Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki silik gölge var 1 2 gün daha bekle gene yap olmadıMerhaba testime bakar mısınız adetim her ay gecikiyor düzensiz o yüzden emin değilim kaç gün geçtiğinden
Eki Görüntüle 3507613
Erken gebelik testim var yarın sabah ilk idrarla onu yapyım bari.bu kaset testi ilk idrarla yapmamıştımSanki silik gölge var 1 2 gün daha bekle gene yap olmadı
Aaaa evet oda olur heyecan ile güzel haber bekliyoruz inşallah şahsen ben güzel haber bekliyorum sendenErken gebelik testim var yarın sabah ilk idrarla onu yapyım bari.bu kaset testi ilk idrarla yapmamıştım
Aaaa evet oda olur heyecan ile güzel haber bekliyoruz inşallah şahsen ben güzel haber bekliyorum senden
Ay bende hep test silik kan negatif oluyor o yüzden pek güvenemiyorumAaaa evet oda olur heyecan ile güzel haber bekliyoruz inşallah şahsen ben güzel haber bekliyorum senden
Ay bende hep test silik kan negatif oluyor o yüzden pek güvenemiyorum
Bence gerekmiyo çünkü ben akşam da vermiştim cikmistiarkadaslar gebelik suphesi icin kan tahlilini illa sabah ac karnina vermek gerekmiyor degil mi?
Tekrar kan testi verin inşallah bebeğiniz sizinledirarkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varm
Başka belirtiniz var muarkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varmı
Hayır yok bir iki gün önce karın ağrısı vardı. Şuan hiç bir şey yok açıkçasıBaşka belirtiniz var mu
Ben varım.5 kasımda 3.gün embriyosu transfer oldum.14gün sonra kan vermem gerekiyordu.10.gün leke gelince kan verdim 5,96 çıktı.tranfwri yapan doktorum başta gebelik yok ilacı bırak dedi.Ama bırakmadım.2günde bir ölçtürmeye devam ettim.5,96-26-65-125 diye gidiyor.Doktorum ,ilacı bırak demiştim ama geç tutunma olmuş galiba aynen devam dedi.Bebek var kesin ama dış gebelik mi kimyasal mı yoksa normal mi dye 2 katına çıkıp çıkmadığını takip ediyoruz.Yarın tekrar gidicem.Biraz daha netleşecekarkadaşlar bi bakın ya bende 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test verdim 7.07 çıktı sonucum. Regli de olmadım daha yarın bir daha vereceğim de sizce gebelik olabilir mi düşük bir ihtimal de olsa. Benim gibi sonucu çıkıp da sonra yükselen varmı
İnşallah güzel haberler alırsınız bende bugün test vereceğim sonucunuzu paylaşır mısınızBen varım.5 kasımda 3.gün embriyosu transfer oldum.14gün sonra kan vermem gerekiyordu.10.gün leke gelince kan verdim 5,96 çıktı.tranfwri yapan doktorum başta gebelik yok ilacı bırak dedi.Ama bırakmadım.2günde bir ölçtürmeye devam ettim.5,96-26-65-125 diye gidiyor.Doktorum ,ilacı bırak demiştim ama geç tutunma olmuş galiba aynen devam dedi.Bebek var kesin ama dış gebelik mi kimyasal mı yoksa normal mi dye 2 katına çıkıp çıkmadığını takip ediyoruz.Yarın tekrar gidicem.Biraz daha netleşecek
Sonucum çıktı 10.67Başka belirtiniz var mu
208 olmuş şimdi de..Güzel gidiyor dediler ama bilemiyorum..Pazartesi günü tekrar gidicem kan vermeye,muayene de edecek ..Bakalım hayırlısı..Siz doktorunuzla görüştünüz müİnşallah güzel haberler alırsınız bende bugün test vereceğim sonucunuzu paylaşır mısınız
Evet görüştüm 1 hafta sonra tekrar vereceğim sonucum çok düşük208 olmuş şimdi de..Güzel gidiyor dediler ama bilemiyorum..Pazartesi günü tekrar gidicem kan vermeye,muayene de edecek ..Bakalım hayırlısı..Siz doktorunuzla görüştünüz mü
Kan verdim dün negatif çıktı anlam veremiyorum şu testlere artık yaAaaa evet oda olur heyecan ile güzel haber bekliyoruz inşallah şahsen ben güzel haber bekliyorum senden