Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar,
Adetim 2 gun gecikti. Yumurtlamadan adet donemime kadar goguslerime bicak batiyor gibi oldu. Sanki sut gelecek gibi. Damarlarim cikti gibi oldu. Adet gunu gelince gogsumde hicbisey kalmadi hatta yumusadilar. Ama sol kasik agrim basladi once bicak saplaniyor gibi oldu. Simdi de sol kasigimda doluluk hissi var ve agriyor. Bazen bacagima vuruyor agrisi. Test yaptim tek cizgi cikti. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir? Bikac gun daha bekleyip tekrar test yapacagim.
Hiçbir belirtim yok ama testim pozitif çıktı. Yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bence bu belirtiler bizi çok yanıltıyor, geriyor. 😔

inşallah hayırlısıyla hepimiz istediğimiz zamanda istediğimiz habere, bebeğe kavuşuruz.

günaydın hanımlar bende sizin gibi çift çizgiyi dört gözle bekleyenlerdenim adetim 4 gün gecikti kaset ve erken gebelik testleri yaptım negatif çıkıyor adet günüme kadar göğüs uçlarında hassasiyet ve kasıklarımda adet ağrısına benzer bir ağrı vardı şu an hiç biri kalmadı tüm belirtiler geçti ama sabah gözümü açtığımda midem bulanıyor sizce durumum nedir psikolojik olabilir mi ?

bende aylarca kendimi dinledim her ay bi belirti bulmaya çalışırdım burdaki yorumlara bakardım benim beklenen adet günümden önceki gece bel sırt ağrısı oldu normalde hiç olmaz ve kasık ağrısı yürürken iki kasığımdada hissettim normalde çok sancılı geçer reglim apranax boyutunda. ama gebelik düşünürken içmedim parolla geciştirmeye calıstım oda zor oldu bende sarı akıntı oldu birazda şeffaf. kiminde sarı olmuyor belki iltihapta vardır bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻

bende aylarca kendimi dinledim her ay bi belirti bulmaya çalışırdım burdaki yorumlara bakardım benim beklenen adet günümden önceki gece bel sırt ağrısı oldu normalde hiç olmaz ve kasık ağrısı yürürken iki kasığımdada hissettim normalde çok sancılı geçer reglim apranax boyutunda. ama gebelik düşünürken içmedim parolla geciştirmeye calıstım oda zor oldu bende sarı akıntı oldu birazda şeffaf. kiminde sarı olmuyor belki iltihapta vardır bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻
sarı akıntı için bi yazı okumuştum enfeksiyon belirtisi diyordu. ben yumurtlama günümde şeffaf sümüksü yapıda akıntı görürüm bu ay bi dolu bi boş olarak değerlendirdik ve o akıntı yaklaşık 1 hafta kadar sürdü okuduğum farklı bir makalede yumurta döllendikten sonra rahim kendini gebeliğe hazırlarken de öyle şeffaf sümüğümsü formda akıntı oluyormuş kafam çok karışık yarın gidip test yaptırayım en iyisi kurtulayım bu sorulardan

sarı akıntı için bi yazı okumuştum enfeksiyon belirtisi diyordu. ben yumurtlama günümde şeffaf sümüksü yapıda akıntı görürüm bu ay bi dolu bi boş olarak değerlendirdik ve o akıntı yaklaşık 1 hafta kadar sürdü okuduğum farklı bir makalede yumurta döllendikten sonra rahim kendini gebeliğe hazırlarken de öyle şeffaf sümüğümsü formda akıntı oluyormuş kafam çok karışık yarın gidip test yaptırayım en iyisi kurtulayım bu sorulardan
Sari akinti sadece enfeksiyon belirtisi degil, benim hamileligimin basindan beri test yapmadan onceden beri sari akintim var. Doktorlara sordum normal dediler, enfeksiyonla ilgili bir sikintim da yok. O yuzden eger kasinti vs. eslik etmiyorsa ya da yanma idrar yaparken, sari akinti hamilelik belirtisi sayilabilir

Mablar arakdaslar Lütfen yardımcı olur musunuz kasıklarımda sisilik setlik ağrı batma krampları yorgunluk ve uykusuzluk var göğüs ağrısı sis sert var adetime 5 gün var sürekli idara cikyom sizce hamilemiyim arkadaslar

Güncelleme yapayım. :)

Salı gittik, ultrasonda tam göremedi. Kan verdim.
Çarşamba değerin 1064 olduğunu öğrendim. Gebelik pozitif cuma günü ultrasonla bakalım dedi.

