Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba canimben kasimin 21 inde dusuk yapmistim araligin 24 undede iki gun kahverengi lekwlenmem oldu tam sokulemedim galiba dedim sonra arada bas donmemem ve gazi asiri vardi dun bi test yapayim dedim oylesine iki tane bebe time idrari koyar koymaz hemen t cizgisi c sizgisinden once koyilasti ikiside baya pozitif ama bundan once iki kere bos gebelik gecirdigim icin gene korkuyorum agri dedigin gibi bendede olmustu hala bel agrisi ve bacagima vuran agrim oluyor arada
ay maşallah canım senin için öyle sevindim ki anlatamam Allah senden duyurmuş olsun müjdeyi :KK200: inan kaç gündür kusuyorum baş dönmesi ve bel ağrısı resmen bacaklarıma vuruyor senin gibi ama acaba grip mi oldum dedim ben.. tam regl günün neydi kahverengi kanama erken mi geldi reglden gecikmeyle mi? öğrendiğinde tam kaç haftalıktı bebisin :anneadayı:

Aynı durumdayız ben de 24. Gün yumurtladım. 25 aralıkta 1 değerlendirmemiz oldu. Az önce test yaptım sanırım bugun üzerine 11.Gün oluyor. 1. Çizgi hiç yok. Sadece 2. Çizgi çok silik cıktı😫 sanıyorum negatif.
canım testi erken yapmışsın doktor bana yumurtlama üzerine 14 gün üzerine sayıp öyle test yap öncesi asla yapma dedi. Eğer regl gelmezse tam 15. gün tekrarla canım testini inşallah güzzel sonuçlar nasip olsun

Kızlar Merhaba Benim adetim 13 gün gecikti test yapmadım 3 aydır adetlerim düzenli geçen ay da umitlenmistim test yapmıştım sonuç hüsran bu ay yapmadım şuan herhangi bir adet belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var ne düşünüyorsunuz sizce test yapmalıyım sonuç yine hüsran mi olur acaba
canım gününü 5 gün geçsin öyle test yap zaten varsa her türlü beklemen gerekecek kalp atışı için vs:KK200:

ay maşallah canım senin için öyle sevindim ki anlatamam Allah senden duyurmuş olsun müjdeyi :KK200: inan kaç gündür kusuyorum baş dönmesi ve bel ağrısı resmen bacaklarıma vuruyor senin gibi ama acaba grip mi oldum dedim ben.. tam regl günün neydi kahverengi kanama erken mi geldi reglden gecikmeyle mi? öğrendiğinde tam kaç haftalıktı bebisin :anneadayı:
Valla canim bor onceki kanamam malesef adet degil dusuk oldugu icin bu adetimin tam olarak kac gun sonra olacagini tam kestiremedim ama genelde dusuk yapilan ilk gunu son adet olarak degerlendiriyolar sanirim kasimin 21 inde dusuk yapmistim iste araligin 21 inde filan olurum diyordum bel agrisi filan da vardi o surelerde 2r ve 25 inde leke geldi ama lekenin geldigi gunler ve bir kac gun sonrasinda da cok siddetli bel agrim olmustu. Biraz daha hafifledi su siralar belirti sadece bas donmesi gaz ve surekli halsizlik esneme migde bulantisi hic yok doktora gitmedim inanki canim. Leke geldikten on gun sonra test yapmis oldum ama idrari damlatir damlatmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti saniyeler icinde rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun ben bile hala sevinemiyorum ve kimseye esime bile soyleyemedim bundan onceki iki dusukten sonra bu saglikli mi sagliksizmi onu dusunmekten sevinemedim inanki canim

