Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amiiiin ben eşime regl oldum dedim Allah on izniyle yarın sonuç pozitif olursa sürpriz yapacağım

Çok bariz çıkmış hemen kan verin içiniz rahatlar .dileyen herkese nasip olsun.

Benim regl e 12 gün kala kahverengi pembe arası lekelenmem oldu 2 gün sürdü erken regl oluyorum sandım test yapmak aklıma gelmedi yaklasik 10 gün sonrada siddetli sol kasik agrisi yasadim öksürünce bile agiriyodu üsüttüm falan sandim sonra farklilik olarak görünce test yaptim

Merhaba aynılarını yasadım şuan sonuö nedir sizin

Merhaba aynılarıno yasadım şuan durum nefir

Merhaba aynılarını yasadım şuan durum nadet hacaba

Merhaba aynılarını yasoyorum. Şuan durum nedir sonuç nedir

Kızlar merhaba regli altı gün gecikti iki gün önce test yapmıştım negatifti geçen ay da böyle bir olay yaşadım bu ay farklı belirtilerim var normalde regli olacağıma yakın göğüslerim şişer şu an ne şişlik ne ağrı var sadece kasıklarım da birazcık ağrı var o da ara ara ne zaman test yapayım sizce ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yaşayan var mı böyle bir şey çok çocuk istiyorum

Kızlar benim ikiz erkek kardesim var cift yumurta ikiziyiz . Bende hamileyim henüz randevu günüm gelmedigi icin halen doktora gidemedim 6+5 haftalık gözüküyor uygulamaya göre. Çok merak ediyorum acaba benimde ikizim olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…