Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bugün en yakın arkadaşımda doğum yaptı ne kadar güzel bi rastlantı doğum günlerimiz aynı oğluyla.adını da kuzey koydu soyadları yıldızlı onların.kuzey yıldızlı oldu.çok tatlı dimi?

ayyy ağzından bal damlıyo inşallaaaahhh hemen test alcam sonucunu da yazıcam

ayyy ağzından bal damlıyo inşallaaaahhh hemen test alcam sonucunu da yazıcam

hadi hayirlisi olur ins. cok sevinirim. burda kim hamile dese gozlerim doluyor vallahi. eminim cok guzel bir duygudur. ins sendende boyle bir haber aliriz ve sende bize dua edersin bizim icin.

size şimdiden dua edicem burda hepimiz kader arkadaşıyız bi anlamda:)

şimdi test aldım geldim ama daha eczaneden çıkarken gene negatif çıkıcak diye düşünmeye başladım.gene tek çizgi çıkıcak ve ben kendime birsürü küfür edicem bak görürsünüz

ata tanem meraktan ölücez burda noldu testi yaptınmı sonuç nedir bizi daha fazla bekletme söle nolur ama bak kötüde çıksa sakın üzülme tamammı hayırlı haberlerini bekliyoruz

şimdi test aldım geldim ama daha eczaneden çıkarken gene negatif çıkıcak diye düşünmeye başladım.gene tek çizgi çıkıcak ve ben kendime birsürü küfür edicem bak görürsünüz

cnm benım sana onerım yarın sabah ılk ıdrarınla yap testı
daha kesın sonuc alırsın.sabaha kadar ıdrarındakı hcg oranı bırıktıgınden dolayı kesın sonuc verıyor.hadı inş. hayırlı haberlerını beklıyoruz.ama bu arada strese gırme lutfen.kendıne zarar verırsın.pozıtıf dusun.

ya negatif çıktı yaa ben demiştim size ağlamak istiyorum bir daha asl test almıycam!!test paralarıyla dükkan açardım be şimdiye kadar.sinir oldum yaaa

arkadaşlar testteki ikinci çizgi silik de olsa belirginse bu da pozitif anlamına mı geliyoo (

cnm benım bıldıgım sılıkde olsa pozıtıf ama bır bılene daha sormak lazım.yanı kan testı daha kesın olur .inş.hamılesındır.

bir bilen yok muu
arkadaşlar çok heyecanlıyım

pamuk helva eğer testi yaptığında arkasından hemen ikinci çizgi silikde olsa çıktıysa evet hamilesin ama yok 20 dk dan fazla beklediysen ve sonra fark ettiysen ikinci çizgiyi silikde olsa sanırım hamile değilsin çünkü bende bir kere böyle yanıldım testlerin doğru sonucu ilk 15 - 20 dk da belli oluyo senin durumun nedir peki

test için ayırdığım idrarıma birkaç damla su karışırsa bişey olurmu?

ya negatif çıktı yaa ben demiştim size ağlamak istiyorum bir daha asl test almıycam!!test paralarıyla dükkan açardım be şimdiye kadar.sinir oldum yaaa

sakin oll.lütfen dur bakalım.vardır bundada bır hayır her ay bızlerde senınle aynı seylerı yasıyoruz cnm bu kadar kahretme kendıne.dua et bol bol ıcını ferah tut.boyle strese gırersen sonrakı aylar ıcın ıyı olmaz..hadı gul bakalım.hersey bıtmıs degıl henuz.:teytey:

üff değilim işte dimiçok kızgınım yine hayal kırıklığına uğradım dünya başıma yıkılıyo her seferinde

ilk beş dakika içinde oluştu silik olan ikinci çizgi
ilginiz için çook teşekkürler a.s.

işin ktüsü eşim çok istekli değl ona kalsa 1sene sonra diyor ama ben istiyorum sabredemem okadar negüzel kıstırmıştım onu ama gene olmadı ya ondan kahroluyorum.benden tekrar hapa başlamamı istedi olmıycakişte olmıycak sizin eşleriniz istiyo en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…