Evet pozitif birikmiş idrarla yapsaydınız biraz daha belirgin olurdu veya birkac gün sonra bidaha denerseniz belirginleşirMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?
Eki Görüntüle 3481373 Eki Görüntüle 3481374 Eki Görüntüle 3481375
Fotograf bulanık ama silik cizgiyi görüyorumMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?
Eki Görüntüle 3481373 Eki Görüntüle 3481374 Eki Görüntüle 3481375
Hayırlı olsun. Çıktımı kan sonucunuzMerhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorumEki Görüntüle 3481559
Evet çıktı değer 55 pozitifHayırlı olsun. Çıktımı kan sonucunuz
İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsiniz. Adete kaç gün kalmisdiEvet çıktı değer 55 pozitif
Adetim 7 gün gecikmiştiİnşallah sağlıkla kucaginiza alırsiniz. Adete kaç gün kalmisdi
Tüp bebeklerde çok duyulan birşey… yakınımın başına geldi, ağlaya ağlaya hastaneye gidildi ama çok şükür sıkıntı olmadı. Doğdu da 18 aylık oldu :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Teşekkür ederim amin inşallah bende sağlıkla kucağıma alırımTüp bebeklerde çok duyulan birşey… yakınımın başına geldi, ağlaya ağlaya hastaneye gidildi ama çok şükür sıkıntı olmadı. Doğdu da 18 aylık oldu :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İyi dayanmissiniz ya. Benim 3 günüm kaldı. Adet olmasam yaptiricam ben de. Tekraradan hayırlı olsun canım. İnşallah degerin güzel ilerlerAdetim 7 gün gecikmişti
Çok teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısı ileİyi dayanmissiniz ya. Benim 3 günüm kaldı. Adet olmasam yaptiricam ben de. Tekraradan hayırlı olsun canım. İnşallah degerin güzel ilerler
Ben hiç test yapmadım. Gecikirse direk kan veririm diye düşünüyorum. Ben de hep geç döllenme oldu çünkü. Muhtemelen sizinki de geç döllenme. Akışına bıraktım canım ben. Kürtajdan sonra ye i başladık daha çalışmalara. Pozitif görürsem paylaşırım. Siz de haber edin gelişmeleri.Çok teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısı ileneredeyse 2 günde bir test yapıyordum bu zaman kadar 10 kaset testi harcamışımdır. Hep olumsuzdu. Cuma akşamı saat 7.30 da yaptım çok silikti neredeyse belli bile değildi hatta testin yanlış olduğunu düşündüm başta çok sevindim sanırım bir şeyler var diye ama sonra sevincimi kestim dediğim gibi yanlış olabilir diye. Ctesi sabahı ilk idrar ile yaptığımda çizgi daha koyuydu ve sonra test vermeye gittim işte moralini sakın bozma yukarıda dediğim gibi neredeyse 10 tane test harcadım 2 günde bir hep yaptım. Eminim senin de güzel haberlerini en yakın zamanda alacağız
canım ben adetime 2 hafta kala anladım hamile olduğumu karnımda aşırı şişkinlik vardı ve göğüslerim dolgunlaşmaya başlamıştı.adetimi 1 gün geçincede test yaptım çıktı.
Laboquick kullanmıştım ben iyiydi, internetten toplu almıştımİyi akşamlar kızlar iyi kaset test markası hangisidir. Daha önce yapmadığım için bilmiyorum.