Valla canim bor onceki kanamam malesef adet degil dusuk oldugu icin bu adetimin tam olarak kac gun sonra olacagini tam kestiremedim ama genelde dusuk yapilan ilk gunu son adet olarak degerlendiriyolar sanirim kasimin 21 inde dusuk yapmistim iste araligin 21 inde filan olurum diyordum bel agrisi filan da vardi o surelerde 2r ve 25 inde leke geldi ama lekenin geldigi gunler ve bir kac gun sonrasinda da cok siddetli bel agrim olmustu. Biraz daha hafifledi su siralar belirti sadece bas donmesi gaz ve surekli halsizlik esneme migde bulantisi hic yok doktora gitmedim inanki canim. Leke geldikten on gun sonra test yapmis oldum ama idrari damlatir damlatmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti saniyeler icinde rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun ben bile hala sevinemiyorum ve kimseye esime bile soyleyemedim bundan onceki iki dusukten sonra bu saglikli mi sagliksizmi onu dusunmekten sevinemedim inanki canim
Canımm bence hiç bekleme düşük önleyici falan verir doktor, eşine de söyle hemen eş olmak böyle bir şey yükü birlikte omuzlamak lazım 🩷 bence bebeğin sağlıklı genelde düşükten hemen sonra gebe kalınıyor zaten 💐 leke kaç gün sonra bitti tamamen?

Şu an 6 haftalıksın gitsen hem kalp atışı hem keseyi görürsün Allahın izniyle 💐

Hiç vesvese yapma kendine direkt git bugün kan ver bana da haber ver olur mu 🩷
Cesaretimi toplayabilirsem yaptiricam canim tabi haber veririm canim cok sagol icimo bi nebze olsun rahatlattin kimseye derdimi anlatamayip burda bende icimi dokuyorum iste canim Allahim razi olsun senden sende insallah guzel haberlerler verirsin❤❤❤🙏🙏🙏

Ayyyy mükemmel haber yaaa çok sevindim 🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻amin inşallah sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz
Canım nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor, benim bu gün adet günümdü tabi olmadım hamile olduğum için, ama sağ kasıkda bende çok ağrı var doktor bana senin rahmin sağa meyilli demişti orda ağrı olması normal demişti ama yine de çok korkuyorum sende oldu mu böyle bir durum ve ya olan bir tanıdığın var mı? O kadar kötüyüm ki ya bebeğime bir şey oldusa ve ya dış gebelikse😔😔 bu gün normalde adet günümdü belki de o yüzdendir diyorum içim içimi yiyor😔 4+1 haftalık sayılırız ultrasona bile gitsek kese bile görünmez ki😔

Canım nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor, benim bu gün adet günümdü tabi olmadım hamile olduğum için, ama sağ kasıkda bende çok ağrı var doktor bana senin rahmin sağa meyilli demişti orda ağrı olması normal demişti ama yine de çok korkuyorum sende oldu mu böyle bir durum ve ya olan bir tanıdığın var mı? O kadar kötüyüm ki ya bebeğime bir şey oldusa ve ya dış gebelikse😔😔 bu gün normalde adet günümdü belki de o yüzdendir diyorum içim içimi yiyor😔 4+1 haftalık sayılırız ultrasona bile gitsek kese bile görünmez ki😔
Gebeliginizi ne zaman öğrendiniz aceba bide idrarda mi öğrendiniz

Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
Gebelik oldugunda ikinci cizgide belirgin olarak goruluyor en azindan bnm ilk gebeligimde oyleydi hatirliyorum..ama insllh hamilesinizdir Rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin☺️☺️☺️☺️

canım testi erken yapmışsın doktor bana yumurtlama üzerine 14 gün üzerine sayıp öyle test yap öncesi asla yapma dedi. Eğer regl gelmezse tam 15. gün tekrarla canım testini inşallah güzzel sonuçlar nasip olsun
Yaaa inşallah öyledir🙏🏼🙏🏼🙏🏼 benim doktorum hiç birşey söylemiyor. Amh düşük diye olmaz olmaz diyor sürekli. Hangi şehirdesin? Ankara ise dr tavsiyesi isteyecektim

Her ay psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif. Reglime 3 gün var bel, bacak ağrısı bir de karın ağrısı var. Dün test yaptım tabii ki negatifti :KK43: bir gün pozitif görmek umuduyla...

X