Sen ne yaptın canım ?Yok canım henüz kan vermedim emin olmak istiyorum önce, sonra kan vermek istiyorum sonra çok üzülürüm. Benimkide birgebeningünlüğü ama çok kez yaptım hiç böyle bir çizgi görmedim ne normal çizgi nede kuruma çizgisine dair bişey çıkmadı o yüzden acaba mı diyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gebelik testi alcam elimdekiler bitti bende çok merak ediyorum sonucu
Hayırlısı canım en güzel zamanda nasip olsunAdet oldum sabah 12 gün geçikme ile
Bat 3 ocaktı yani bugün ama doktor geç yumurtladım diye 9 ocaktan önce test yapma dedi canım…Bata var mı canım?
Benimki negatif canım yaSen ne yaptın canım ?
Canım eğer ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftirCanım cumartesi günü sabah yine erken gebelik ve normal test yaptım yine silik çizgi çıktı, ertesi gün kan vericektim ama cumartesi akşam adet oldumhafif lekelenme gibi değilde daha kanamalıydı adet gibiydi yani, bir kaç yerde okudum yerleşme kanaması/üstüne görme olabilir diye ama emin de olamadım, böyle yoğun geçirenlerde varmış, dün normal bi kaset test vardı ondan yaptım çok hafif silik çıktı anlamadım cuma günü rahim filmi çekilcem o günden önce yine bi test yaparım yani adet görüp hamile olunur mu bilemedim
Bu sabah yeniden erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı benimde maalesefCanım eğer ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftir
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuzCanım eğer ilk beş dk içinde çıktıysa pozitiftir
Akıntıdan başka belirtiniz var mıArkadaşlar BAT’a 4-5 gün var ancak kremsi beyaz bir akıntı var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi yoksa adete yakın akıntı mı sizce?
Hiçbir belirtim yok, tam tersi ben adet olmadan 10 gün önce belirti yaşamaya başlarım artık onlar da yokAkıntıdan başka belirtiniz var mı
Kızlar henüz adet olmadım ve 1 hafsa oldu gecikmenin üzerinden. Bana da cevap verir misiniz?Herkese iyi günlerBenim de bir sorum olacaktı. Eşimle farklı şehirlerde görev yaptığımızdan dolayı adetimden 5 gün önce birlikte olduk. Ve adet tarihim 28 Aralıktı. Ama benim hep 2 gün erken olur o yüzden 26 sında bekliyordum hala olmadı. Sizce gebelik var mı?
Canım her şey mümkün adet olmadan 1 gün önce yumurtlayan ve gebe kalan bir arkadaşımız da var burda dolayısıyla doğrudan test yapmanız halinde doğru sonucu öğrenirsiniz. Gecikmenizde test yapmanız için gayet uygun bu arada.Kızlar henüz adet olmadım ve 1 hafsa oldu gecikmenin üzerinden. Bana da cevap verir misiniz?
İki gün önce yaptım çok silik çıktı bugün tekrar yaptım ama tek çizgi maalesefCanım her şey mümkün adet olmadan 1 gün önce yumurtlayan ve gebe kalan bir arkadaşımız da var burda dolayısıyla doğrudan test yapmanız halinde doğru sonucu öğrenirsiniz. Gecikmenizde test yapmanız için gayet uygun bu arada.
Merhaba canimben kasimin 21 inde dusuk yapmistim araligin 24 undede iki gun kahverengi lekwlenmem oldu tam sokulemedim galiba dedim sonra arada bas donmemem ve gazi asiri vardi dun bi test yapayim dedim oylesine iki tane bebe time idrari koyar koymaz hemen t cizgisi c sizgisinden once koyilasti ikiside baya pozitif ama bundan once iki kere bos gebelik gecirdigim icin gene korkuyorum agri dedigin gibi bendede olmustu hala bel agrisi ve bacagima vuran agrim oluyor aradaKızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu? Geç yumurtladım 22. gün tam yumurtlamam oldu 8 gün geçti dün pembe hafif gördüm sonrasında bi şey gelmediregl midir?
O arkadaş gecikmenin kaçıncı gününde öğrendi peki?Canım her şey mümkün adet olmadan 1 gün önce yumurtlayan ve gebe kalan bir arkadaşımız da var burda dolayısıyla doğrudan test yapmanız halinde doğru sonucu öğrenirsiniz. Gecikmenizde test yapmanız için gayet uygun bu arada.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım bolca sabr ve duaBat 3 ocaktı yani bugün ama doktor geç yumurtladım diye 9 ocaktan önce test yapma dedi canım…
Aynı durumdayız ben de 24. Gün yumurtladım. 25 aralıkta 1 değerlendirmemiz oldu. Az önce test yaptım sanırım bugun üzerine 11.Gün oluyor. 1. Çizgi hiç yok. Sadece 2. Çizgi çok silik cıktıKızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu? Geç yumurtladım 22. gün tam yumurtlamam oldu 8 gün geçti dün pembe hafif gördüm sonrasında bi şey gelmediregl midir?