- 4 Nisan 2023
- 78
- 18
- 29
İnşallah görürsünüz inanın bende inanamıyorum kan tahlili yaptırmam gerek cok heycanlıyım ama3 gebelik testimi yaptiniz ne guzel darisi basima benmde beklenen adete 3 gun kaldi pozitifi gorurum ibsallah bende
Ozaman hamile kalop ustune gordun benmde oyle oldu hamileyken 6. Aya kadarda adet gordum ben doktra git mutlaka kan ver bi onemli ciddi bi durum ben cok stres yasadim sen yasama insallah canimBilemiyorum ya erken yumurtlama ihtimali varmış
Insallah pozitif kan sonucu alip haberyle gelisnz bize yazarsinizİnşallah görürsünüz inanın bende inanamıyorum kan tahlili yaptırmam gerek cok heycanlıyım ama
Defalarca test yaptım ama hiç birisinde cıkmadı adetten önce kanda vrrmiştimOzaman hamile kalop ustune gordun benmde oyle oldu hamileyken 6. Aya kadarda adet gordum ben doktra git mutlaka kan ver bi onemli ciddi bi durum ben cok stres yasadim sen yasama insallah canim
Allah Allah çok garip mutlaka haberdar edin test yaparsanzda atin bize merak ettim ciddenDefalarca test yaptım ama hiç birisinde cıkmadı adetten önce kanda vrrmiştim
Cok koyu cikarsa pik gbi gebelik olabiliyordu bildigimKızlar bende ovulasyon testi yaptım gebelıgı gösterir mi bilmiyorum ama biri adete 3 gün kala biri bugun yanı adet gunum giitkçe koyulasıyor gıbı gebelık testim dün negatif çıktı bugun tekrar yapmadım sizce gebelık olabılır mi
İnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyimAllah Allah çok garip mutlaka haberdar edin test yaparsanzda atin bize merak ettim cidden
Canım sen adet olmuş muydunİnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyim
Masallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokİnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyim
8 kasim adetim ovulasyon yaptm bu ay 14. Gun 8 kasim yani meraktan catlayacagm sabaj test yaptm 3 gun var negatf cikti cok uzuldm bu ay gorcegme pozitifi cok inanmistim olcak gbiydi icimde oyle his vardi ama olmadi sanirimA adeninannesi12 canim sen naptin adetin ne zamandı merak ettim seni
Bir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştimMasallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokAllah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz
Hayır adet olmadım adet sonrası 2 günde bir denedik ve adet sonrası hamile kaldımCanım sen adet olmuş muydun
Folik asit kullanmıyorum aslında ilk gebeliğimde kullanmıştım doktora hemen gidicem cünkü maalesef ilk bebeğimi kalbi durması sonucu kaybetmiştimMasallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yokAllah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz
Anladım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederimHayır adet olmadım adet sonrası 2 günde bir denedik ve adet sonrası hamile kaldım
Üzülme canım daha adetin geçmemiş. Hayırlı ve doğru zamanda sağlıcakla gelsin umudunu yitirme8 kasim adetim ovulasyon yaptm bu ay 14. Gun 8 kasim yani meraktan catlayacagm sabaj test yaptm 3 gun var negatf cikti cok uzuldm bu ay gorcegme pozitifi cok inanmistim olcak gbiydi icimde oyle his vardi ama olmadi sanirim
Folik asit cok onemli ama baslamalisiniz yarn doktrnzda soyler insallah saglikli bi gebelik gecirip kavusursnz bebegnze rabbim kotu gunler gostermesin bidahaBir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştim