Aynilari bendede var ama testte böyle dün yaptım son adet 14 Martcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
İlişki geç olduğu için bi acaba dedim ama yarın sabah deneyeyimgeçtiyse tabi ki yapabilirsin. silikte olsa çıkar. amin hepimize hayırlısıyla ve huzurla beraber gelsin bıdıklar
Sabah yaptım ama negatif son korunmasız ilişki üstünden 12 gün geçti bugün 12. Gün. Acaba erken mi yaptım? Hiç hasta olacakmısım gibide sancım yok. 2 ay önce kimyasal geçirdim gecikmenin 7. Günü erken testle silik bir şekilde öğrenmiştim sanırım o da geç döllenmeydiGüzel haberlerinide duyarız inşallaj
Merhaba. Aşılama oldum 12. Günde test yapabileceğimi söyledi doktorum. Silik çizgi gördüm bir iki gün sonra kan verdim pozitifi gördüm. Reglinizde geçtiyse test yapabilirsiniz. Silikte olsa görürseniz kanda beta baktırmanızda fayda varKızlar merhaba son korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçti yarın 12 olacak 12. Gün erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Merhaba. İlk öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahMerhaba. Aşılama oldum 12. Günde test yapabileceğimi söyledi doktorum. Silik çizgi gördüm bir iki gün sonra kan verdim pozitifi gördüm. Reglinizde geçtiyse test yapabilirsiniz. Silikte olsa görürseniz kanda beta baktırmanızda fayda var
Olsun yine de yarın öbür gün tekrar etmekte fayda var. Ben olsam öyle yapardım. Bende 12. Günden itibaren gösterebilir diye biliyorum.Merhaba. İlk öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahEvet geçti bugün 4. Gün . Ama sizin belliymiş ne zaman olduğu ben az çok vücudumdan anlıyorum yumurtlamadan sonra oldu ilişki ve ilişkiden sonra yumurtlama tekrar oldumu olduysa ne zaman oldu bilmediğim için testte çıkacagı günüde hesap edemiyorum. Sabah yaptım ilişki üzerinden 12.gündü bugün negatif çıktı
Olmazsam eğer pazartesi veya salı test alıp tekrar bakacağımOlsun yine de yarın öbür gün tekrar etmekte fayda var. Ben olsam öyle yapardım. Bende 12. Günden itibaren gösterebilir diye biliyorum.
Bende salı günü test yapacağım ama hiç belirti yokOlmazsam eğer pazartesi veya salı test alıp tekrar bakacağım
Canım bnm yazdığım soruya cevap verirmsn lütfen bı bakarmsnz sayfamacanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
Canım bnm yazdığım soruya cevap verirmsn lütfen bı bakarmsnz sayfamacanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
Bendede yok canım dün fazlaca akıntım vardı hatta dışarıdaydım adet oldum zannettim akıntı gelmişti bugün akıntım fazla yok yani öyle bi ağrım felanda olmadı adetimde gelmedi anlamış değilim yoksa olsam biran önce ya. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sen ilk defamı yapacaksınBende salı günü test yapacağım ama hiç belirti yok
Yokkk ben beş aydır uğraşıyorum. Değerlerim iyi değildi toparladım takviyeler ile. Bakalım nasip bundan sonrası.Bendede yok canım dün fazlaca akıntım vardı hatta dışarıdaydım adet oldum zannettim akıntı gelmişti bugün akıntım fazla yok yani öyle bi ağrım felanda olmadı adetimde gelmedi anlamış değilim yoksa olsam biran önce ya. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sen ilk defamı yapacaksın
Testi sordum canım salı günü ilk defamı yapacaksın günün geçtimiYokkk ben beş aydır uğraşıyorum. Değerlerim iyi değildi toparladım takviyeler ile. Bakalım nasip bundan sonrası.
Evet ilk defa yapıcam yok daha geçmedi erken gebelik yapıcam.Testi sordum canım salı günü ilk defamı yapacaksın günün geçtimi
Hayırlı haberler alırsın inşallahEvet ilk defa yapıcam yok daha geçmedi erken gebelik yapıcam.
Kanamada eşlik ediyorsa mutlaka bir dr görününBenimde dehşet belim ağrıyor korkuyordum bende ama buradaki çoğu kişi yaşıyormuş içim rahatladı
Bu da 10-15 dk beklemiş görüntüsüArkadaşlar merhaba, adetime tahminimce 2 gün var ama geçen ay 2 gün gecikmişti önceki aylara göre bugün olmam gerekiyordu test yaptım bir kaç dakika geçmeden böyle çıktı sonuç. Doğru mudur ya inanamadım çünkü eşimle bir kere birliktelik yaşadım bu ay. Tüp mide ameliyatı düşündüğüm için bebek düşünmüyordum. Göğüs ağrım ve kasık ağrım dışında bir belirtim yok ama göğüslerim normalde de ağrır kasıklarım tek yumurtalama zamanında ağrırdı. Bir daha mı yapsam yanlış mıdır ya
ayy sonuç nedirrAdetime 10 gun var inşallah çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?