Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar artimed erken gebelik ile yaptım bisiy göremedim bu altta ki resimler albi kaset iki gün önce ilk idrar ile yaptım son adet 14 Mart iki gün önce yada iki gün sonra olurdum 5 gün geciktim 1.5 yıldır deniyoruz lütfen yorumlar mısınız Allah hayırli evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin

Eklentiler

• IMG_20250419_121843.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250419_121837.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 66
Aynilari bendede var ama testte böyle dün yaptım son adet 14 Mart

geçtiyse tabi ki yapabilirsin. silikte olsa çıkar. amin hepimize hayırlısıyla ve huzurla beraber gelsin bıdıklar
İlişki geç olduğu için bi acaba dedim ama yarın sabah deneyeyim
Güzel haberlerinide duyarız inşallaj
Sabah yaptım ama negatif son korunmasız ilişki üstünden 12 gün geçti bugün 12. Gün. Acaba erken mi yaptım? Hiç hasta olacakmısım gibide sancım yok. 2 ay önce kimyasal geçirdim gecikmenin 7. Günü erken testle silik bir şekilde öğrenmiştim sanırım o da geç döllenmeydi

Kızlar merhaba son korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçti yarın 12 olacak 12. Gün erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Merhaba. Aşılama oldum 12. Günde test yapabileceğimi söyledi doktorum. Silik çizgi gördüm bir iki gün sonra kan verdim pozitifi gördüm. Reglinizde geçtiyse test yapabilirsiniz. Silikte olsa görürseniz kanda beta baktırmanızda fayda var

Merhaba. İlk öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah Evet geçti bugün 4. Gün . Ama sizin belliymiş ne zaman olduğu ben az çok vücudumdan anlıyorum yumurtlamadan sonra oldu ilişki ve ilişkiden sonra yumurtlama tekrar oldumu olduysa ne zaman oldu bilmediğim için testte çıkacagı günüde hesap edemiyorum. Sabah yaptım ilişki üzerinden 12.gündü bugün negatif çıktı

Olsun yine de yarın öbür gün tekrar etmekte fayda var. Ben olsam öyle yapardım. Bende 12. Günden itibaren gösterebilir diye biliyorum.

Olsun yine de yarın öbür gün tekrar etmekte fayda var. Ben olsam öyle yapardım. Bende 12. Günden itibaren gösterebilir diye biliyorum.
Olmazsam eğer pazartesi veya salı test alıp tekrar bakacağım

Canım bnm yazdığım soruya cevap verirmsn lütfen bı bakarmsnz sayfama

Canım bnm yazdığım soruya cevap verirmsn lütfen bı bakarmsnz sayfama

Bende salı günü test yapacağım ama hiç belirti yok
Bendede yok canım dün fazlaca akıntım vardı hatta dışarıdaydım adet oldum zannettim akıntı gelmişti bugün akıntım fazla yok yani öyle bi ağrım felanda olmadı adetimde gelmedi anlamış değilim yoksa olsam biran önce ya. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sen ilk defamı yapacaksın

Yokkk ben beş aydır uğraşıyorum. Değerlerim iyi değildi toparladım takviyeler ile. Bakalım nasip bundan sonrası.

Arkadaşlar merhaba, adetime tahminimce 2 gün var ama geçen ay 2 gün gecikmişti önceki aylara göre bugün olmam gerekiyordu test yaptım bir kaç dakika geçmeden böyle çıktı sonuç. Doğru mudur ya inanamadım çünkü eşimle bir kere birliktelik yaşadım bu ay. Tüp mide ameliyatı düşündüğüm için bebek düşünmüyordum. Göğüs ağrım ve kasık ağrım dışında bir belirtim yok ama göğüslerim normalde de ağrır kasıklarım tek yumurtalama zamanında ağrırdı. Bir daha mı yapsam yanlış mıdır ya

Eklentiler

• IMG_3476.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3477.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu da 10-15 dk beklemiş görüntüsü

Eklentiler

• IMG_3478.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba , adetim ayın 24 ü ama dün ve bugün kahverengi lekelenmem var çok az kanamam var. Adet mi oluyorum yoksa ne anlamadım regl oluyorsam eğer çok az bir pedi kirletmeyecek kadar az korkuyorum menopoz olabilir mi ? Ama doktora gitmiştim öyle bir şey de demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…