Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamaniz erken oluyo olablir ondan kaynaklanabilir erken yumurtlayabiliyorz veya birden fazla yumurtlayabiliyorz ay icerisinde kadin dogumdan randevu alip muayne olun isterseniz durumu size muayne edip daha guzel aciklar yumurtlamaysa 36 saat icinew degerlendrr kacirmamis olursunuzİyi akşamlar ben 5 yıllık evliyim ve adetim çok duzenlidir her ay 7 8 gün olurum bu ay ilk defa 2 buçuk gün sürdü ve şuan kasiklarim çok fazla ağrıyor özellikle sol kasigim sebebi nedir yaşayan varmi
Üzülme canım bir dahaki aya olur inşallahKizlar sabah gebelik testi yaptim golge bile yoktu yarin yumurtlamanin hesabima gore 14. Gunu karnmda sizliyo adet olurum bi kac gune sanirim
Insallah canim bu ay bu konunun cok ustune dusmustm cok inanmistim icimde bi burukluk var simdiÜzülme canım bir dahaki aya olur inşallah
Vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda olur canım umudunu kaybetme. Ben de bu ay saldım iyice takip etmiyorum ovulasyon falan, bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaInsallah canim bu ay bu konunun cok ustune dusmustm cok inanmistim icimde bi burukluk var simdi
Adet olunca ovulasyon yaparm sevdm bunu adet olcgm zamani biliyorum enazndan duzensiz benm cunku cocuk icin ben bise yapamiyor.m Ama nasip tabikide yarin adet olursam ovulasyona inancim artacak enazindanVardır bir hayır inşallah en kısa zamanda olur canım umudunu kaybetme. Ben de bu ay saldım iyice takip etmiyorum ovulasyon falan, bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Cnm sadece folik asit mi kullanıyorsun farklı vitaminler de mi kullansak ? Beeo markasının arı sütü ham bal propolis karışımını aldım ben eşimle beraber yiycez ve folik asiti eşiniz de kullansın dedi benim doktorum sperm hücrelerini ve kalitesini arttırıyormuşFolik asit cok onemli ama baslamalisiniz yarn doktrnzda soyler insallah saglikli bi gebelik gecirip kavusursnz bebegnze rabbim kotu gunler gostermesin bidaha
Benim doktorum degerlerin iyi dedi vitamn yazmadi benmde hormonlarim hemen bozuluyo oyuzden baska bsey kullanmadm canim suan hormon degerlerimde iyiydi doktora sormadanda bisey kullanamyorm korkuyorm bu hormonlar yuzunden cay icsem bozuluyo ekmek yesem bozuluyo uykusuz kalsam bozuluyoCnm sadece folik asit mi kullanıyorsun farklı vitaminler de mi kullansak ? Beeo markasının arı sütü ham bal propolis karışımını aldım ben eşimle beraber yiycez ve folik asiti eşiniz de kullansın dedi benim doktorum sperm hücrelerini ve kalitesini arttırıyormuş
herkeste belirti farklılık oluyo ama benim iştahım çok açılmıştı birde koku hassasiyetim vard ama gebeliğe bağlamamıştım regl tarihlerimde leke geldi adet olduğumu düşündüm fakat sökülmedim gebe olduğumu öğrendim Rabbim gönlüne göre versinErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yerlesme kanamasi 10 gun onceden olurmu pembemsi progestan kullaniyorum omu yapti acabaHayırlı akşamlar kızları bir şey soracağım. Adet bitiminde ardarda 2 gün gerçekleşen bir ilişki oldu. Bu ilişkiler sonrası aradan 6 gün geçtiğinde 3 gün sık olmamakla beraber lekelenme yaşadım erkenden yerleşme vb durum olamaz değil mi?
Bir sonra ki adetim 14 temmuzda. Pko hastasıyım,pkoya bağlı ara kanama vb durum ya da kalan pis kan olabilir mi kafam fena karıştı
Evet silik cizgi goruyorum bi kac gune tekrar yapinKizlar bu aralar adet duzenim 25 30 gidiyor sanki cift cizgi silik gibi bu ayı aslinda degerlendiremedik 14 ekimde adet oldum 31inde cinsel beraberlik oldu sanki gec yumurtlama olmuş olabilir mi bugün regl günüm. Eki Görüntüle 3333307
Sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı dayanamadım 2.yi yaptım negatif çıktı anlayamadım ben hangisi dogru ptesi sanırım kan vericem
Eki Görüntüle 3333342