D Duygucaa Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2023 34 12 27 Bugün 11:53 Konu Sahibi Editor #71.161 bilge_nmbs .!.: İshal gebelik belirtisi olabilir mi kızlar ya. Tam yumurtlama günü ilişki oldu üstünden bir hafta geçti bugün 15 kere tuvalete gittim acayip bir mide bulantısı var. Salgın falan mı acaba yoksa gebelik olabilir mi ki Genişletmek için tıkla... Merhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadım
bilge_nmbs .!.: İshal gebelik belirtisi olabilir mi kızlar ya. Tam yumurtlama günü ilişki oldu üstünden bir hafta geçti bugün 15 kere tuvalete gittim acayip bir mide bulantısı var. Salgın falan mı acaba yoksa gebelik olabilir mi ki Genişletmek için tıkla... Merhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadım
H hatcik0 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 54 11 22 Bugün 14:47 Konu Sahibi Editor #71.162 Duygucaa .!.: Merhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadım Genişletmek için tıkla... Yo olmadım bekliyorum
Duygucaa .!.: Merhaba adet oldunuz mu benim bat 3 aralık aynı dediğiniz durumu yaşadım Genişletmek için tıkla... Yo olmadım bekliyorum
D Duygucaa Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2023 34 12 27 Bugün 15:46 Konu Sahibi Editor #71.163 hatcik0 .!.: Yo olmadım bekliyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsin
hatcik0 .!.: Yo olmadım bekliyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsin
H hatcik0 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 54 11 22 Bugün 16:14 Konu Sahibi Editor #71.164 Duygucaa .!.: İnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ayyy çokça amin vallaha
Duygucaa .!.: İnşallah Allah sizede banada en kısa vakitte sağlıklı evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ayyy çokça amin vallaha