Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba testime bakar mısınız adetim her ay gecikiyor düzensiz o yüzden emin değilim kaç gün geçtiğinden
IMG_2068.jpeg

Eklentiler

• IMG_2066.jpeg
    IMG_2066.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2064.jpeg
    IMG_2064.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 25
arkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varmı

arkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varm
Tekrar kan testi verin inşallah bebeğiniz sizinledir

arkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varmı
Başka belirtiniz var mu

Ben varım.5 kasımda 3.gün embriyosu transfer oldum.14gün sonra kan vermem gerekiyordu.10.gün leke gelince kan verdim 5,96 çıktı.tranfwri yapan doktorum başta gebelik yok ilacı bırak dedi.Ama bırakmadım.2günde bir ölçtürmeye devam ettim.5,96-26-65-125 diye gidiyor.Doktorum ,ilacı bırak demiştim ama geç tutunma olmuş galiba aynen devam dedi.Bebek var kesin ama dış gebelik mi kimyasal mı yoksa normal mi dye 2 katına çıkıp çıkmadığını takip ediyoruz.Yarın tekrar gidicem.Biraz daha netleşecek

Ben varım.5 kasımda 3.gün embriyosu transfer oldum.14gün sonra kan vermem gerekiyordu.10.gün leke gelince kan verdim 5,96 çıktı.tranfwri yapan doktorum başta gebelik yok ilacı bırak dedi.Ama bırakmadım.2günde bir ölçtürmeye devam ettim.5,96-26-65-125 diye gidiyor.Doktorum ,ilacı bırak demiştim ama geç tutunma olmuş galiba aynen devam dedi.Bebek var kesin ama dış gebelik mi kimyasal mı yoksa normal mi dye 2 katına çıkıp çıkmadığını takip ediyoruz.Yarın tekrar gidicem.Biraz daha netleşecek
İnşallah güzel haberler alırsınız 🩷 bende bugün test vereceğim sonucunuzu paylaşır mısınız

Arkadaşlar 8 kasımda iğne olmuştum. 14. Gün kan verdim 7.07 çıktı sonucum. Bugün 16.günüm ve sonucum 10.67 çıktı bu kimyasal gebelikmidir

İnşallah güzel haberler alırsınız 🩷 bende bugün test vereceğim sonucunuzu paylaşır mısınız
208 olmuş şimdi de..Güzel gidiyor dediler ama bilemiyorum..Pazartesi günü tekrar gidicem kan vermeye,muayene de edecek ..Bakalım hayırlısı..Siz doktorunuzla görüştünüz mü

X