Eşimin izni pazartesiydi, o gün gelsem sorun olur mu deyince yoo çok daha iyi olur net görürüz dedi.

Yani hamileyim. Hala hiçbir belirtim yok. En net koku hassasiyetim diyebilirim ama ona zaten hassastım sayılır mı bilemiyorum.

Merhaba, konu açtım ama yanıt alamadım bir de buradan yazayım.

2 Eylül'de reglim gelmişti her zaman olduğu gibi az olduğu için önemsemedim. Ama sonra takip eden günlerde hafif lekeler geldi ki bu asla başıma gelmezdi. Acaba olabilir mi diye az önce test yaptım.

Bir önceki adet tarihim 30 temmuz. Eğer onu kıyas alacaksak şu an yaklaşık 5 haftalık oluyor.

Fotoğraflar ilk 1 dakika ve sonraki 5 dk...
Merhaba sağlıkla ilerlesin gebeliginiz son adetiniz kırmızimiydi pıhtı varmiydi acaba. Yoksa kahve rengimi. Benim geçen adet 2 gün sürdü çok az geldi ama kırmızıydı test yapmadım acaba hamile olabilir miyim. Belirtiler 3 haftadır ama yumurtlsma testi yaptım normal yumurtlayacagim günde pik çıktı test yapmaya çekiniyorum 3 kaybın var diye

Merhaba sağlıkla ilerlesin gebeliginiz son adetiniz kırmızimiydi pıhtı varmiydi acaba. Yoksa kahve rengimi. Benim geçen adet 2 gün sürdü çok az geldi ama kırmızıydı test yapmadım acaba hamile olabilir miyim. Belirtiler 3 haftadır ama yumurtlsma testi yaptım normal yumurtlayacagim günde pik çıktı test yapmaya çekiniyorum 3 kaybın var diye
Bu dediğim adet 25 agustostu bu arada normalde 4 gün olur 27 si bitti sonra 2 gün kahve rengi lekem oldu sadece

Merhaba, açıkçası o ilk 2 günümün rengini hatırlamıyorum çünkü genelde kısa, ağrısız, sancısız ve çok az gelen kanamayla biterdi. O yüzden oraya yorumum yok. AMAA sonraki 3-4 gün peçeteye gelen bazen pıhtılı bazen sadece kahverengi renk bulaştı. Beni de şüpheye düşüren buydu. Çünkü benimkisi bitti mi biterdi. Öyle renk menk vs hiç gelmezdi.

Siz kendinizi bu açıdan net tanıyorsanız ve bu olay size de anormal geldiyse test yapın derim. İnşallah hayırlısıyla en güzel sonuçlara kavuşuruz hepimiz. ❤

Merhaba, açıkçası o ilk 2 günümün rengini hatırlamıyorum çünkü genelde kısa, ağrısız, sancısız ve çok az gelen kanamayla biterdi. O yüzden oraya yorumum yok. AMAA sonraki 3-4 gün peçeteye gelen bazen pıhtılı bazen sadece kahverengi renk bulaştı. Beni de şüpheye düşüren buydu. Çünkü benimkisi bitti mi biterdi. Öyle renk menk vs hiç gelmezdi.

Siz kendinizi bu açıdan net tanıyorsanız ve bu olay size de anormal geldiyse test yapın derim. İnşallah hayırlısıyla en güzel sonuçlara kavuşuruz hepimiz. ❤
Benim adetten önce az leke gelirdi 2 gün sonra adet olurdum 4 gün dolu dolu sonrasında da leke olmazdı direk kesilirdi. Lekelenmeden 1 gün önce adet günüm diye 1 kere test yaptım kaset negatif çıktı. Sonrasında leke gelince adet oldum dedim. Ama ilk gebeligimdeki kasık agrilarim hiç geçmedi. Bir sonraki adete 12 gün var onu bekliyorum ama acaba o zaman kalmış olabilirmiyim diye düşünüyorum. Genelde geç dollenme olur bende yani bu ay adete 12 gün varken bu yaşadıklarım hiç normal degil

