Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kızlar
Esim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu olmadan 1 gün önce ilişkimiz oldu tam adetin son günüydü yaklaşık 1 haftadır göğüslerim taş gibi yürürken canımı çok acıtıyor ve koltuk altımdan göğsüme yayılan bi agri ve birde ağzımda sanki soğan yemişim gibi bj tat 4 gündür ve kasıklarimda ani batmalar var demek istediğim bebis olabilir mi bat a 2 gün var şans ya bizde diyoruz eşimle tam ameliyat oldu hamile kalmışım bide test yok evde ama meraktan catlayabilirim

Aynı şekilde 2 seneyi geçti evleneli olmayınca olmuyor biz tedavimizi yaptık Allah a bıraktık ama herkese söylenmiyor işte bana en yakınlarım diyor takma düşünme diye ama yaşamayan bilemez parkın önünden geçerken oynayan küçük çocukları görünce tüm kalbinle dua etmek gözyaşlarını tutmamak nedir çok iyi bilirim

Yumurtlama doğru çıktıysa ve gebelik oluştu ise 18 günde hem idrarda hem kanda çıkması gerekir. Isterseniz belirtiler de var ise bir kan testi yaptırın.

Bende aynı düşüncedeyim canım bide yaş 39 olunca bendeki söylemleri bı duysan.allaha çok dua ettim demekki hayırlısı vakti var ama takmadan yapamıyorum

Bende aynı düşüncedeyim canım bide yaş 39 olunca bendeki söylemleri bı duysan.allaha çok dua ettim demekki hayırlısı vakti var ama takmadan yapamıyorum
Doğrudur çoğu anne adayı böyle bence :) doğru zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah

Bende ona şaşırıyorum olsa çıkardı idrarda bugünde olmasa kan testi veririm
Bazen gebelik olduğu halde idrarda ısrarla çıkmayıp kan testinde çıkanlar var. Böyle enteresan şeyler de olduğu için kesin var ya da yok diyemeyiz. En iyisi bir kan testi galiba.

Selam kızlar adetime 3 gün var bugün hafiften kasık ağrım var adet olacakmış gibi sanırım bu ay da hamile kalamadım modum düşük çok üzgünüm çok..

Selam hanımlar. Ben bu ay bir ufak aydınlanma yaşadım. Doktor hanım bana kontrolden sonra adet sonrası bir hafta geçsin sonra denemeye başlayın demişti. Sekiz aydır bu şekilde deniyorduk yani en azından 12-18 arası özellikle. Neyse ovülasyon testi aldım yine uzun bir aradan sonra. 10. Günümde yaptım sonuç kopkoyu çift çizgi. Meğer erken yumurtluyormuşum. Ovulasyon kullandığım günler hep silik çıkıyordu 13ten 14 ten itibaren kullanıyordum herhalde bu kadar oluyor diyordum . Neyse ben erken yumurtluyormuşum. İnşallah bu bilgi bir işimize yarar baksanıza arka arkaya yaptım şunlara

Eklentiler

• IMG_20231031_222858.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20231031_222851.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 92
merhaba kızlar bu ay uygulamaya göre ovülasyon testi yapıyorum henüz 3 tane yaptım çizgiler aşaya koyucagım fotoğrafdaki gibi sizce yumurtlama yakınmı başladımı ben pek emin olamadım daha önce geçirdiğim kürtajdan dolayı regl 50 günde bi oluyo diyebilirim

Eklentiler

• image.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 89
Slm kizlar belirtilerde var ancak bu testte gölge silik bişey görebiliyor musunz ben 7 yildr hiç gormedimde ilk defa böyle

Eklentiler

• IMG_20231102_065548.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 82
Pik yakin gorunuyor canim ayni saatte sivi alimini keserek yapiyorsun degilmi

Gerçekten bende öyleyim. Geçen ay birebir belirtiler yaşadım göğüslerim dokunulmayacak kadar ağrıyor ve şişkin di asla adet döneminde öyle olmazdı kahverengi lekelenme gördüm dedim ki buda yerleşme kanaması ama gel gör ki asla öyle olmadı çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…