Yani aslında ben de görüyorum sanki ama umutlandirmayayim yine deKızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptımyani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
Bat 5 Ocak canım. Ovülasyonda 22 aralıkta çatlama gördüm. Ay bilmiyorum ki o kadar minik bi gölge ki bi görüyorum bi görmüyorum anlamadım ciddenYani aslında ben de görüyorum sanki ama umutlandirmayayim yine dekaç gün gecikmen var
Ay yukarıda yazmışsın şimdi gördümBat 5 Ocak canım. Ovülasyonda 22 aralıkta çatlama gördüm. Ay bilmiyorum ki o kadar minik bi gölge ki bi görüyorum bi görmüyorum anlamadım cidden
İnş canım çok çok zor görünen bi gölge bi de oynuyor o yüzden güvenemedim hiç bi kaç gün sonra yine yaparım bakalım olmazsam reglAy yukarıda yazmışsın şimdi gördümevet çok çok silik gibi goruyorum varsa da çok yeni sanırım. Bence adet gününü bekle testi tekrarla daha net görürsün inşallah vardır
Tamamdir ilk idrarla yap istersen daha garanti olur. Güzel haberlerle gel canımİnş canım çok çok zor görünen bi gölge bi de oynuyor o yüzden güvenemedim hiç bi kaç gün sonra yine yaparım bakalım olmazsam regl
Kaç dk da çıktı canmKızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptımyani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
sağol canım. elimde bi test daha var onu da yapacağım bakalımTamamdir ilk idrarla yap istersen daha garanti olur. Güzel haberlerle gel canım
Bu testlerden çok anladığım söylenemez ama o uzayan akıntı geldiyse ya çatladı ya da her an çatlamak üzere. Ben kendimde akintidan çözüyordum açıkçası. Yine de daha net bir cevap gelir umarımKızlar merhaba bu ay ovülasyon testi yapıyorum 2 gün farklı saatlerde yapmak durumunda kaldım yoksa aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 30 aralıktan beri çizgi aynı çıkıyor tam koyulaşma olmadı ama bugün kasıklarım ağrıyor beyaz uzayan akıntım geldi biraz önce.Çatlama henüz olmuş mu anlayan varsa bilgi verebilir misiniz?
Eki Görüntüle 3362552
Çok teşekkür ederim yorumun içinBu testlerden çok anladığım söylenemez ama o uzayan akıntı geldiyse ya çatladı ya da her an çatlamak üzere. Ben kendimde akintidan çözüyordum açıkçası. Yine de daha net bir cevap gelir umarım
ne yaptın canım?Sizce varmi 10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibi
Adet oldum sabah 12 gün geçikme ilene yaptın canım?
Canım kan verdim 88.5 çıktıEvet evet hiç beklemeden kan verin bence
Ayyyy mükemmel haber yaaa çok sevindimCanım kan verdim 88.5 çıktıhamileyim çok şükürr Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen her kese nasip etsin inşallah
Bata var mı canım?Kızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu? Geç yumurtladım 22. gün tam yumurtlamam oldu 8 gün geçti dün pembe hafif gördüm sonrasında bi şey gelmediregl midir?
Çokk teşekkür ederim amin inşallahAyyyy mükemmel haber yaaa çok sevindimamin inşallah sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz
Canım cumartesi günü sabah yine erken gebelik ve normal test yaptım yine silik çizgi çıktı, ertesi gün kan vericektim ama cumartesi akşam adet oldumCanım naptın test yaptın mı?