Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Merhaba yerleşme kanamanızı hangi günde oldunuz kızlar. Adet tarihi ile yerleşme kanaması yaşayan var mı.

Tüp bebeklerde çok duyulan birşey… yakınımın başına geldi, ağlaya ağlaya hastaneye gidildi ama çok şükür sıkıntı olmadı. Doğdu da 18 aylık oldu :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İyi geceler herkese ben de kendi belirtilerimi ve öykümü anlatmak istiyorum. Şu an çok taze bir anne adayıyım.
Normalde pcosum var ve 18 19 yaşlarında regl düzensizliği sorunumla gidip teşhis aldım, regl düzensizliği (bazen 26 günde bazen 40 50 60 günde bir regl oluyordum), sivilce ve ultrasonda kistik görünüme sahiptim, kıllanma,kilo gibi problemlerim hiç olmadı. yıllarca doğum kontrol hapları, hormon ilaçları vs kullandım fakat sağlığımı başka yönlerden bozduğu için 2 sene önce hepsini bıraktım. 2 sene önce evlendim ve son bi kaç aydır çocuk istiyordum, doktorum bana yaşımın henüz genç olduğunu (30) bi kaç ay boyunca takviyeler almamın yumurtlamamı teşvik edebileceğinden bahsetti. Yumurtlama takibi yapmamın benim durumumda çok mantıklı olmadığını regl başlangıcımın 10. Gününden itibaren günaşırı ilişki yaşamamı, takviyelerimi kullanmamı ve kendimi hiç kasmamam akışına bırakmam gerektiğini eğer bir kaç ayın sonunda doğal yollar işe yaramazsa alternatif çözümlere bakacağımızı söyledi. Proceive markasının haplarını kullandım, 2.5 kutu kadar kullandım ve regl bitişimden 5 6 gün sonra bi pembe lekelenme yaşadım ve bunun yumurtlama olabileceğini düşündüm ve o günleri değerlendirdim.
Regl olmam gereken zamandan 5 6gün kadar önce göğüsümde ağrılar hissetmeye başladım, bariz bi şişlik ve ağrı vardı ama çok önemsemedim çünkü benim regl dönemimden önce yaşadığım şeyler bunlar. Fakar ağrılar ve şişlik giderek arttı yatakta dönerken ağrıdan uyanıyordum, özellikle kenarları ağrıyordu. Akıntım fazlacaydı ama onu da önemsemedim cünkü benim normalde de çok şeffaf akıntım olur, sinirlerim gergindi, kasığıma nadir de olsa batmalar giriyordu ama hiçbirini önemsemedim çünkü hepsini ya da bir kaçını arada yaşadığım olmuştu. Ama artık regl olmam gereken tarih geçince (3 4 gün geçti) ve ağrılarımın şiddeti de artınca 0 umutla test yaptım ve şok oldum hatta yanlış olduğunu düşündüm biraz daha sonra yine test yaptım daha da pembeleşen çizgi gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsin bana da bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

İyi dayanmissiniz ya. Benim 3 günüm kaldı. Adet olmasam yaptiricam ben de. Tekraradan hayırlı olsun canım. İnşallah degerin güzel ilerler
Çok teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısı ile neredeyse 2 günde bir test yapıyordum bu zaman kadar 10 kaset testi harcamışımdır. Hep olumsuzdu. Cuma akşamı saat 7.30 da yaptım çok silikti neredeyse belli bile değildi hatta testin yanlış olduğunu düşündüm başta çok sevindim sanırım bir şeyler var diye ama sonra sevincimi kestim dediğim gibi yanlış olabilir diye. Ctesi sabahı ilk idrar ile yaptığımda çizgi daha koyuydu ve sonra test vermeye gittim işte moralini sakın bozma yukarıda dediğim gibi neredeyse 10 tane test harcadım 2 günde bir hep yaptım. Eminim senin de güzel haberlerini en yakın zamanda alacağız

Ben hiç test yapmadım. Gecikirse direk kan veririm diye düşünüyorum. Ben de hep geç döllenme oldu çünkü. Muhtemelen sizinki de geç döllenme. Akışına bıraktım canım ben. Kürtajdan sonra ye i başladık daha çalışmalara. Pozitif görürsem paylaşırım. Siz de haber edin gelişmeleri.

Herkese merhaba yorumunuz dikkatimi cok cekti. Bende yeni katıldım bu ay ki şüphelerim öyleydi 10 gün kaldı reglme ve sol kasığımda pıt pıt bir atma oluyor bacaklarım çok ağrıyor ve uykum geliyor acaba bende mi hamileyim yoksa yanılıyorum?

Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…