Benim adetten önce az leke gelirdi 2 gün sonra adet olurdum 4 gün dolu dolu sonrasında da leke olmazdı direk kesilirdi. Lekelenmeden 1 gün önce adet günüm diye 1 kere test yaptım kaset negatif çıktı. Sonrasında leke gelince adet oldum dedim. Ama ilk gebeligimdeki kasık agrilarim hiç geçmedi. Bir sonraki adete 12 gün var onu bekliyorum ama acaba o zaman kalmış olabilirmiyim diye düşünüyorum. Genelde geç dollenme olur bende yani bu ay adete 12 gün varken bu yaşadıklarım hiç normal degil
Bu hafta da sıcak basmaları var bunaliyorum. Ateşine baktım bugün 37.4. Çok ses olunca da sinirleniyorum. İşte kulaklikla çalışıyorum o kadar rahatsız oluyorum seslerden. Gebeliklerimde hiç belirti aramamistim. bu sefer de aramıyorum kendini belli ediyor ama

15 eylül regl günüm ve bugün ilk regl günümmüş gibi ağrım var. Erken adet olacağım sanırım diye düşündüm fakat hiç kan yok normalde az da olsa bu tarz Bi ağrım olunca kan gelirdi fakat beyaz akıntı var erken mi regl oluyorum yoksa bu bebek belirtisi olabilir mi?

Bu hafta da sıcak basmaları var bunaliyorum. Ateşine baktım bugün 37.4. Çok ses olunca da sinirleniyorum. İşte kulaklikla çalışıyorum o kadar rahatsız oluyorum seslerden. Gebeliklerimde hiç belirti aramamistim. bu sefer de aramıyorum kendini belli ediyor ama
Siz böyle deyince aklıma ne geldi... Test mest henüz aklimda yokken, 2 gün öncesinde balkonda otururken eşime dedim ben galiba çocuk sevmiyorum şu çocuklara sinir oluyorum iki gündür ses ses ses yetti yaaa diye sinirlendim. O da sana öyle geliyor çok da ses yapmıyorlar duyma demişti 😂😂 Siz de hamileyseniz eğer bu sese dayanamamayı belirtelere eklesinler. 🤭

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhabalar ne zaman kan vermiştiniz peki

Siz böyle deyince aklıma ne geldi... Test mest henüz aklimda yokken, 2 gün öncesinde balkonda otururken eşime dedim ben galiba çocuk sevmiyorum şu çocuklara sinir oluyorum iki gündür ses ses ses yetti yaaa diye sinirlendim. O da sana öyle geliyor çok da ses yapmıyorlar duyma demişti 😂😂 Siz de hamileyseniz eğer bu sese dayanamamayı belirtelere eklesinler. 🤭
İnşallah bende de aynısı çıkarsa ekleriz. Çünkü hep aynı belirtileri arıyor her kes 🤣

Kesinlikle Benimde Aynisi Adet öncesi Göğüs Ağrisi Ve Akinti Fazlaliği Vardi Aşiri Uyku Hali Vardi Baş Ağrisi Ve Ben Adet Olmam Gereken Gün Bekleyemedim Test Yaptim Silik Bi çizgi çikti Sabirsizimya Ertesi Günde Kan Testi Yaptirdim Pozitif çikti Yani Kişiye Göre Değişir Heralde Belli Olanda Var Olmayanda
Merhabalar hangi marka testi kullandığız

İnşallah bende de aynısı çıkarsa ekleriz. Çünkü hep aynı belirtileri arıyor her kes 🤣
Arıyor da işte benimkisi de çok şükür sıfır belirti ile devam ediyor. Çok da takılmayın bence siz de. ❤ Pazartesi bebişi ilk defa görücez. Sağlıkla büyüyordur diye dua edip teslim oluyorum. Sizden de inşallah çok güzel haberler alırız. 🌸

Arıyor da işte benimkisi de çok şükür sıfır belirti ile devam ediyor. Çok da takılmayın bence siz de. ❤ Pazartesi bebişi ilk defa görücez. Sağlıkla büyüyordur diye dua edip teslim oluyorum. Sizden de inşallah çok güzel haberler alırız. 🌸
İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız. İlk aşamayı geçtiniz bebisi görüp kalbini de duydunuzmu korkular gider

X