cnm oncelıkle gecmıs olsun ama ben bıseyı merak ettım.bu doktorun sıze ne teshıs koymustu.yani eşinin spermlerının azlıgındanmı sız asılama yontemıne gıdıyosunuz.varıkosel kontrolu oldumu esın.yada esının degerlerını yukseltmek için bişeyler yapılamazmıymıs.yani senın yasın cok genç.aşılama için dikkatimi cekti.sanki doktor kolayına kacmıs gıbı geldı.sevgıler.esinede bol havuclarslm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...
yok cnm yanlıs anlamadım zaten bende gulerek yazdım bunları.aynen dedıgın gıbı her ay basa donuyoruz.artık ne yapalım beklıycez.benım ılk defa bu ay adetım 28 gunde oldu bakalım bu ay ne olacak.sevgıleryanlis anlama canim gulmemdeki neden yanlis buldugumdan degildi. her ay ayni seylere sifirdan baslamak, her ay tekrar basa donmek komik. kendi adima tabi bunlar yanlis anlama. en sonuncusu daha bi guzel. isimiz Allaha kaldi bol bol dua edelim..:))
ya canım uhaf_21 bayadır görüşemiyoruz naptın doktora gittinmi merak ettim senide biz hala beklemedeyiz işlerimizden ve maddi durumdan dolayı gidemiyoruz inşallah okulların onbeş tatilinde gidicez ama sadece sorunu öğrenmeye gidicez şimdilik tedavi için durum yok ama ben zaten sorunu çok merak ediyorum acaba ne var öptüm
canım bende dün dr.gittim sonuçları aldım tahlillerim temiz çıkmış.sadece adetimin 16.günü gidip yumurtalama tahlili yapacam bakalım yumurtlama oluyorsa ve eşimin sperm tahlili iyi çıkarsa doktor 1 sene kadar bekliyecez dedi bakalım 16 tısında gidecem bakalım inş.yumurtlama olurda eve gönderirler.canım senin yazılarınıda okudum baktımki sen çok sitrese giriyorsun kendini ve eşini çok yıpratıyorsun.belliki çok sinirli bir yapıya sahipsin biraz sakin ve oluruna bırak bak herşey daha güzül olur.para konusunu çok kafana takıyorsun doktora herşeyi anlatırsın.zaten ilk etapta kan tahlili yapıyorlar bir şey çıkarsa (inş.birşey çıkmaz)ondan sonra para konusu başlar.öptüm seni canım sıkma canını olurmu tatlımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
yastev canım sen çevrene baktığın sürüce sen hiç bir zaman piskolojin düzelmez birde çevredekilerin sözlerini kafana takmadan geçir.bak nasıl oluryor senin açından.canım ben diyarbakırda yaşıyorum gittiğim hastahan özeldi ama sağlık güvencen varsa fazla paran gitmiyor.yani benim kan tahlilim 50.00ytl eşimin siperm tahlili 60.00 ytl tuttu.ama hazırlıklı gidin cebinizde az da olsa 150 ytl olsun tabi bazı hastahanelin şartlarını bilemem.belki daha ucuz olabilir ama ortalama fiyat budur.canım ben 13 aylık evliyim 8 ay korunduk yani 6 ay korunmuyoruz.doktor eşinde bir şey çıkmassa 1 seneye kadar tedaviye başlanmıyormuş.bakalım bizimde 16 tısında belli olacak.canım inş.bu ay hamile kalırsın inş.allah tün isteyenlerin kucakını boş bırakmaz bizim için hayırlısını verir inş.a.sa.sya canım yok gerçekten sinirli bir yapıya sahip değilim ama evet üzgünüm ve telaşlıyım çünkü bizim buralarda gelinden hemen bebek beklerler birde etrafımızda çok gelin var özellikle bu yaz evlenenlerin hepsi hamile dünde en yakın konuştuğum yeni gelinlerden biri hamileymiş duydum bunları duyunca seviniyorum ama üzülüyorum da çünkü bir yıl yedi ay oldu yok demekki bişey var şimdi sana sormak istiyorum canım doktora gittiğiniz