Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba 3 gündür üst üste test yaptım hergun birgün tık koyulastibakar misiniz rica etsem en son bu sekildeydi

Eklentiler

• IMG-20231230-WA0008.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 59
merhaba adetime daha 5 gün var 4 aylık evliyiz adetim düzenlidir (28) ve her ay 2-3 gün ileri atıyorum bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala akıntım çoğaldı, gazım var fazla, baş ağrım sağ kasık ağrım var baya sanki batmalar oluyor ve bel ağrımmsizce hamile ola bilir miyim?

Son düzenleme:
Eğer 5 dakikadan fazla beklemeden çıktıysa çizgiler hamilelik var gibi ama adet gecikmesi olunca kan verip baktırmanız en doğrusu benim de böyle olmuştu kimyasal gebelik olarak sonuçlandı maalesef

Benim de regl olmadan kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi oldu. Her an regl olacak gibi hissettim. Göğüs kararması göğüs ucu hassasiyeti falan hiç olmadı. Belim de hep ağrıdığı için onu da tam bilemedim 7.gecikme günümdü dün. Dün en son cesaretimi topladım kan verdim beta 1444 çıktı ama keseyi 4-5 gün sonra anca görürüz dedi doktor bakalım Ağustosta bir kimyasal gebelik yaşadığım için korka korka baktırdım ama ilk kez direkt bu kadar yüksek betayla karşı karşıyayım inşallah kalp atışını da duyar sağlıkla kucağımıza alırız

Bence hamilesiniz bariz çıkmış bi kan verin kesin bilgiyi ordan alırsınız hayırlısı olsun

Canım naptın test yaptın mı?

Merhaba kızlar. Verimli günleri değerlendirdim. Adetime 8-9 gün var ama göğüslerim aşırı şiş ve hassas, baş dönmesi, kasıklarda ağrı var. Kan testi yaptırsam mı
Sizce varmi 10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibi

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-01-16-50-47-06_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 122
Herkese iyi günler Benim de bir sorum olacaktı. Eşimle farklı şehirlerde görev yaptığımızdan dolayı adetimden 5 gün önce birlikte olduk. Ve adet tarihim 28 Aralıktı. Ama benim hep 2 gün erken olur o yüzden 26 sında bekliyordum hala olmadı. Sizce gebelik var mı?

Beta 6,4 çıktı zonadan dolayı tedbir amaçlı verdim adete 6 gün var sizce durum ne olur yarın tekrarlanacak

Merhaba arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum. Geçen ayın 3ünde regl olmuştum 16sında yarım gün süren çok az kanama yaşadım ve bel ağrısı yaşadım. 2-3 gündürde inanılmaz bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet yaşıyorum. Hamile olabilir miyim acaba

Kızlar bat 5 ocak. Çatlama 22 aralık. Bugün test yapsam çıkar mı acaba yok mu erken mi olur? ne dersiniz?

Kızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf

Eklentiler

• 639B133A-CE76-4F08-8F27-C0A11189A19D.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…