- 29 Aralık 2023
- 5
- 2
- 29
Hayırlı olsun bariz belli var ☺Arkadaşlar merhaba 3 gündür üst üste test yaptım hergun birgün tık koyulastibakar misiniz rica etsem en son bu sekildeydi
Ay insallahHayırlı olsun bariz belli var ☺
Canım hissediliyor bilgi verirmisinhayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Benim de öyle akıntı oldu ve hep kasık batması yaşadım hala da var ,çarşamba kan verdim adetten 5-6 gün önce beta 30 çıktı yarın tekrar kan vereceğim, inşallah sizin de vardır yumurtlama sonrası 14-15.gün kan verin bence
Eğer 5 dakikadan fazla beklemeden çıktıysa çizgiler hamilelik var gibi ama adet gecikmesi olunca kan verip baktırmanız en doğrusu benim de böyle olmuştu kimyasal gebelik olarak sonuçlandı maalesefEki Görüntüle 3361268 Eki Görüntüle 3361269 merhaba adetime daha 5 gün var 4 aylık evliyiz adetim düzenlidir (28) ve her ay 2-3 gün ileri atıyorum bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala akıntım çoğaldı, gazım var fazla, baş ağrım sağ kasık ağrım var baya sanki batmalar oluyor ve bel ağrımmsizce hamile ola bilir miyim?
Benim de regl olmadan kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi oldu. Her an regl olacak gibi hissettim. Göğüs kararması göğüs ucu hassasiyeti falan hiç olmadı. Belim de hep ağrıdığı için onu da tam bilemedimKızlar çatlamanın üstünden 8 gün geçti. Beklenen reglim 5 Ocak. 3 gündür sadece akşamları kasık doluluğum ağrım vardı. Bugün gündüzde başladı herhan regl olacak gibi bir ağrı. Anlayamıyorum henüz regl için erken. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Bence hamilesiniz bariz çıkmış bi kan verin kesin bilgiyi ordan alırsınız hayırlısı olsunEki Görüntüle 3361268 Eki Görüntüle 3361269 merhaba adetime daha 5 gün var 4 aylık evliyiz adetim düzenlidir (28) ve her ay 2-3 gün ileri atıyorum bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala akıntım çoğaldı, gazım var fazla, baş ağrım sağ kasık ağrım var baya sanki batmalar oluyor ve bel ağrımmsizce hamile ola bilir miyim?
ilk 2 dakikada çıktı hepsi hatta 1 dakikada bile çıkan varEğer 5 dakikadan fazla beklemeden çıktıysa çizgiler hamilelik var gibi ama adet gecikmesi olunca kan verip baktırmanız en doğrusu benim de böyle olmuştu kimyasal gebelik olarak sonuçlandı maalesef
Ay inşallah öyledir çok teşekkür ederim, kan vermek için 1-2 gün bekleyeceğim, haber vericemBence hamilesiniz bariz çıkmış bi kan verin kesin bilgiyi ordan alırsınız hayırlısı olsun
Bence hamilesiniz bariz çıkmış bi kan verin kesin bilgiyi ordan alırsınız hayırlısı olsun
Canım naptın test yaptın mı?hmm evet aslında olabilir de , inşallah yeniden yaptığın testte istediğin sonucu alırsın ben bugün yine erken gebelik alıcam bu akşam ve yarın sabah yapmak için duruma göre de yarın kan testi vericemhayırlısıyla inşallah
Evet evet hiç beklemeden kan verin benceEki Görüntüle 3361512 bu da yeni yaptım daha koyu sanki di miilk hamileliğim olucak, çok umutluyum inşallah oradadır
Sizce varmi 10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibiMerhaba kızlar. Verimli günleri değerlendirdim. Adetime 8-9 gün var ama göğüslerim aşırı şiş ve hassas, baş dönmesi, kasıklarda ağrı var. Kan testi yaptırsam mı