Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar ben 5 yıllık evliyim ve adetim çok duzenlidir her ay 7 8 gün olurum bu ay ilk defa 2 buçuk gün sürdü ve şuan kasiklarim çok fazla ağrıyor özellikle sol kasigim sebebi nedir yaşayan varmi

Kizlar sabah gebelik testi yaptim golge bile yoktu yarin yumurtlamanin hesabima gore 14. Gunu karnmda sizliyo adet olurum bi kac gune sanirim

İyi akşamlar ben 5 yıllık evliyim ve adetim çok duzenlidir her ay 7 8 gün olurum bu ay ilk defa 2 buçuk gün sürdü ve şuan kasiklarim çok fazla ağrıyor özellikle sol kasigim sebebi nedir yaşayan varmi
Yumurtlamaniz erken oluyo olablir ondan kaynaklanabilir erken yumurtlayabiliyorz veya birden fazla yumurtlayabiliyorz ay icerisinde kadin dogumdan randevu alip muayne olun isterseniz durumu size muayne edip daha guzel aciklar yumurtlamaysa 36 saat icinew degerlendrr kacirmamis olursunuz

Insallah canim bu ay bu konunun cok ustune dusmustm cok inanmistim icimde bi burukluk var simdi
Vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda olur canım umudunu kaybetme. Ben de bu ay saldım iyice takip etmiyorum ovulasyon falan, bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda olur canım umudunu kaybetme. Ben de bu ay saldım iyice takip etmiyorum ovulasyon falan, bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Adet olunca ovulasyon yaparm sevdm bunu adet olcgm zamani biliyorum enazndan duzensiz benm cunku cocuk icin ben bise yapamiyor.m Ama nasip tabikide yarin adet olursam ovulasyona inancim artacak enazindan

Kızlar beni de aydınlatırsanız çok sevinirim adet gecikmesin in 11. Gününde yım doktora gittim beta negatif çıktı biraz daha beklemek ister misiniz yoksa adet sökücü vereyim mi dedi karından ultrasonla muayne etti rahim kalinlasmasi var adet olucaksi. Dedi ve ilacı yazdı biraz araştırdım rahim kalinlasmasi hem adet belirtisi imiş hem hamilelik ilacı kullanıp kullanmamak ta karwrsiz kaldım sizce beklemeli miyim biraz daha

Kızlar yardımcı olurmusunuz bugun beta hcg verdim 02 yani negatif dedi dr ama pembemsi kan geliyor cok cok acik pembe yani beyazla pembe karisik yerlesme kanamasindan sonrami beta yukseliyor bilgim yok bilgisi olan varmı?

Folik asit cok onemli ama baslamalisiniz yarn doktrnzda soyler insallah saglikli bi gebelik gecirip kavusursnz bebegnze rabbim kotu gunler gostermesin bidaha
Cnm sadece folik asit mi kullanıyorsun farklı vitaminler de mi kullansak ? Beeo markasının arı sütü ham bal propolis karışımını aldım ben eşimle beraber yiycez ve folik asiti eşiniz de kullansın dedi benim doktorum sperm hücrelerini ve kalitesini arttırıyormuş

Benim doktorum degerlerin iyi dedi vitamn yazmadi benmde hormonlarim hemen bozuluyo oyuzden baska bsey kullanmadm canim suan hormon degerlerimde iyiydi doktora sormadanda bisey kullanamyorm korkuyorm bu hormonlar yuzunden cay icsem bozuluyo ekmek yesem bozuluyo uykusuz kalsam bozuluyo

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
herkeste belirti farklılık oluyo ama benim iştahım çok açılmıştı birde koku hassasiyetim vard ama gebeliğe bağlamamıştım regl tarihlerimde leke geldi adet olduğumu düşündüm fakat sökülmedim gebe olduğumu öğrendim Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum 26 ekimde regl oldum 30unda klomen kullanmaya başladım ve 30undan itibaren gün aşırı ilişki oldu aşırı derece kasık ağrım var karın ağrısı gibi bel ağrısı gibi böyle değişik sinirlilik hali yorgunluk vs var. Daha çok erken belli olmaz değil mi? İlacın etkileri mi anlayamadım

Gebe kalacağı zaman sol kasıkta böyle sürekli günler süren minicik bi his hisseden var mı? Ağrı değil tam, ama sanki orada bişey var sürekli kendini hissettiriyor. Baloncuk gibi. Ve sol bacağım ağrıyor. Hiç böyle bişey yaşadınız mı hamilelikte

Yerlesme kanamasi 10 gun onceden olurmu pembemsi progestan kullaniyorum omu yapti acaba

Kizlar bu aralar adet duzenim 25 30 gidiyor sanki cift cizgi silik gibi bu ayı aslinda degerlendiremedik 14 ekimde adet oldum 31inde cinsel beraberlik oldu sanki gec yumurtlama olmuş olabilir mi bugün regl günüm.

Sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı dayanamadım 2.yi yaptım negatif çıktı anlayamadım ben hangisi dogru ptesi sanırım kan vericem

İlk idrarın mantığı bu zaten idrardaki hcg oranının yüksek olması idi yanlış hatırlamıyorsam tekrar ettiğinizde oran düşmüş olabilir hamilelik varsa henüz değer çok düşük ikincide belli olmamış olabilir. Ben hamileliğimi böyle çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim ilk tabii sonraki günlerde tekrar bakıyorsunuz koyulaşıyorsa ama ilk silik anlamlıdır çoğu zaman
Sabah ilk idrarla yaptım silik çıktı dayanamadım 2.yi yaptım negatif çıktı anlayamadım ben hangisi dogru ptesi sanırım kan vericem
Eki Görüntüle 3333342

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…