- 29 Aralık 2007
- 3.379
- 1.055
üff değilim işte dimiçok kızgınım yine hayal kırıklığına uğradım dünya başıma yıkılıyo her seferinde
bide sol yumurtalığım ağrıyo üşütmemi acaba?gebelik testim negatif çıkmıştı ona yorup ümitlenmek istemiyorum
ya benim regli olcakmışım gibi ağrılarım var gene kasıklarımda daha reglime çok var şubat 1 de olucam.bide bikaçgündür akıntım fazlalaştı kasıklarımda ağrı başladı.tam yumurtlama günlerindeyim ondan mı acaba?
ya ben doktora gittim yumurtlama günlerimide biliyorum yinede tutturamıyoruzcnm senınle aynı adet gunlerımız yumurtlama donemınde oyle agrılar olur bu gunlerde benımde var.cok stres yapma bence.yada doktora gıt genel kontrollerını yaptırmısmıydın.onları yaptır sonrada doktor yumurta takıbı yapsın belkı ıse yarar sız tutturamadınız:))sevgıler ben bu hafta gıdıyorum bakalım neler cıkacak.
kızlar bu arada forumları gezerken keçiboynuzu ile ilgili yazılar okudum aranızda deneyen var mı?
bende eşime hergün havuç yediriyorum. sperm sayısında bayağı bir artış oldu.Hımm suyu daha mı etkili havuç suyumu içirmeye başlasam.:uhm:bıldıgım kadarıyla kecıboynuzu kürünü eşlere uyguluyorlar.5-6 keçiboynuzunu gecedn suyun ıcıne kırıp bekletıyosun.sonra kaynatıp gunde 2 defa eşine ıcırıyosun.ben esime yapmadım ama hergun elimden geldıgınce havuc yedırıyorum.oda ıse yarıyormus.havuc suyu her aksam 1 bardak spermlerın yumurtayı delıcı ozellıgını arttırıyormus
kızlar benim adetim 12 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. ama birçok belirtiyi taşıyorum.kasıklarım sürekli ağrıyor.yoğun ve şeffaf bir akıntım var,sürekli uyumak istiyorum vs..
cumartesi doktora gidicem. çok heyecanlıyım .Allahım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.çok fazla umutlanmak istemiyoum.benneyaptımki
arkadaşlar iyi akşamlar birşey sorucam ; benim adetim 8 gün gecikti. 2. gün test yaptım negatif çıktı.sizce hamile olma ihtimalim varmı?bütün belirtileri taşıyorum ama bu psikolojikte olabilir.tekrar test yapmaya korkuyorum:1no2:
3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben