Gebe kalacağı zaman sol kasıkta böyle sürekli günler süren minicik bi his hisseden var mı? Ağrı değil tam, ama sanki orada bişey var sürekli kendini hissettiriyor. Baloncuk gibi. Ve sol bacağım ağrıyor. Hiç böyle bişey yaşadınız mı hamilelikte
benim şuan öyle sıkışık şekilde sanki sol kasıkta gaz var gibi. Sizde durum ne oldu test verdiniz mi lütfen bilgi verir misiniz?Gebe kalacağı zaman sol kasıkta böyle sürekli günler süren minicik bi his hisseden var mı? Ağrı değil tam, ama sanki orada bişey var sürekli kendini hissettiriyor. Baloncuk gibi. Ve sol bacağım ağrıyor. Hiç böyle bişey yaşadınız mı hamilelikte
Valla bilmiyorum ki adetime üç gün var. Gülüyorum şu ümit dolu halime artık komik geliyo umutsuzca çırpınışlarımbenim şuan öyle sıkışık şekilde sanki sol kasıkta gaz var gibi. Sizde durum ne oldu test verdiniz mi lütfen bilgi verir misiniz?
Aynısı biliyor musun
Valla oyle canim bende kendimi bizi gordum adet gecikmeden boyleyiz hatta resmi sizlerle paylasmak istedimAynısı biliyor musunadetim iki gün gecikmişti biz pazartesi kan verelim falan moduna girdik sandık ki ilk aydan yavrulayacağız ümit işte ya. Üç dört sen bekleyen var ne zaman olursa nasip.
Benimde karnim agriyor belim agriyor ve sag tarafimda agri oluyoGebe kalacağı zaman sol kasıkta böyle sürekli günler süren minicik bi his hisseden var mı? Ağrı değil tam, ama sanki orada bişey var sürekli kendini hissettiriyor. Baloncuk gibi. Ve sol bacağım ağrıyor. Hiç böyle bişey yaşadınız mı hamilelikte
Canım senin testin ne oldu tekrarladın mı pozitif görmüştünKizlar bu aralar adet duzenim 25 30 gidiyor sanki cift cizgi silik gibi bu ayı aslinda degerlendiremedik 14 ekimde adet oldum 31inde cinsel beraberlik oldu sanki gec yumurtlama olmuş olabilir mi bugün regl günüm. Eki Görüntüle 3333307
Canim ben denemedim ama burda ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler de oldu.İnsallah hamilesindir canım gebelik testiyle bı tekrarla istersen camimKızlar bir şey diyeceğim. Regle iki gün kaldı diye biliyorum. Gerçi yarın da olabilir hiç belli olmuyor benim bi geliyor bir gidiyor ileri. Erken gebelik yok elimde ama bi ovü yapayım dedim. Şöyle çıktı. Sizce ha bu neduuuazalmamış olması iyi bişey mi sizce . Bu arada bu ay tee yumurtlama günümden beri yapıyorum azcık seyreklik olsa da hep böyle gitti hep çift çizgi
Hamilelik varsa ovülasyon böyle koyu çıkıyor, kaset testin varsa onunla da dene bence silik de olsa çizgi çıkar onda daKızlar bir şey diyeceğim. Regle iki gün kaldı diye biliyorum. Gerçi yarın da olabilir hiç belli olmuyor benim bi geliyor bir gidiyor ileri. Erken gebelik yok elimde ama bi ovü yapayım dedim. Şöyle çıktı. Sizce ha bu neduuuazalmamış olması iyi bişey mi sizce . Bu arada bu ay tee yumurtlama günümden beri yapıyorum azcık seyreklik olsa da hep böyle gitti hep çift çizgi
Maalesef antibiyotik kullanmam sacincali olabilir sen genelde bı doktora gorunde gebelik planladığını soyle paroldan başka bişey vermez ben dokuz ay parolla idare etmek zorunda kalmıştım evde doğal yollarla iyileşmeye bakican mecbur canım çok geçmiş olsun canımSelam kızlarkaç gündür çok kötü grip geçiriyorum ona rağmen ovulasyon günümde ilişki yaşamaya çalışıyorum yarın Dr a gideceğim de antibiyotik kullanmak zarar verir mi gebelik varsa biraz gerginim böylede iyileşemiyorum bi türlü
Çok sağol canım yarın bi gidicem bakalımMaalesef antibiyotik kullanmam sacincali olabilir sen genelde bı doktora gorunde gebelik planladığını soyle paroldan başka bişey vermez ben dokuz ay parolla idare etmek zorunda kalmıştım evde doğal yollarla iyileşmeye bakican mecbur canım çok geçmiş olsun canım
Dr bile aynı şeyi söylüyor canım kafaya takmayanlar hemen hamile kalıyor sanırım kaderin bir cilvesiŞu an yumurtlama günlerini değerlendiriyorum yani bu ayda tamam dedim bu ayda deneyeceğim sonra artık zamanla bakacağım diye düşündüm ama bakıyorum ki doğal yollarla da hamile kalanlar oluyor muş soğan kürü havuç suyu incir suyu gibi Artık kafaya takmadan akışına bırakmak istiyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor diyorum nasip kısmet ama en önemli olan kafada bitmesi lazım ve o psikoloji ile birlikte olmamak lazım. bazı arkadaşlarımın dediği gibi akışına bırakmak lazım
Ümit verdiniz ya sağolunHamilelik varsa ovülasyon böyle koyu çıkıyor, kaset testin varsa onunla da dene bence silik de olsa çizgi çıkar onda da
Aynen öyle canım kafaya takmamak gerekiyor gerçekten ben boş gebelik geçirmiştim sonra tekrar gebelik düşündüm ve adete yakın hep erken gebelik testi normal gebelik testi filan yapıyordum ama takı kafama takmadigim ay gebe oldugumu öğrendim bu seferde sağlıklı mı sagliksizmi düşünmekten kabuslar goruyordum önce doğum yaptigimi gördüm sonra kan gördüm malesef bu da boş gebelik betahcg değerim baya düştü şuan tarlusal kullandım bakalım nezamn adet olucam ve düşük yapacağım doktor kendiliğinden düşebileceğini müdahaleye gerek görmedi betam sifirlandiginda kanamamin başlayacağını söyledi yani demem o ki stres çok kötü etkiliyor gebeliği sakın kafaniza takmayın rabbim en doğru zamanı bilir geciktiriyorsa guzellestiriyordur herzamn buna inanalımDr bile aynı şeyi söylüyor canım kafaya takmayanlar hemen hamile kalıyor sanırım kaderin bir cilvesiherseyde bir hayır vardır en doğru zamanda alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Baya koyu çıkmış canım kendimde de başkalarında da böyle çıkınca çoğunlukla gebelik olduğunu gördüm. Regli bu kadar yakınsa silik çıkıyor genelde. Bence olumlu düşün bebeğin seninledir inşallahÜmit verdiniz ya sağolunay hadi İnşallah, ama eğer regl olursam bunu neye yoracağım? Yumurta çatladıktan sonra da vücutta hala azalmamış lh hormonu kimyasala falan mı işaret oluyor. Normalde vücutta zaten genelde lh mevcutmuş. Arttığı pik yaptığı dönemde yumurta çatlıyor. Sonra da azalıp baya zor görünür hale geliyor diye biliyorum. Bilgilerim doğru mu siz bu konuda ne biliyorsunuz