Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

doğumgünüm belki uğur getirir diye düşündüm ama getirmedi.hatta berbat bi doğum günü oldu benim için((

böyle düşünme hayırlısı buymuş diye düşünelim
Allah istedikten sonra herşey olur inşallah
mutluluklar

ben gidiyorum arkadaşlar kötü bigün oldu benim için yapcak bişey yok alnıma yazılmamış daha ne yapayım bitarafımı yırtsamda olmuyo işte((hepinize hoşçakalın

ya benim regli olcakmışım gibi ağrılarım var gene kasıklarımda daha reglime çok var şubat 1 de olucam.bide bikaçgündür akıntım fazlalaştı kasıklarımda ağrı başladı.tam yumurtlama günlerindeyim ondan mı acaba?

bide sol yumurtalığım ağrıyo üşütmemi acaba?gebelik testim negatif çıkmıştı ona yorup ümitlenmek istemiyorum

bide sol yumurtalığım ağrıyo üşütmemi acaba?gebelik testim negatif çıkmıştı ona yorup ümitlenmek istemiyorum

canım sen kendine çok sitres yapıyorsun.başka birşeylerle ilgilen.benimde yumurtalama günlerimde öyle ağrılar hissederim.seninde yumurtalama günlerin.kafana takma hayatın tadı çıkar elbet kısmetse olur.sabret ve sabırlı ol tamam mı canım yerimsenibenyerimseniben

cnm senınle aynı adet gunlerımız yumurtlama donemınde oyle agrılar olur bu gunlerde benımde var.cok stres yapma bence.yada doktora gıt genel kontrollerını yaptırmısmıydın.onları yaptır sonrada doktor yumurta takıbı yapsın belkı ıse yarar sız tutturamadınız:))sevgıler ben bu hafta gıdıyorum bakalım neler cıkacak.

ya ben doktora gittim yumurtlama günlerimide biliyorum yinede tutturamıyoruz( anlayamıyorum bebek istemeyenler hemen hamile kalıyor peki bizim günahımız ne(

kızlar bu arada forumları gezerken keçiboynuzu ile ilgili yazılar okudum aranızda deneyen var mı?

kızlar bu arada forumları gezerken keçiboynuzu ile ilgili yazılar okudum aranızda deneyen var mı?

bıldıgım kadarıyla kecıboynuzu kürünü eşlere uyguluyorlar.5-6 keçiboynuzunu gecedn suyun ıcıne kırıp bekletıyosun.sonra kaynatıp gunde 2 defa eşine ıcırıyosun.ben esime yapmadım ama hergun elimden geldıgınce havuc yedırıyorum.oda ıse yarıyormus.havuc suyu her aksam 1 bardak spermlerın yumurtayı delıcı ozellıgını arttırıyormus

bende eşime hergün havuç yediriyorum. sperm sayısında bayağı bir artış oldu.Hımm suyu daha mı etkili havuç suyumu içirmeye başlasam.:uhm:

kızlar benim adetim 12 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. ama birçok belirtiyi taşıyorum.kasıklarım sürekli ağrıyor.yoğun ve şeffaf bir akıntım var,sürekli uyumak istiyorum vs..

kızlar benim adetim 12 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. ama birçok belirtiyi taşıyorum.kasıklarım sürekli ağrıyor.yoğun ve şeffaf bir akıntım var,sürekli uyumak istiyorum vs..

arkadaşım idrarda çıkmaya biliyo bazen kan testi yaptır kesin sonuç alırsın inşşallah mamilesindir bizde hayırlı haberini alırız burdan canıma.s.

cumartesi doktora gidicem. çok heyecanlıyım .Allahım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.çok fazla umutlanmak istemiyoum.benneyaptımki

Arkadaşlar selam,

Bende yeni üye oldum.İnternette sıkıntılarımla ilgili arama yaparken siteyi gördüm ve bir çok konuda yazılan formları okuyup üye olmaya karar verdim.
Benimde adetim 5 gün gecikti.4.günde bhcg yaptırdım negatif doktor 3 gün daha bekle dedi.Şu ana kadar hiç gecikme olmamıştı.Korunmuyoruz da, ilkokul1'e giden bir oğlum var istiyoruz bir kardeş daha kısmet ama ne belirtiler kalmış aklımda ne de başka şey.Adet ağrısı gibi ağrılarım olmam gerekn günlerde oldu, şimdi hafif haifif ağrılar var ama adet olacağıma dair hiçbaşka belirti yok.Sizlerde nasıl merak ediyorum.Sizin doktor ne önerdi?:bbo:

canım idrar testinde gebelik görünmesi için adetinden 1 hafta geçmesi gerekiyor .bu beta hcg denen hormonun idrara geçmesi için gerekli süre.ama kan testinde hemen görünür yani yaptığın test anlamsız .

aaa öle mi? peki adeti geçmeden test yapıp pozitif çıkanlar nasıl sonuç alabiliyor anlamadım yaaa.kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…