Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyiyim canım sağol hafiften bulantılar başladı gibi bende , bende aşırı bi ağrı olmadı kasık batmaları oldu sadece evet çok küçük görünmez henüz içini ferah tut haftaya kontrol vardır yüksek ihtimalle

Evet canım doktora söyledim normal dedi, şimdi de iyiyiz çok şükür evet inşallah çarşanba günü keseyi görmeye gidiyoruz

Gebeliginizi ne zaman öğrendiniz aceba bide idrarda mi öğrendiniz
Canım ben gebeliğimi adetime 5 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim idrar testinde ve gün gitdikçe koyulaşıyodu, adete 2 gün kala kan testi verdim 88.5 çıktı hamile olduğumu öğrendim bu gün adetimden 3 gün geçti ancak beyaz akıntı var ve rahmimde dolgunlaşma tatlı hafif kasılmalar ( doktorum hepsi normal dedi rahim genişleniyor ) çok kısa sürelik bulantılar, göğüs hassasiyeti özellikle gaz ve saire belirtilerim var ve son olarak buraya koyuyorum adete 5 gün kala yaptığım test ve adetten 3 gün geçmiş hamilelik testim belki yardımım dokunur

Çok sevindim benim de 10 ocakta ilk kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah
Ay inşallah canım ya hamile kalınca kaldım mı kalmadım mı diye sorguluyorsun kendinii, pozitif görünce yine sorguluyorsun kan testi yapıyorsun yine pozitif ama şimdi de keseyi sağ salim görmek için sorguluyorsun sonra işte sağlıklı mı, sonra cinsiyyet doğum falan falaan derkenn oh ohh gidiyor ya cidden

Aynen sonra da bebek iyi mi besleniyor mu oluyor benim 2.gebeliğim 1 tane 3,5 yaşında oğlum var

Yaa çok güzel Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Böyle detaylı anlattığınız için de çok teşekkür ederim
Benimde adet günlerim henüz olmadım pcosum var duphaston kullanıyorum ilaç bittikten sonra ki 5.gun olmam gerekiyordu 8.gune girdik henüz olmadım çok merak ediyorum acaba bu sefer gebelik haberi alabilir miyim

Amin inşallah canım sana da isteyen her kese nasip olsun inşallah inşallah inşallah hamilesindir belki sabah idrarıyla bi test yapsan hem adet olursan kötü olma önceden hazırlarsın kendini, elbet nasip olucak ben de geç gebe kaldım

Kızlar selam bu ilk idrarla değildi. 20 dk sonra çıktı, kuruma çizgisi olabilir diye bol bol yıkadım ve güzelce sildim testi hala bu. Sizce pozitif olabilir mi kuruma çizgisine benziyor mu?

Selam canım benim de bu testi yapmışlığım var koyuyorum resmini (bat’a 4 gün kala yapmıştım), bu testlerin yanlış gösterme olasılığı çok az ( eczanede en hassas test demişlerdi bana ) ve evet çok silik görünüyor ama 20 dk sonra çıkması şüpheli. Heveslendirmek de istemiyorum. Başka testlerden alıp deneye bilirsin. Bu arada bat’a var mı?

BAT'a henüz 3 gün falan var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…