Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim de yaptığım ilk testim böyle çıkmıştı sonraki günler biraz daha belirginleşti en son kan verdim. İstersen biraz bekle tekrar test yap

reglime daha 10 gün var fakat sol kasık batması, göğüs hassasiyeti, hafif pembe kanama(1 gün sürdü) ateş basmaları var. dün beta hcg negatif çıktı. planlı bir şey değildi bu arada beklentim yoktu yani. bu durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? teşekkürler şimdiden

Ne yaptınız sonuç bellimi
Maalesef geçen ay olmadı bu ayda bir çok belirtim var fakat hiç umudum yok bat:17 Eylül ama adet olacağım bugün stresten olmadım sanırım birkaç kişi bana hamile gibisin dedi stres yaptım gelmedi bugün ama adet ağrılarım var olacağım sanırım

Selam kızlar
Ben adetime 7 gün kala lekelenme yaşadım iç çamaşırımda gördüm ve devamı yoktu. Şuan adetime 2 gün var sanıyordum ki akıntıyla karışık kan geldi. Adet oldum heralde dedim ped koydum. Pedimde doğru düzgün kan gibidir değil suyla karışık açık pembe leke var. Tuvalete gittikçe geliyor hafif ve peçeteyle silince geliyor. Pedim hala aynı şekilde. Ağrım da çok hafif adet ağrısına benzemiyor anlamadım. Acaba yerleşme kanaması yaşıyor olabilirmiyim nedir bu yaşayan var mı

Kızlaaar sad:19 Ağustos bat:17 Eylül adetim gelmedi. Dört gün önce erken gebelik testi yaptım net negatifti. Ama çok belirtilerim vardı. Bugün test yaptım normal kaset test çünkü ümidim yoktu. İkinci çizgi silik çıktı çok sevinmekte istemiyorum ama içim içime sığmıyor. Bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1120.jpeg
    290,7 KB · Görüntüleme: 116
Adet gecikmesi dışında yaşadığım tek belirti sabah altı-yedi gibi mide bulantısı ile uyanmaktı ve bulantı beş dakika içinde kendiliğinden geçiyordu sonra tekrar uyuyordum
Arkadaşlar merhabalar tam yumurtlama günümde ve öncesinde ilişki yaşadım eğer yumurtalamadan önce olduysa 2 hafta sonra olduysa 1 hafta olmuş hafta olması gerekiyor neredeyse ve adet olacakmış gibi ağrım var ama adetime 1 hafta var en az göğüs ucumda şiddetli ağrı vardı o geçti ama hassasiyetlik var baş ağrısı gece uykusuzluğu duygu değişimlerini yaşadım yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamadım hamile olabilir miyim ?

Kızlar gidip erken gebelik testide aldım oda bu şekilde çıktı hiçbirşey anlamadım

Eklentiler

• 7777CE96-B31F-460F-B949-308E0A2F642A.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_1121.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 92
Ben adet gecikmesi ile birlikte yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamıştım öncesinde hiçbir belirti yaşamadım. Ama bu kişiden kişiye değişebilir tabiki regl zamanınız gelince test yapın isterseniz. Bazen erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor çünkü. Umarım hamilesinizdir

Eklentiler

• IMG_9578.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 93
Bugün test yaptım ama ilk t olan kısım gözüktü sonra da C kısım ama C olan kısım yarım saat 1 saat sonra gözüktü sanırım yeteri sıvı alımı olmadı gebelik olunca genelde buna benzer bişey mi oluyor yoksa testi tekrar mı yapmam gerekiyor yanlış mı yaptım acaba ? Bu arada umarım öyledir çok istiyoruz hayırlısı olur inşallah

Gebelik varsa çift çizgi olması gerekiyor. Gebelik yoksa tek çizgi. Hiç çizgi yoksa test hatalı yapılmış demektir. Tekrar test yapmalısınız

sağlık ocağında ki kan bir sonra ki gün çıkıyor e-nabızdan kontrol edebilirsiniz
Öyle mi bizzat sordum bana cuma çıkar dedi ama ben durmadan e nabızdan bakınoyorum hayırlısıyla gebeysem bütün belirtileri yazıcam kızlar bu kadar belirtiye gebedeğilsem de zaten kafayı üşütmüşüm demektir

ben verdim örneğin bugün sabah verince yarın saat 11 gibi sonucu çıkmıştı. rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…