ilk günü eşinden de tahlil istedilermi yani eşinin bir daha gitmesine gerek kaldımı bizde kısmetse heralde bu adetimden sonra gidicez doktora fakat eşimin işten izin alması çok zor o yüzden onunla gittiğimizde onun için yapması gereken her şeyin yapılması gerekiyo sonrasında izin alamaz birde canım şimdi bu yaptırdığın testler ne kadar tuttu onu öğrenebilirmiyim şu aşamaya kadar birde bir sene beklicez derken heralde bir problem yoksa diye bir sene bekliceksiniz dimi canım boşuna zaman kaybı olmasında irde senden son bir şey isticem canım umarım çok olmuyorumdur şu ana kadar hangi testleri yaptı doktor nasıl bir kontrolden geçtin kendine iyi bak canım görüşürüz öptüm
cnm bende 18 aylık evlıyım ben doğum kontrol ılacı ıctım mayıs sonuna kadar.8 aydır kullanmıyorum.bı doktor ılacın etkısı en az 6 en fazla 9 ayda tamamen gecer demıstı bu ay 8. ay ve ılk defa bu ay adet aralıgım 28 gune dustu yanı normale dondu.1 sene beklemek gerekıyor ama bu arada yumurta takıbı yapılabılır hızlandırmak için ben bu ay onu yaptırmayı dusunuyorum.sevgıler.yastev canım sen çevrene baktığın sürüce sen hiç bir zaman piskolojin düzelmez birde çevredekilerin sözlerini kafana takmadan geçir.bak nasıl oluryor senin açından.canım ben diyarbakırda yaşıyorum gittiğim hastahan özeldi ama sağlık güvencen varsa fazla paran gitmiyor.yani benim kan tahlilim 50.00ytl eşimin siperm tahlili 60.00 ytl tuttu.ama hazırlıklı gidin cebinizde az da olsa 150 ytl olsun tabi bazı hastahanelin şartlarını bilemem.belki daha ucuz olabilir ama ortalama fiyat budur.canım ben 13 aylık evliyim 8 ay korunduk yani 6 ay korunmuyoruz.doktor eşinde bir şey çıkmassa 1 seneye kadar tedaviye başlanmıyormuş.bakalım bizimde 16 tısında belli olacak.canım inş.bu ay hamile kalırsın inş.allah tün isteyenlerin kucakını boş bırakmaz bizim için hayırlısını verir inş.a.sa.s
slm bende araniza dun katildim.Tesaduf olarak girmistim ama yazilanlar ve aranizdaki sohbetler cok hosuma gitti.Bende dort yillik evliyim sizler gibi bir bebis bekliyorum hairlisi olur Insallah
yastev canım sen çevrene baktığın sürüce sen hiç bir zaman piskolojin düzelmez birde çevredekilerin sözlerini kafana takmadan geçir.bak nasıl oluryor senin açından.canım ben diyarbakırda yaşıyorum gittiğim hastahan özeldi ama sağlık güvencen varsa fazla paran gitmiyor.yani benim kan tahlilim 50.00ytl eşimin siperm tahlili 60.00 ytl tuttu.ama hazırlıklı gidin cebinizde az da olsa 150 ytl olsun tabi bazı hastahanelin şartlarını bilemem.belki daha ucuz olabilir ama ortalama fiyat budur.canım ben 13 aylık evliyim 8 ay korunduk yani 6 ay korunmuyoruz.doktor eşinde bir şey çıkmassa 1 seneye kadar tedaviye başlanmıyormuş.bakalım bizimde 16 tısında belli olacak.canım inş.bu ay hamile kalırsın inş.allah tün isteyenlerin kucakını boş bırakmaz bizim için hayırlısını verir inş.a.sa.s
cnm bende 18 aylık evlıyım ben doğum kontrol ılacı ıctım mayıs sonuna kadar.8 aydır kullanmıyorum.bı doktor ılacın etkısı en az 6 en fazla 9 ayda tamamen gecer demıstı bu ay 8. ay ve ılk defa bu ay adet aralıgım 28 gune dustu yanı normale dondu.1 sene beklemek gerekıyor ama bu arada yumurta takıbı yapılabılır hızlandırmak için ben bu ay onu yaptırmayı dusunuyorum.sevgıler.
