- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
AYni saatte yaparsaniz sonuc daha saglikli olur pik ve catlamayi tam yakalarsinizAslında farklı saatlerde yapıldı sıvı almamaya dikkat ettim evet
Kizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldi
Bugün ki testim bu şekilde aynı saatte yaptımAYni saatte yaparsaniz sonuc daha saglikli olur pik ve catlamayi tam yakalarsiniz
Pik canim bu 3 gun takip et 3. Gun catlamis olur buyuk ihtmalle yarnda koyu cikar yaparsan belki sonra siliklesirBugün ki testim bu şekilde aynı saatte yaptımsizce pikmi
İnşallah cok teşekkür ederimmmPik canim bu 3 gun takip et 3. Gun catlamis olur buyuk ihtmalle yarnda koyu cikar yaparsan belki sonra siliklesir14 gun sonrada gebelik testi yaparsin insallah
Ne demek bu testlerde daha net gorunuyomus ben serit testlerden yaptim daha zor anlasilirdi benim icinİnşallah cok teşekkür ederimmm
Özellikle çene bölgesinde cıkıyor hamileyken bende öyle bi belirti olmuştuKızlar sivilcelenme yaşayan var mı ? Acaba adet olacam ondan mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi? Artık hersey gebelik belirtisi olsun istiyorum
İnşallah hayırlı haberler alırız canım nasipse olsunÖzellikle çene bölgesinde cıkıyor hamileyken bende öyle bi belirti olmuştu
Ya şuan sadece gebelik testi yaptım öyle bi içimden yapmak geldi sebepsiz ve sacma bi şekilde ve testimde ki çizgi baya belli ikinci çizgi çıktı böyle bişey mümkünmü sizce hamile olabilirmiyimPik canim bu 3 gun takip et 3. Gun catlamis olur buyuk ihtmalle yarnda koyu cikar yaparsan belki sonra siliklesir14 gun sonrada gebelik testi yaparsin insallah
Merhaba canım inşallah kalbinde ki olur. Benim de bugün adet günüm sabah bı sanci oldu geçti. Gelen giden yok. Bir tek balon gibi şişen sızlayan göğüs belirtim kaldı. 2 gün öncesine kadar çoktu geçti hepsiKızlar bugün regl olmam lazım henüz olmadım dün test yaptım negatifti midem ve karnımda ara ara sancılar giriyor inşallah regl olmam
Canım insallahj senin de vardır benim de öyle bir haftador sancı ve göğüs ağrısı çok fazlaydı bugün tam olacakmış gibi hissettim ama yok hala normalde sabah uyanınca regl olurum ama olmadım bı heyecan yaptı ister istemez ama bu kadar regl belirtisi olduğu için hamilelik olduğunu düşünmüyorumMerhaba canım inşallah kalbinde ki olur. Benim de bugün adet günüm sabah bı sanci oldu geçti. Gelen giden yok. Bir tek balon gibi şişen sızlayan göğüs belirtim kaldı. 2 gün öncesine kadar çoktu geçti hepsi
İnşallah canım ya. Bi umut işte. Bende öyle herşey de bir belirti arar oldum inşallah psikolojik değildir çünkü artık yoruldumCanım insallahj senin de vardır benim de öyle bir haftador sancı ve göğüs ağrısı çok fazlaydı bugün tam olacakmış gibi hissettim ama yok hala normalde sabah uyanınca regl olurum ama olmadım bı heyecan yaptı ister istemez ama bu kadar regl belirtisi olduğu için hamilelik olduğunu düşünmüyorum
Resim atarmsnz adetnz gectimi yakinmi yadaYa şuan sadece gebelik testi yaptım öyle bi içimden yapmak geldi sebepsiz ve sacma bi şekilde ve testimde ki çizgi baya belli ikinci çizgi çıktı böyle bişey mümkünmü sizce hamile olabilirmiyim
Maalesf suan yanımda değil yumurtlama takip ediyordum işte yukarda bana cevap vermiştinizResim atarmsnz adetnz gectimi yakinmi yada
Adetime 15 gün varResim atarmsnz adetnz gectimi yakinmi yada
3 gebelik testimi yaptiniz ne guzel darisi basima benmde beklenen adete 3 gun kaldi pozitifi gorurum ibsallah bendeMaalesf suan yanımda değil yumurtlama takip ediyordum işte yukarda bana cevap vermiştinizbugünki ovülasyon testimde koyu cıktı bende gebelik testi yaptım sadece merakımdan olmıcagını bilerek ama test pozitif hemde bariz bi şekilde daha sonra 2 test daha yaptım 3 üde pozitif adetten hemen sonra yumurtlamıi olabilirim belki çok heycanlandım
Aaa e nasil cikti pozitifAdetime 15 gün var
Bilemiyorum ya erken yumurtlama ihtimali varmışAaa e nasil cikti pozitif