinden sonuç alamayınca tüp bebeğe karar verdik ama sanırım buda olmucak çünkü kahverengi akıntılar başladı adet olcam herhalde neden yaa neden hiç bi sorun yok maden neden çocuğum olmuyor yaşamaktan bıktım doktorlardan bıktım artık öfff yaaaasenağlama
yumurtlama günü belirleyen takvimm indirin mutlaka
canım baktımda ingilizce anlamadım birşey ama bilgisayırımdanda silemeiyorum her açıp kapattığımda açılıyor.canım bunu bilgisayardan nasıl silebilirim.CADIARZU
canım ya güzelde ben iş yerinin bilgisayarında açtım o da kötü oldu nasıl silecem bilmiyorum.sen biliyormusun canım.