- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 35
Valla canim bor onceki kanamam malesef adet degil dusuk oldugu icin bu adetimin tam olarak kac gun sonra olacagini tam kestiremedim ama genelde dusuk yapilan ilk gunu son adet olarak degerlendiriyolar sanirim kasimin 21 inde dusuk yapmistim iste araligin 21 inde filan olurum diyordum bel agrisi filan da vardi o surelerde 2r ve 25 inde leke geldi ama lekenin geldigi gunler ve bir kac gun sonrasinda da cok siddetli bel agrim olmustu. Biraz daha hafifledi su siralar belirti sadece bas donmesi gaz ve surekli halsizlik esneme migde bulantisi hic yok doktora gitmedim inanki canim. Leke geldikten on gun sonra test yapmis oldum ama idrari damlatir damlatmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti saniyeler icinde rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun ben bile hala sevinemiyorum ve kimseye esime bile soyleyemedim bundan onceki iki dusukten sonra bu saglikli mi sagliksizmi onu dusunmekten sevinemedim inanki canimay maşallah canım senin için öyle sevindim ki anlatamam Allah senden duyurmuş olsun müjdeyi inan kaç gündür kusuyorum baş dönmesi ve bel ağrısı resmen bacaklarıma vuruyor senin gibi ama acaba grip mi oldum dedim ben.. tam regl günün neydi kahverengi kanama erken mi geldi reglden gecikmeyle mi? öğrendiğinde tam kaç haftalıktı bebisin