Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sen ne yaptın canım ?

Kizlar merhaba. Belki saçma olcak ama bugun sol kasıgımda segirme oldu. Gun icinde bikac kez yaşadim. Ayni goz segirmesi gibi. Hamilemiyim desem baska hic bi belirtim yok adetime 6 gun var. 2 ay once kurtaj oldum bos gebelikten. O zaman tum belirtileri yasamistim nerdeyse. Bu seğirmeye bi anlam veremedim korktum ilk basta

Canım eğer ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftir

Canım eğer ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftir
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz

Arkadaşlar BAT’a 4-5 gün var ancak kremsi beyaz bir akıntı var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi yoksa adete yakın akıntı mı sizce?

Kızlar henüz adet olmadım ve 1 hafsa oldu gecikmenin üzerinden. Bana da cevap verir misiniz?

Kızlar henüz adet olmadım ve 1 hafsa oldu gecikmenin üzerinden. Bana da cevap verir misiniz?
Canım her şey mümkün adet olmadan 1 gün önce yumurtlayan ve gebe kalan bir arkadaşımız da var burda dolayısıyla doğrudan test yapmanız halinde doğru sonucu öğrenirsiniz. Gecikmenizde test yapmanız için gayet uygun bu arada.

İki gün önce yaptım çok silik çıktı bugün tekrar yaptım ama tek çizgi maalesef

Selam arkadaşlar
Beta hcg 2333.2 çıktı, bu durumda bebiş kac haftalik oluyor bir hafta sonra doktor randevum var kalbini duyar miyim?

Kızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu? Geç yumurtladım 22. gün tam yumurtlamam oldu 8 gün geçti dün pembe hafif gördüm sonrasında bi şey gelmedi regl midir?
Merhaba canimben kasimin 21 inde dusuk yapmistim araligin 24 undede iki gun kahverengi lekwlenmem oldu tam sokulemedim galiba dedim sonra arada bas donmemem ve gazi asiri vardi dun bi test yapayim dedim oylesine iki tane bebe time idrari koyar koymaz hemen t cizgisi c sizgisinden once koyilasti ikiside baya pozitif ama bundan once iki kere bos gebelik gecirdigim icin gene korkuyorum agri dedigin gibi bendede olmustu hala bel agrisi ve bacagima vuran agrim oluyor arada

O arkadaş gecikmenin kaçıncı gününde öğrendi peki?

Kızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu? Geç yumurtladım 22. gün tam yumurtlamam oldu 8 gün geçti dün pembe hafif gördüm sonrasında bi şey gelmedi regl midir?
Aynı durumdayız ben de 24. Gün yumurtladım. 25 aralıkta 1 değerlendirmemiz oldu. Az önce test yaptım sanırım bugun üzerine 11.Gün oluyor. 1. Çizgi hiç yok. Sadece 2. Çizgi çok silik cıktı sanıyorum negatif.

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba Benim adetim 13 gün gecikti test yapmadım 3 aydır adetlerim düzenli geçen ay da umitlenmistim test yapmıştım sonuç hüsran bu ay yapmadım şuan herhangi bir adet belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var ne düşünüyorsunuz sizce test yapmalıyım sonuç yine hüsran mi olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…