cnm ben gectıgımız yaz genel kontrole gıttım ıste tam kan sayımı ultrason falan allah asukur kıst cıkmadı ama gıttıgım doktor cok net degıldı bende sonuclandırmadım ben oraya saglık guvencesınden dolayı gıdıyordum.daha bana net bısey soylemeden esın gelsın dıye tutturdu.ürolojı bolumu ucretlıydı bende sınırlendım gıtmedım bı daha.benım bıldıgım kadarıyla kadın dogum uzmanları pek hastane ortamında yapmakıstemıyorlar ozel muayeneye gelsınler dıye.ama benım doktorum cok ıyı 100 ytl ucret verıyosun mesela 2 ay falan hıc baska ucret almıyor.ama saglık guvencesının karsıladıgı ozel klınıkler var.bı arastır bakalım bulundugun sehırde.oradakı doktorlar yapar.bırazda ınsıyatıflerıne baglı normal hastanedede ıstese yaparlar onda bısey yokki 3 veya 4 gun ultrasonla bakıcak yumurtanın capını olcecek.bakalım ben gıttıgımde sorarım yapıyorlarmı dıye.yazarım sızede öptmbubuş çum evet dediğin doğru benim bir arkadaşımda yaklaşık 1 yılı aşkın bir zaman doğum kontrol ilacıyla korundular sonra bıraktılar daha 2 ay olmuştu bırakalı doktora gittiler kist çıktı arkadaşımda ama hamileliğe engel değildi fakat giderek bağırsaklara yapılıyodu ameliyat oldu ona da aynısını demiş doktoru ilaçla korunduğunuz için bir yıl beklicez demiş bende ilk 5 ay ilaçla korundum sonra eşimle doğal yollarla korunduk oda yaklaşık 2 ay falan dı sonra tamamen bıraktık yani benim bir yılı aştı korunmadığım ama benim adetlerimde hiç bir düzensizlik olmadı ne doğum kontrol ilacı içerken ne de doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra fakat bu adetimde çok ilginç bir şey oldu benim aadetim mutlaka bir sonraki ay 5 gün önce gelir ama bu ay gelmedi ve artık adet günümün dolmasına 1 gün vardı o gün geldi o kadar üzüldümkü benim adetlerim asla aksamazdı bu sefer aksayınca kesin hamile sandım kendimi ama hüsrana uğradım tabiki yumurta takibini hiç bir doktora gitmeden normal bir hastahanede yaptırabilirmisinki sen yaptırıcam demişsinde merak ettim allah herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin AMİNNNNNNNN
cnm ben gectıgımız yaz genel kontrole gıttım ıste tam kan sayımı ultrason falan allah asukur kıst cıkmadı ama gıttıgım doktor cok net degıldı bende sonuclandırmadım ben oraya saglık guvencesınden dolayı gıdıyordum.daha bana net bısey soylemeden esın gelsın dıye tutturdu.ürolojı bolumu ucretlıydı bende sınırlendım gıtmedım bı daha.benım bıldıgım kadarıyla kadın dogum uzmanları pek hastane ortamında yapmakıstemıyorlar ozel muayeneye gelsınler dıye.ama benım doktorum cok ıyı 100 ytl ucret verıyosun mesela 2 ay falan hıc baska ucret almıyor.ama saglık guvencesının karsıladıgı ozel klınıkler var.bı arastır bakalım bulundugun sehırde.oradakı doktorlar yapar.bırazda ınsıyatıflerıne baglı normal hastanedede ıstese yaparlar onda bısey yokki 3 veya 4 gun ultrasonla bakıcak yumurtanın capını olcecek.bakalım ben gıttıgımde sorarım yapıyorlarmı dıye.yazarım sızede öptm
