- 29 Eylül 2020
- 80
- 10
- 38
- 29
Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması içinMerhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması içinMerhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472 cikti
Kızlar bu arada hamilelik testi adet geçtikten kaç gün sonra yapılır Merhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472
Ben kendimi yıpratmak istemiyorum.Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen kendimi yıpratmak istemiyorum.
Çarşamba kaset testle öğrendim, cuma kan testini aldım ve pazartesi ilk dr kontrolüne gideceğim.
Göğüs sizlamalarim, kasikta adet olacak gibi sizlanmalarim, gece uykusuzluk gibi belirtilerim devam ediyor. (İlk belirtilerim baştan beri)
Benim kan testi 28 çıktı bu gün kan tahlili verdim ama testlerde fazla çıkmıyor adetimim geçmesine 2gün kaldıMerhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için