Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağıniza alınMerhabalar, bugün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim. Reglimin 3 günü kan değerim 915 çıktı
Belirtilerim şunlar.
Sürekli kısa kısa idrara çıkma
Vucut ısımda aşırı artış
Ağızda metalik tat
Yorgunluk cidden aşırı uykum var.
Göğüs hassasiyeti
Regl olacakmış gibi his ama aşırı bir ağrı yok
Evet sıcak basması var, kasıkta sürekli süren bir ağrı yoktuMerhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağıniza alınkasıkta ağrı oluyor muydu ayaktayken ozellikle bı de ateş basması var mıydı regl günü oncesinde
Ben şimdiye kadarki adet öncesi göğüslerim çok ama çok hafif ağrıyodu ama şimdi adetime 4/5 gün var 2 gün falan önceden kasıklarımda hafif ağrılar,(sanki adet olacakmış gibi) göğüslerimde dolgunlaşma ve aşırı ağrı, hafif miyde bulantısı, bağ ağrısı, aşırı duygusallık, aşırı uyku hali, çabuk yorulma, ve.s meydana geldi. Sizce bende hamilemiyim? (Test için çox erken olduğu için yapamıyorum ama sabırsızlanıyorum hamilemiyim diye)sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yerlesme kanamasından 5-6 gün sonra idrar testinde belli olur diye okumustum internetteBenim adetim 9 gün gecikti evde test yaptım ama çıkmadı midemde şişkinlik ve yanma var ve az önce kahverengi lekelenme tarzında bişeyler oldu acil yardım lütfen (pazartesi kan vericem) ama duramıyorum
Peki ya kan testinde de geçerli mi acabaYerlesme kanamasından 5-6 gün sonra idrar testinde belli olur diye okumustum internette
Peki ya kan testinde de geçerli mi acaba
Galiba önce kanda sonra idrarda cıkıyorPeki ya kan testinde de geçerli mi acaba
Hiçbir belirtim yok ama testim pozitif çıktı. Yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bence bu belirtiler bizi çok yanıltıyor, geriyor.Merhabalar,
Adetim 2 gun gecikti. Yumurtlamadan adet donemime kadar goguslerime bicak batiyor gibi oldu. Sanki sut gelecek gibi. Damarlarim cikti gibi oldu. Adet gunu gelince gogsumde hicbisey kalmadi hatta yumusadilar. Ama sol kasik agrim basladi once bicak saplaniyor gibi oldu. Simdi de sol kasigimda doluluk hissi var ve agriyor. Bazen bacagima vuruyor agrisi. Test yaptim tek cizgi cikti. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir? Bikac gun daha bekleyip tekrar test yapacagim.
sarı akıntı için bi yazı okumuştum enfeksiyon belirtisi diyordu. ben yumurtlama günümde şeffaf sümüksü yapıda akıntı görürüm bu ay bi dolu bi boş olarak değerlendirdik ve o akıntı yaklaşık 1 hafta kadar sürdü okuduğum farklı bir makalede yumurta döllendikten sonra rahim kendini gebeliğe hazırlarken de öyle şeffaf sümüğümsü formda akıntı oluyormuş kafam çok karışık yarın gidip test yaptırayım en iyisi kurtulayım bu sorulardanbende aylarca kendimi dinledim her ay bi belirti bulmaya çalışırdım burdaki yorumlara bakardım benim beklenen adet günümden önceki gece bel sırt ağrısı oldu normalde hiç olmaz ve kasık ağrısı yürürken iki kasığımdada hissettim normalde çok sancılı geçer reglim apranax boyutunda. ama gebelik düşünürken içmedim parolla geciştirmeye calıstım oda zor oldu bende sarı akıntı oldu birazda şeffaf. kiminde sarı olmuyor belki iltihapta vardır bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sari akinti sadece enfeksiyon belirtisi degil, benim hamileligimin basindan beri test yapmadan onceden beri sari akintim var. Doktorlara sordum normal dediler, enfeksiyonla ilgili bir sikintim da yok. O yuzden eger kasinti vs. eslik etmiyorsa ya da yanma idrar yaparken, sari akinti hamilelik belirtisi sayilabilirsarı akıntı için bi yazı okumuştum enfeksiyon belirtisi diyordu. ben yumurtlama günümde şeffaf sümüksü yapıda akıntı görürüm bu ay bi dolu bi boş olarak değerlendirdik ve o akıntı yaklaşık 1 hafta kadar sürdü okuduğum farklı bir makalede yumurta döllendikten sonra rahim kendini gebeliğe hazırlarken de öyle şeffaf sümüğümsü formda akıntı oluyormuş kafam çok karışık yarın gidip test yaptırayım en iyisi kurtulayım bu sorulardan
Hiçbir belirtim yok ama testim pozitif çıktı. Yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bence bu belirtiler bizi çok yanıltıyor, geriyor.
inşallah hayırlısıyla hepimiz istediğimiz zamanda istediğimiz habere, bebeğe kavuşuruz.