- 26 Aralık 2020
- 1.100
- 475
Insallh tez zamanda gorursunHer ay psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif. Reglime 3 gün var bel, bacak ağrısı bir de karın ağrısı var. Dün test yaptım tabii ki negatiftibir gün pozitif görmek umuduyla...
İyiyim canım sağol hafiften bulantılar başladı gibi bende , bende aşırı bi ağrı olmadı kasık batmaları oldu sadece evet çok küçük görünmez henüz içini ferah tut haftaya kontrol vardır yüksek ihtimalleCanım nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor, benim bu gün adet günümdü tabi olmadım hamile olduğum için, ama sağ kasıkda bende çok ağrı var doktor bana senin rahmin sağa meyilli demişti orda ağrı olması normal demişti ama yine de çok korkuyorum sende oldu mu böyle bir durum ve ya olan bir tanıdığın var mı? O kadar kötüyüm ki ya bebeğime bir şey oldusa ve ya dış gebeliksebu gün normalde adet günümdü belki de o yüzdendir diyorum içim içimi yiyor 4+1 haftalık sayılırız ultrasona bile gitsek kese bile görünmez ki
Sabah tekrarlayın testi benceve kan verin en neti o inşallah vardır hayırlısı olsunKızlar selammm gebelik test yaptım bu şekilde bakarmısınız ? Yanılıyor olabilirmiyim Eki Görüntüle 3364970 Eki Görüntüle 3364972
Umutlanmak istemiyorum ama sanki var bişi dimiSabah tekrarlayın testi benceve kan verin en neti o inşallah vardır hayırlısı olsun
İnşallah canım benimİlk gebeliğim öyle olmuştu çektirdiğimiz ay olmuştu. Bu defa böyle uğraşmalı. Regl olursam aşılamaya geçecegiz. İnşallah olmam da
Evet canım doktora söyledim normal dedi, şimdi de iyiyiz çok şükürİyiyim canım sağol hafiften bulantılar başladı gibi bende , bende aşırı bi ağrı olmadı kasık batmaları oldu sadece evet çok küçük görünmez henüz içini ferah tut haftaya kontrol vardır yüksek ihtimalle
Canım ben gebeliğimi adetime 5 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim idrar testinde ve gün gitdikçe koyulaşıyodu, adete 2 gün kala kan testi verdim 88.5 çıktı hamile olduğumu öğrendim bu gün adetimden 3 gün geçti ancak beyaz akıntı var ve rahmimde dolgunlaşma tatlı hafif kasılmalar ( doktorum hepsi normal dedi rahim genişleniyor ) çok kısa sürelik bulantılar, göğüs hassasiyeti özellikle gaz ve saire belirtilerim var ve son olarak buraya koyuyorum adete 5 gün kala yaptığım test ve adetten 3 gün geçmiş hamilelik testim belki yardımım dokunurGebeliginizi ne zaman öğrendiniz aceba bide idrarda mi öğrendiniz
Çok sevindim benim de 10 ocakta ilk kontrolüm var güzel haberler alırız inşallahEvet canım doktora söyledim normal dedi, şimdi de iyiyiz çok şükürevet inşallah çarşanba günü keseyi görmeye gidiyoruz
Ay inşallah canım yaÇok sevindim benim de 10 ocakta ilk kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah
Aynen sonra da bebek iyi mi besleniyor mu oluyor benim 2.gebeliğim 1 tane 3,5 yaşında oğlum varAy inşallah canım yahamile kalınca kaldım mı kalmadım mı diye sorguluyorsun kendinii, pozitif görünce yine sorguluyorsun kan testi yapıyorsun yine pozitif ama şimdi de keseyi sağ salim görmek için sorguluyorsun sonra işte sağlıklı mı, sonra cinsiyyet doğum falan falaan derkenn oh ohh gidiyor ya cidden
Maşallah Allah bağışlasınAynen sonra da bebek iyi mi besleniyor mu oluyor benim 2.gebeliğim 1 tane 3,5 yaşında oğlum var
Yaa çok güzel Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Canım ben gebeliğimi adetime 5 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim idrar testinde ve gün gitdikçe koyulaşıyodu, adete 2 gün kala kan testi verdim 88.5 çıktı hamile olduğumu öğrendim bu gün adetimden 3 gün geçti ancak beyaz akıntı var ve rahmimde dolgunlaşma tatlı hafif kasılmalar ( doktorum hepsi normal dedi rahim genişleniyor ) çok kısa sürelik bulantılar, göğüs hassasiyeti özellikle gaz ve saire belirtilerim var ve son olarak buraya koyuyorum adete 5 gün kala yaptığım test ve adetten 3 gün geçmiş hamilelik testim belki yardımım dokunurEki Görüntüle 3365169 Eki Görüntüle 3365173
Amin inşallah canım sana da isteyen her kese nasip olsun inşallahYaa çok güzel Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Böyle detaylı anlattığınız için de çok teşekkür ederim
Benimde adet günlerim henüz olmadım pcosum var duphaston kullanıyorum ilaç bittikten sonra ki 5.gun olmam gerekiyordu 8.gune girdik henüz olmadım çok merak ediyorum acaba bu sefer gebelik haberi alabilir miyim
Haberdar ederim inşallahAmin inşallah canım sana da isteyen her kese nasip olsun inşallahinşallah inşallah hamilesindir belki sabah idrarıyla bi test yapsan hem adet olursan kötü olma önceden hazırlarsın kendini, elbet nasip olucak ben de geç gebe kaldım
Selam canım benim de bu testi yapmışlığım var koyuyorum resmini (bat’a 4 gün kala yapmıştım), bu testlerin yanlış gösterme olasılığı çok az ( eczanede en hassas test demişlerdi bana ) ve evet çok silik görünüyor ama 20 dk sonra çıkması şüpheli. Heveslendirmek de istemiyorum. Başka testlerden alıp deneye bilirsin. Bu arada bat’a var mı?Kızlar selam bu ilk idrarla değildi. 20 dk sonra çıktı, kuruma çizgisi olabilir diye bol bol yıkadım ve güzelce sildim testi hala bu. Sizce pozitif olabilir mi kuruma çizgisine benziyor mu?
Eki Görüntüle 3365487
Ben regl oldumİstanbul canım, rahim filmi falan çekilince de tüpler açılıyor haberin olsun
BAT'a henüz 3 gün falan var canımSelam canım benim de bu testi yapmışlığım var koyuyorum resmini (bat’a 4 gün kala yapmıştım), bu testlerin yanlış gösterme olasılığı çok az ( eczanede en hassas test demişlerdi bana ) ve evet çok silik görünüyor ama 20 dk sonra çıkması şüpheli. Heveslendirmek de istemiyorum. Başka testlerden alıp deneye bilirsin. Bu arada bat’a var mı? Eki Görüntüle 3365675
canım walla ben görüyorum var bi çizgi ne güzell. Benimde bat 3 ama negatifKızlar selam bu ilk idrarla değildi. 20 dk sonra çıktı, kuruma çizgisi olabilir diye bol bol yıkadım ve güzelce sildim testi hala bu. Sizce pozitif olabilir mi kuruma çizgisine benziyor mu?
Eki Görüntüle 3365487