Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım 😂 yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
Yani aslında ben de görüyorum sanki ama umutlandirmayayim yine de 🌸 kaç gün gecikmen var ☺️

Bat 5 Ocak canım. Ovülasyonda 22 aralıkta çatlama gördüm. Ay bilmiyorum ki o kadar minik bi gölge ki bi görüyorum bi görmüyorum anlamadım cidden
Ay yukarıda yazmışsın şimdi gördüm 🙈 evet çok çok silik gibi goruyorum varsa da çok yeni sanırım. Bence adet gününü bekle testi tekrarla daha net görürsün inşallah vardır ❤️

Ay yukarıda yazmışsın şimdi gördüm 🙈 evet çok çok silik gibi goruyorum varsa da çok yeni sanırım. Bence adet gününü bekle testi tekrarla daha net görürsün inşallah vardır ❤️
İnş canım çok çok zor görünen bi gölge bi de oynuyor o yüzden güvenemedim hiç bi kaç gün sonra yine yaparım bakalım olmazsam regl

Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır

Eklentiler

• BAC7D68F-53D5-48BB-8C1E-941A3DF4ACBA.jpeg
    BAC7D68F-53D5-48BB-8C1E-941A3DF4ACBA.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım 😂 yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
Kaç dk da çıktı canm

Kızlar bana da yardım eder misiniz pkos var bende 50 55 günde bir adet oluyorum. 3 senedir hamile kalamadim. En son 26 Kasım'da adet oldum. Yaklaşık bir haftadır göğüs kasık ağrısı çekiyorum sol kasığımda baya baskı hissediyorum akıntılarım çok fazla olmaya başladı uykudan uyandığımda çok acıkmış oluyorum. test yapsam çıkar mı?

Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi yapıyorum 2 gün farklı saatlerde yapmak durumunda kaldım yoksa aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 30 aralıktan beri çizgi aynı çıkıyor tam koyulaşma olmadı ama bugün kasıklarım ağrıyor beyaz uzayan akıntım geldi biraz önce.Çatlama henüz olmuş mu anlayan varsa bilgi verebilir misiniz?
1704218862506745994881652174941.jpg

Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi yapıyorum 2 gün farklı saatlerde yapmak durumunda kaldım yoksa aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 30 aralıktan beri çizgi aynı çıkıyor tam koyulaşma olmadı ama bugün kasıklarım ağrıyor beyaz uzayan akıntım geldi biraz önce.Çatlama henüz olmuş mu anlayan varsa bilgi verebilir misiniz?
Eki Görüntüle 3362552
Bu testlerden çok anladığım söylenemez ama o uzayan akıntı geldiyse ya çatladı ya da her an çatlamak üzere. Ben kendimde akintidan çözüyordum açıkçası. Yine de daha net bir cevap gelir umarım 🌸

Canım naptın test yaptın mı?
Canım cumartesi günü sabah yine erken gebelik ve normal test yaptım yine silik çizgi çıktı, ertesi gün kan vericektim ama cumartesi akşam adet oldum :KK43: hafif lekelenme gibi değilde daha kanamalıydı adet gibiydi yani, bir kaç yerde okudum yerleşme kanaması/üstüne görme olabilir diye ama emin de olamadım, böyle yoğun geçirenlerde varmış, dün normal bi kaset test vardı ondan yaptım çok hafif silik çıktı anlamadım🤷🏻‍♀️ cuma günü rahim filmi çekilcem o günden önce yine bi test yaparım yani adet görüp hamile olunur mu bilemedim 🤷🏻‍♀️

X