cnm bence doktorla aranızda ıyı bır dıyalog gelıstı ıse bozma derım.doktoru onceden arayıp sor durumunu anlat yardımcı olur ne olcak. eslerdende zaten kan tahlılı ve spermografı mı neyse ıste o alınıyo zaten o spermlere hemen bakılması gerektıgı ıcın 1 gunde cıkıyo sonucu.sonrada yapılması gerekenler ıcın cagırabılır.yınede sen doktorunla konus artık ozel mozel bebek ıstıyosak bazı zorluklara katlanıcaz.kolay gelsın gelısmelerı yaz cnm :teytey:sağol canım yaaa şimdi biz doktora gidicez zaten bu adetimi bekliyorum bunu da olayım bitsin hemen gidicez inşallah belki benden de isterler ne dersin ya ben izmitte çok güzel bir hastahaneye gidiyorum konak hastahanesi ve doktor kazım be hem hastahane ortaklarından hemde doktorluk yapıyor o hastahanede daha önce ssk daydı keşke ssk da devam etseydi ama işte doktorlar birazda ceplerini düzeltmenin peşinde tabiki orda baya bir isim yaptı şimdi özel hastahende ama canım bende kist için o doktora gittiğimde iki defa tahlil sonuçlarını göstermek için ve ilaç yazmak için ücret almadı direk bana gel demişti yani insiyatifi olan bir doktor ama işte işin içine girince nasıl bir şeyle karşılaşıcam bilmiyorum bakalım artık verdiğin bilgiler için sağol bir de işte eşimin izin alma imkanı yok işten onu nasıl ayarlıcam bilmiyorum ilk gittiğimiz gün ondan bütün gerekli tahlilleri istese ve gerekli muayeneyi yapsa bir daha ben giderimde ya bir de gittiğimizde beni kontrol edip tahlil isteyip işte bir hafta sonra falan tekrar gelin falan derse naparız bilmiyorum şimdi aklıma geldi daha önceden arasam doktoru sorsam heralde bana net bir cevap verir ya önce sen gel der yada mutlaka beraber gelin eşinden de isticem bazı şeyler der umarım böyle der de eşim işinde kötü bir duruma düşmez kimseye söylemekte istemiyoruz o yüzden de biraz sıkıntıdayız sağol canım bilgilerin için
cnm bence doktorla aranızda ıyı bır dıyalog gelıstı ıse bozma derım.doktoru onceden arayıp sor durumunu anlat yardımcı olur ne olcak. eslerdende zaten kan tahlılı ve spermografı mı neyse ıste o alınıyo zaten o spermlere hemen bakılması gerektıgı ıcın 1 gunde cıkıyo sonucu.sonrada yapılması gerekenler ıcın cagırabılır.yınede sen doktorunla konus artık ozel mozel bebek ıstıyosak bazı zorluklara katlanıcaz.kolay gelsın gelısmelerı yaz cnm :teytey:
sağol tuhaf_21 cim bende desteğin çok büyük bunu küçümseyemem bizde gidersek özel hastahaneye gidicez ama sağlık güvencesinden de yararlanabiliyorsun tabi aynen sizinki gibi bizde böyle tahmin etmiştik ama yinede başkasından duymak rahatlatıyor bizim korunduğumuz bir yılı geçmişti canım biliyosun bende kist var o zaman doktora gittiğimizde bana bekleyelim bakalım yinede emin olmak için demişti işte 2008/ocak da gel demişti yani bizim artık korunma zamanımız çoktan geçti birde bir sorumu atlamışsın canım onada cevap verirsen hani demiştimya eşimin bir daha izin alma imkanı yok bu işlemleri eşimle sadece bir günde halledebilirmiyim yoksa doktor önce benimi muayene ediyo ve tahlil istiyo bende bir şey çıkmayınca eşimden istiyo yoksa ikimizden birden mi istiyo şimdiden duaların için çok teşekkür ederim benimde dualarım seninle inşallah hamile kalmamız için çok uzun ve yorucu bir zaman yoktur kendine iyi bak öp
canım erken saatte giderseniz ilk etapta eşin siperm tahlili ister oda çok fazla sürmüyor.tahlil sonuçlarınada sen tek gitsende olur eşinin gelmesine gerek yok.canım bir şey soracam eşin nerde çalışıyor.
canım eşim özel bir şirkette operatör olarak çalışıyor ve çok sıkı bir tempoda çalışıyor ve üstleride çok pürüz insanlar aynı zamanda da internet cafemiz var oraya da ben bakıyorum gündüz akşam saat altıya kadar daha sonra eşim işten direkt buraya geliyor gece saat 12 yada 12 buçuğa kadar da o burda duruyo sonra kapatıyor işte yani anlıcan çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz canım