Aynı şekilde 2 seneyi geçti evleneli olmayınca olmuyor biz tedavimizi yaptık Allah a bıraktık ama herkese söylenmiyor işte bana en yakınlarım diyor takma düşünme diye ama yaşamayan bilemez parkın önünden geçerken oynayan küçük çocukları görünce tüm kalbinle dua etmek gözyaşlarını tutmamak nedir çok iyi bilirimHerkes öyle diyor bıraktığım ay oldu diye. Ama bırakılmıyor ya kafanın bir köşesinde duruyor hep nasıl atayım bilmiyorum ki. Bide etrafımdaki herkesin çocuk yokmu yapın artık yaşın geçiyor vs vs kimseyle görüşesim kalmadı. Sanki Allah verdi de biz yok etmişiz gibi. Yeni evliyiz birwz daha geçsin zaman deyip kapatıyoruz konuyu. Bide eşim de hiZ düşüklüğü ve enfeksiyon çıktı herşey üst üste geliyor bazen. Buna da şükür Allah hayırlısını versin. Mevlam ne eylerse güzel eyler
Yumurtlama doğru çıktıysa ve gebelik oluştu ise 18 günde hem idrarda hem kanda çıkması gerekir. Isterseniz belirtiler de var ise bir kan testi yaptırın.Adetim üç gün sürdü üç gün sonra 7 Ekim de de yumurtlama gördüm ovulasyon testiyle 13 Ekim'de de pembe akıntı ertesi gün kahverengi sonra kesildi 28 Ekim'de adet gunumdu hala olmadım testim negatif kasıklarımda ağrı var
Bende aynı düşüncedeyim canım bide yaş 39 olunca bendeki söylemleri bı duysan.allaha çok dua ettim demekki hayırlısı vakti var ama takmadan yapamıyorumAynı şekilde 2 seneyi geçti evleneli olmayınca olmuyor biz tedavimizi yaptık Allah a bıraktık ama herkese söylenmiyor işte bana en yakınlarım diyor takma düşünme diye ama yaşamayan bilemez parkın önünden geçerken oynayan küçük çocukları görünce tüm kalbinle dua etmek gözyaşlarını tutmamak nedir çok iyi bilirim
Doğrudur çoğu anne adayı böyle bence :) doğru zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallahBende aynı düşüncedeyim canım bide yaş 39 olunca bendeki söylemleri bı duysan.allaha çok dua ettim demekki hayırlısı vakti var ama takmadan yapamıyorum
Bende ona şaşırıyorum olsa çıkardı idrarda bugünde olmasa kan testi veririmYumurtlama doğru çıktıysa ve gebelik oluştu ise 18 günde hem idrarda hem kanda çıkması gerekir. Isterseniz belirtiler de var ise bir kan testi yaptırın.
Bazen gebelik olduğu halde idrarda ısrarla çıkmayıp kan testinde çıkanlar var. Böyle enteresan şeyler de olduğu için kesin var ya da yok diyemeyiz. En iyisi bir kan testi galiba.Bende ona şaşırıyorum olsa çıkardı idrarda bugünde olmasa kan testi veririm
Teşekkür edrrim cevabınız için bekleyeyim adet gelmezse kan testi dediğiniz gibi en iyisiBazen gebelik olduğu halde idrarda ısrarla çıkmayıp kan testinde çıkanlar var. Böyle enteresan şeyler de olduğu için kesin var ya da yok diyemeyiz. En iyisi bir kan testi galiba.
??kızlar reglime 4 gün var sıcak basması karında gerginlik göğüs ağrısı regl olcakmis gibi ağrı yasıyorum dün test yaptım negatif cikti tum günleri degerlendirdik sizce pozitif olur mu
Hafif bi çizgi gözüküyo sanki ama kaç dk sonra cıktı takip ettinizmiSlm kizlar belirtilerde var ancak bu testte gölge silik bişey görebiliyor musunz ben 7 yildr hiç gormedimde ilk defa böyle
Sabah işe girdekn yaptim hemen fotoğrafını çekip ciktim hemen yaniHafif bi çizgi gözüküyo sanki ama kaç dk sonra cıktı takip ettinizmi
Ben göremedim canımSlm kizlar belirtilerde var ancak bu testte gölge silik bişey görebiliyor musunz ben 7 yildr hiç gormedimde ilk defa böyle
Pik yakin gorunuyor canim ayni saatte sivi alimini keserek yapiyorsun degilmimerhaba kızlar bu ay uygulamaya göre ovülasyon testi yapıyorum henüz 3 tane yaptım çizgiler aşaya koyucagım fotoğrafdaki gibi sizce yumurtlama yakınmı başladımı ben pek emin olamadım daha önce geçirdiğim kürtajdan dolayı regl 50 günde bi oluyo diyebilirim
Kuruma cizgisi olablr canim adetin kac gun gecikti sabah ilk idrarlami yaptinSlm kizlar belirtilerde var ancak bu testte gölge silik bişey görebiliyor musunz ben 7 yildr hiç gormedimde ilk defa böyle
Aslında farklı saatlerde yapıldı sıvı almamaya dikkat ettim evetPik yakin gorunuyor canim ayni saatte sivi alimini keserek yapiyorsun degilmi
Gerçekten bende öyleyim. Geçen ay birebir belirtiler yaşadım göğüslerim dokunulmayacak kadar ağrıyor ve şişkin di asla adet döneminde öyle olmazdı kahverengi lekelenme gördüm dedim ki buda yerleşme kanaması ama gel gör ki asla öyle olmadı çok şaşırdımhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: