Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar sivilcelenme yaşayan var mı ? Acaba adet olacam ondan mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi? Artık hersey gebelik belirtisi olsun istiyorum

Pik canim bu 3 gun takip et 3. Gun catlamis olur buyuk ihtmalle yarnda koyu cikar yaparsan belki sonra siliklesir 14 gun sonrada gebelik testi yaparsin insallah
Ya şuan sadece gebelik testi yaptım öyle bi içimden yapmak geldi sebepsiz ve sacma bi şekilde ve testimde ki çizgi baya belli ikinci çizgi çıktı böyle bişey mümkünmü sizce hamile olabilirmiyim

Kızlar bugün regl olmam lazım henüz olmadım dün test yaptım negatifti midem ve karnımda ara ara sancılar giriyor inşallah regl olmam

Kızlar bugün regl olmam lazım henüz olmadım dün test yaptım negatifti midem ve karnımda ara ara sancılar giriyor inşallah regl olmam
Merhaba canım inşallah kalbinde ki olur. Benim de bugün adet günüm sabah bı sanci oldu geçti. Gelen giden yok. Bir tek balon gibi şişen sızlayan göğüs belirtim kaldı. 2 gün öncesine kadar çoktu geçti hepsi

Canım insallahj senin de vardır benim de öyle bir haftador sancı ve göğüs ağrısı çok fazlaydı bugün tam olacakmış gibi hissettim ama yok hala normalde sabah uyanınca regl olurum ama olmadım bı heyecan yaptı ister istemez ama bu kadar regl belirtisi olduğu için hamilelik olduğunu düşünmüyorum

İnşallah canım ya. Bi umut işte. Bende öyle herşey de bir belirti arar oldum inşallah psikolojik değildir çünkü artık yoruldum

Ya şuan sadece gebelik testi yaptım öyle bi içimden yapmak geldi sebepsiz ve sacma bi şekilde ve testimde ki çizgi baya belli ikinci çizgi çıktı böyle bişey mümkünmü sizce hamile olabilirmiyim
Resim atarmsnz adetnz gectimi yakinmi yada

Resim atarmsnz adetnz gectimi yakinmi yada
Maalesf suan yanımda değil yumurtlama takip ediyordum işte yukarda bana cevap vermiştiniz bugünki ovülasyon testimde koyu cıktı bende gebelik testi yaptım sadece merakımdan olmıcagını bilerek ama test pozitif hemde bariz bi şekilde daha sonra 2 test daha yaptım 3 üde pozitif adetten hemen sonra yumurtlamıi olabilirim belki çok heycanlandım

3 gebelik testimi yaptiniz ne guzel darisi basima benmde beklenen adete 3 gun kaldi pozitifi gorurum ibsallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…