Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım eşim özel bir şirkette operatör olarak çalışıyor ve çok sıkı bir tempoda çalışıyor ve üstleride çok pürüz insanlar aynı zamanda da internet cafemiz var oraya da ben bakıyorum gündüz akşam saat altıya kadar daha sonra eşim işten direkt buraya geliyor gece saat 12 yada 12 buçuğa kadar da o burda duruyo sonra kapatıyor işte yani anlıcan çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz canım
ama ilk etapta stres ve yorgunluk açısından eşinin rahat olması lazım.yani ilk görev onda oldugu ıcın. ee bu sartlarda eşinin degerlerının dusuk cıkması bence surprız degıl.bıraz basbasa sakınlıge ıhtıyacınız olsa gerek.bu ıste stres en buyuk hata zaten.rahatlamak ıcın yontemler bulmalısınız ayrıca doktora gıttıgınızde bu sartlarınızdanda bahsedın sevgıler

ama ilk etapta stres ve yorgunluk açısından eşinin rahat olması lazım.yani ilk görev onda oldugu ıcın. ee bu sartlarda eşinin degerlerının dusuk cıkması bence surprız degıl.bıraz basbasa sakınlıge ıhtıyacınız olsa gerek.bu ıste stres en buyuk hata zaten.rahatlamak ıcın yontemler bulmalısınız ayrıca doktora gıttıgınızde bu sartlarınızdanda bahsedın sevgıler

ya canım evet eşimde her fırsatta böyle günlerce dinlenmeye ihitiyacım var diyo ben belli etmiyorum ama benimde çok ihtiyacım var ama ne yapabilirizki hiç bir şey yapamayız böyle devam etmek zorundayız en azından toparlayana kadar doktora ben demek isterim ama eşim dedirtmez böyle konularda kırıcı oluyor bazen kist için gittiğimizde doktora çocuk istediğimizi söylemiştim ben muayene odasında giyinirken eşime sigara içiyorsanız mutlaka bırakmalısınız demişti eşimde içiyor tabiki ve doktordan çıktıktan sonra onu inandırana kadar canım çıktı çok kırdı beni yani o yüzden eğer tek gidersem söylerim ama tek gidemezsem malesef

nilda aynı sorun bendede var.benimde adetime 3 gün kaldı ve bende merak ediyorum. bendeki belirtiler sürekli uyuyorum bulantım var ve göğüslerimde felaket ağrıyo. sendede bu gibi belirtiler varmı.,:emir_bebek:, umarım hamileyimdir ben çok istiyorum.

slm arkadaşlar bende yeni katılıyorum benimde sol kasığımda arada karnımda ağrıyor ama gögüslerimde birşey yok sol tarafım kasılıyor çok ağrı veriyor sizce bende de birşeylik varmıdır

kızlar merhaba biz tüp bebek yaptırdık transferin 9.günü adet tarihim gecti olmadım acba bu hamilelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim çünkü aşırı heycan ve korku var

hayırlısı olsun canım inş.sevinirsin saglıklı hayırlı bir cocugunu alırsın kucagına dua et fazla kaptırma kendini nasipte ne vrsa o olur...

arkadaşım bu saate burda birilerini bulmak güzel oldu doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekmiyomuydu kaç gün geçince tutar diye . adetinden kaçgün geçti.inşalah tutmuştur hayırlı haberlerini alırız

arkadaşım bu saate burda birilerini bulmak güzel oldu doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekmiyomuydu kaç gün geçince tutar diye . adetinden kaçgün geçti.inşalah tutmuştur hayırlı haberlerini alırız

canım doktorum transferden 12 gün sonra belli olur dedi ama ben erken test yapsam çıkarmı die düşünüyorum bide adetim 3 gün gecti aşılama falan olduğumda tam gününde oluyordum ama busefer geçti niş hayırlı haberdir

canım doktorum transferden 12 gün sonra belli olur dedi ama ben erken test yapsam çıkarmı die düşünüyorum bide adetim 3 gün gecti aşılama falan olduğumda tam gününde oluyordum ama busefer geçti niş hayırlı haberdir

ya sinem8484 bence hamile olabilirsin madem adetini 3 gün geçti ama sen yinede bir kaç gün bekle varsa bile negatif çıkarsa üzülürsün sonrada bebeğide etkilersin kötü bir şey olmasın yani bişey sorucaktım biz aynı yaştayız heralde bu kadar çabuk tüp bebek denemeniz neden benim bildiğim önce bir kaç yıl hep tedavi görür çiftler bu kadar erken neden oldu merak ettim kendine iyi bak

