Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah görürsünüz inanın bende inanamıyorum kan tahlili yaptırmam gerek cok heycanlıyım ama
Insallah pozitif kan sonucu alip haberyle gelisnz bize yazarsiniz sabah test yapablirim bende dayanamiuorm yarin 2 gun kalacak beklenen adete icim icimi yiyor bugun bi kadin ilk cocuktan snra hic korunmadm 7 sene cocugum olmadi dedi biraz inancimimkirdi ama nasip iste

Kızlar bende ovulasyon testi yaptım gebelıgı gösterir mi bilmiyorum ama biri adete 3 gün kala biri bugun yanı adet gunum giitkçe koyulasıyor gıbı gebelık testim dün negatif çıktı bugun tekrar yapmadım sizce gebelık olabılır mi

Eklentiler

• IMG_0613.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0631.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 66
Cok koyu cikarsa pik gbi gebelik olabiliyordu bildigim

Merhabalar

Benimki de koyu çıktı t çizgisi c den daha koyu hatta... ayın 7 sinde adetim. Baya heyecan yaptım ya

Eklentiler

• 20231105_114641.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 55
İnanabiliyomusunuz kan tahlili yaptırdım sonuc 100 şaka gibii ama hamileyim
Masallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yok Allah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz

Masallaahh ne guzel darisi basima adete 3 gun kala negatifti bugun sabrimda yok Allah im saglikla kucagnza almayi nasib etsin Cok dikkat edin kendinze beslenmenize folik asit kullanyomuydnz doktra ne zaman randevu alacaksiniz
Bir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştim

Folik asit kullanmıyorum aslında ilk gebeliğimde kullanmıştım doktora hemen gidicem cünkü maalesef ilk bebeğimi kalbi durması sonucu kaybetmiştim

8 kasim adetim ovulasyon yaptm bu ay 14. Gun 8 kasim yani meraktan catlayacagm sabaj test yaptm 3 gun var negatf cikti cok uzuldm bu ay gorcegme pozitifi cok inanmistim olcak gbiydi icimde oyle his vardi ama olmadi sanirim
Üzülme canım daha adetin geçmemiş. Hayırlı ve doğru zamanda sağlıcakla gelsin umudunu yitirme

Bir önceki gebeliğimde kullandım ama şuan kullanmıyorum acıkcası doktora hemen randevu alacagım cünkü ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybetmiştim
Folik asit cok onemli ama baslamalisiniz yarn doktrnzda soyler insallah saglikli bi gebelik gecirip kavusursnz bebegnze rabbim kotu gunler gostermesin bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…