Benim de yaptığım ilk testim böyle çıkmıştı sonraki günler biraz daha belirginleşti en son kan verdim. İstersen biraz bekle tekrar test yapEki Görüntüle 3479971 Kızlar kaset testler adete 7 gün kala predictor 6 gün kala yapıldı bugün 5 gün kaldı ve after 10 diye bir marka test aldım bilmiyorum hassaslığı nasıldır Eki Görüntüle 3479972 bu da böyle çıktı. Sizce durum ne olur. 8 gün kala lekelenme yaşadım ondan test için acele ettim
Adet günüme kadar bekleyeceğim sanırımBenim de yaptığım ilk testim böyle çıkmıştı sonraki günler biraz daha belirginleşti en son kan verdim. İstersen biraz bekle tekrar test yap
Birazda benim şu hatam var sürekli farklı marka ile yapıyorum her markanın hassaslığı farklı çok yanlış yapıyorum yaBenim de yaptığım ilk testim böyle çıkmıştı sonraki günler biraz daha belirginleşti en son kan verdim. İstersen biraz bekle tekrar test yap
Benim de ilk çizgim after10'da çıkmıştıBirazda benim şu hatam var sürekli farklı marka ile yapıyorum her markanın hassaslığı farklı çok yanlış yapıyorum ya
Adetine kaç gün vardı ve baya belirgin bi çizgimiydiBenim de ilk çizgim after10'da çıkmıştışu erken testler daha iyi sanırım
Maalesef geçen ay olmadı bu ayda bir çok belirtim var fakat hiç umudum yok bat:17 Eylül ama adet olacağım bugün stresten olmadım sanırım birkaç kişi bana hamile gibisin dedi stres yaptım gelmedi bugün ama adet ağrılarım var olacağım sanırımNe yaptınız sonuç bellimi
Arkadaşlar merhabalar tam yumurtlama günümde ve öncesinde ilişki yaşadım eğer yumurtalamadan önce olduysa 2 hafta sonra olduysa 1 hafta olmuş hafta olması gerekiyor neredeyse ve adet olacakmış gibi ağrım var ama adetime 1 hafta var en az göğüs ucumda şiddetli ağrı vardı o geçti ama hassasiyetlik var baş ağrısı gece uykusuzluğu duygu değişimlerini yaşadım yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamadım hamile olabilir miyim ?Adet gecikmesi dışında yaşadığım tek belirti sabah altı-yedi gibi mide bulantısı ile uyanmaktı ve bulantı beş dakika içinde kendiliğinden geçiyordu sonra tekrar uyuyordum
Ben adet gecikmesi ile birlikte yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamıştım öncesinde hiçbir belirti yaşamadım. Ama bu kişiden kişiye değişebilir tabikiArkadaşlar merhabalar tam yumurtlama günümde ve öncesinde ilişki yaşadım eğer yumurtalamadan önce olduysa 2 hafta sonra olduysa 1 hafta olmuş hafta olması gerekiyor neredeyse ve adet olacakmış gibi ağrım var ama adetime 1 hafta var en az göğüs ucumda şiddetli ağrı vardı o geçti ama hassasiyetlik var baş ağrısı gece uykusuzluğu duygu değişimlerini yaşadım yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamadım hamile olabilir miyim ?
Canım kaset testte de bunda da silik çizgi var hamile olma ihtimalin yüksek. Bence hemen kan testi yaptır, kesin sonucu o verirKızlar gidip erken gebelik testide aldım oda bu şekilde çıktı hiçbirşey anlamadım
Ben adet gecikmesi ile birlikte yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamıştım öncesinde hiçbir belirti yaşamadım. Ama bu kişiden kişiye değişebilir tabikiregl zamanınız gelince test yapın isterseniz. Bazen erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor çünkü. Umarım hamilesinizdir
Gebelik varsa çift çizgi olması gerekiyor. Gebelik yoksa tek çizgi. Hiç çizgi yoksa test hatalı yapılmış demektir. Tekrar test yapmalısınızBugün test yaptım ama ilk t olan kısım gözüktü sonra da C kısım ama C olan kısım yarım saat 1 saat sonra gözüktü sanırım yeteri sıvı alımı olmadı gebelik olunca genelde buna benzer bişey mi oluyor yoksa testi tekrar mı yapmam gerekiyor yanlış mı yaptım acaba ? Bu arada umarım öyledir çok istiyoruz hayırlısı olur inşallah
Ayy inşallahCanım kaset testte de bunda da silik çizgi var hamile olma ihtimalin yüksek. Bence hemen kan testi yaptır, kesin sonucu o verirbence hamilesin
sağlık ocağında ki kan bir sonra ki gün çıkıyor e-nabızdan kontrol edebilirsinizAyy inşallahsağlık ocağımda test verdim cuma çıkar dedi cumaya kadar ayılıp bayılırım artık
Öyle mi bizzat sordum bana cuma çıkar dedi ama ben durmadan e nabızdan bakınoyorumsağlık ocağında ki kan bir sonra ki gün çıkıyor e-nabızdan kontrol edebilirsiniz
ben verdimÖyle mi bizzat sordum bana cuma çıkar dedi ama ben durmadan e nabızdan bakınoyorumhayırlısıyla gebeysem bütün belirtileri yazıcam kızlar bu kadar belirtiye gebedeğilsem de zaten kafayı üşütmüşüm demektir