kızlar merhaba biz tüp bebek yaptırdık transferin 9.günü adet tarihim gecti olmadım acba bu hamilelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim çünkü aşırı heycan ve korku var
sinemcim bende aynı soruyu sorucam sana.bende 24 yasındayım 9 aydır korunmuyoruz ama doktorun boyel bır yaklasımı yok.sız neden tup bebek yaptırdınız.örnek olması açısından soruyorum.bu arada umarım hamilesindir.
sevgiler.hayırlı haberlerini bekliyoruz.:nazar:

sinemcim bende aynı soruyu sorucam sana.bende 24 yasındayım 9 aydır korunmuyoruz ama doktorun boyel bır yaklasımı yok.sız neden tup bebek yaptırdınız.örnek olması açısından soruyorum.bu arada umarım hamilesindir.
sevgiler.hayırlı haberlerini bekliyoruz.:nazar:

canım 4yıllık evliyiz biz bu 4 yıl içindede hep tedavi gördüm ben aşılamalar yumurta takipleri iğne tedavileri vs. hiç birinden sonuç alamayınca tüp bebeğe karar verdik ama sanırım buda olmucak çünkü kahverengi akıntılar başladı adet olcam herhalde neden yaa neden hiç bi sorun yok maden neden çocuğum olmuyor yaşamaktan bıktım doktorlardan bıktım artık öfff yaaaasenağlama

canım 4yıllık evliyiz biz bu 4 yıl içindede hep tedavi gördüm ben aşılamalar yumurta takipleri iğne tedavileri vs. hiç birinden sonuç alamayınca tüp bebeğe karar verdik ama sanırım buda olmucak çünkü kahverengi akıntılar başladı adet olcam herhalde neden yaa neden hiç bi sorun yok maden neden çocuğum olmuyor yaşamaktan bıktım doktorlardan bıktım artık öfff yaaaasenağlama

canım üzme kendini ya zaten stres yaptığın için daha da kötü olur olsun ne yapalım olmuyo işte allah demekki uygun zaman değil diyo bekliyelim sabırla bebişlerimizi bekliyelim

arkadaşım üzme kendini ben internete geç girdiğim için yeni gördüm yazılarını .canım bende 4 yılık evliyim beninde görmediğim tedavi kalmadı aşılamada yaptık bir kere tutmadı bizimde .ama tedaviyi biraz yavaşlatım artık eskisi kadar sık gitmiyicem dedim ve o ay hamile kaldığımı öyrendi bozma moralini doktorlar banada hiç bişeyin yok diyolardı ama herşeyide uyguluyolar sonuçta hep hüsran oluyo canım sana tavsiye biraz ara ver tabi eyer bisorun yoksa sorunvarsa sonuna kadar git tabiki bak ozaman daha iyi olur inşşalah herşeyin hayırlısıcanım üzme kendini:emir_bebek:

sinemcim sakin karamsar olma bende tüp ebek yaptirdim tam 4 sefer ve dördüncüde kasiklarim agridi kahverengi akintilarim oldu hemde bayagi bir cok agladim pes ettim kesin tutmadi dedim sicak suyla banyo yapmak iyi deyil biliyorsundur sinirden kaynar suyla saatlerce banyo yaptim ama esim hemen pes etme dedi ve transverden 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim. sakin sabirsizlik yapma benim gibi insallah dilegin gerceklesir.ama bebegim gene yok cünki 3 aylikken kaybettim kalbi durmustu cünki sen kendine iyi bak üzülme.olur bizimde olur insallah.:çok üzgünüm:

canım baktımda ingilizce anlamadım birşey ama bilgisayırımdanda silemeiyorum her açıp kapattığımda açılıyor.canım bunu bilgisayardan nasıl silebilirim.CADIARZU

türçe kullanmak için sol üste file var ona tıkla orda confıgure seç orda türkçe bul onu seç...evet her pc açınca cıkıyorr kapatman gerek sürekli canım ama kulanıyorumm çok iyi

canım ya güzelde ben iş yerinin bilgisayarında açtım o da kötü oldu nasıl silecem bilmiyorum.sen biliyormusun canım.

canım ya güzelde ben iş yerinin bilgisayarında açtım o da kötü oldu nasıl silecem bilmiyorum.sen biliyormusun canım.

CANIM BAŞLATTAN AYARLAR ORDAN DENETİM MASASI ORDAN PROGRAM EKLE KALDIR BU ORAYA GİR ORDA İSİMLER YAZIYO ORDA BU TAKVİMİN İSMİNİ BUL VE KALDIR DE..

X