Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bizde bu ayi gun asiri iliskiyle degerlendirdik ilk defa. sat 9 ekim. 19 ekimden itibaren iliski oldu. 20 ekimden 22 ekime kadar kahverengi lekelenmeler oldu sanirim yumurtlama kanamasi. Yumurta catlamasi ne gun oldu hicbir fikrim yok kanamadan once mi olur sonrami olur bilmiyorum. Döngü 28-34 gun arasi. Bu ay ilk denedik gebelik olursa belirtileri gozlemleyip yazacagim bende buraya. Daha adetime en erken 12 gun var ama bence coktan yumurtlamis olmam lazim daha az zamanda kalmis olabilir o yuzden. 2 gunluk kanamadan sonra akintida geldi bitti cunku. Bir kac gundur gazman gibi geziyorum midem yaniyor bulaniyor bunlar progesteron yukselmesi ile ilgili olabilirmi acaba daha once kimyasal gebelik gecirdim onda da olmustu cunku.

Bakın ters yapıştırdığınız için kafa karışıklığı oluyor. Ters çevirdim testlerinizi. Bir de böyle bakın. Sağdaki kontrol çizgisi, soldaki çizgi de sizin lh çizginiz. Bugün çatlama olduğunu bu şekilde bakınca anlayabilirsiniz. Pikten sonra düne göre çizginiz silikleşmiş. Ve de testlerin ilk hallerini baz aldım. Diğer kurumuşlar ile değerlendirmek pek doğru olmaz.

Eklentiler

• 20231026_233425.jpg
    20231026_233425.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20231026_233335.jpg
    20231026_233335.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 44
Bakın ters yapıştırdığınız için kafa karışıklığı oluyor. Ters çevirdim testlerinizi. Bir de böyle bakın. Sağdaki kontrol çizgisi, soldaki çizgi de sizin lh çizginiz. Bugün çatlama olduğunu bu şekilde bakınca anlayabilirsiniz. Pikten sonra düne göre çizginiz silikleşmiş. Ve de testlerin ilk hallerini baz aldım. Diğer kurumuşlar ile değerlendirmek pek doğru olmaz.
Ilkini ters yapistrdgimi fark ettim ama sonrasinda duzeltmedim kafa karisikligi olustrcagni dusnmedm canim tesekkur ederim ilgin icin 3 taneden sonda ters olduklarni gordum irdan sonra söksem test yirtilirsa diye kalsin dedim bundan snrasni duz yapistririm ama 🙂🙏

Ilkini ters yapistrdgimi fark ettim ama sonrasinda duzeltmedim kafa karisikligi olustrcagni dusnmedm canim tesekkur ederim ilgin icin 3 taneden sonda ters olduklarni gordum irdan sonra söksem test yirtilirsa diye kalsin dedim bundan snrasni duz yapistririm ama 🙂🙏
Rica ederim. Bir de testi yaptığınız zaman 15 dakikada çektiğiniz resim ile sonraki gün taze yapınca onu da çekip o şekilde karşılaştırın. Çünkü üstünden zaman geçince silik çizgi bile koyu gözüküyor ve kafa karıştırıyor. Sonucu değerlendirirken ilk 15 dk baz alınır. Düne göre silik çıkmış testiniz, yani çatlamış . Bugünü değerlendirin derim. Yarın daha da silikleşir. Çatlamadan sonra test yapmaya gerek yok ama isterseniz yapabilirsiniz tabii ki.

Kızlar selam 👋 gebelik hazırlığında ağrı kesici ilaç vs kullanıyor musunuz ? İki gündür migrenim tuttu arveles içmek zorunda kaldım ama içim çok huzursuz 🥺

Rica ederim. Bir de testi yaptığınız zaman 15 dakikada çektiğiniz resim ile sonraki gün taze yapınca onu da çekip o şekilde karşılaştırın. Çünkü üstünden zaman geçince silik çizgi bile koyu gözüküyor ve kafa karıştırıyor. Sonucu değerlendirirken ilk 15 dk baz alınır. Düne göre silik çıkmış testiniz, yani çatlamış . Bugünü değerlendirin derim. Yarın daha da silikleşir. Çatlamadan sonra test yapmaya gerek yok ama isterseniz yapabilirsiniz tabii ki.
Anladim cok tesekkurler hemen 15 dk snra cekip paylasiyorum bende en alttaki 15 dk once yapilmis test oluyor ama usttekiler onceki gunun kurumuslar koyulasmislar evet dediginiz sekilde paylasim yaparim sonrakilerde 🙂

Anladim cok tesekkurler hemen 15 dk snra cekip paylasiyorum bende en alttaki 15 dk once yapilmis test oluyor ama usttekiler onceki gunun kurumuslar koyulasmislar evet dediginiz sekilde paylasim yaparim sonrakilerde 🙂
Rica ederim. Hayırlı sabahlar. Hayırlı bebişler. :anne:

Kizlar gunaydin kasıklarima igneler batyor insallah bebek tutuyodur yerlesiyodr insan agriya sevinirmi 😁🙂 umut bile guzel ya bu yolda 🙏😇

Catladimi bilmiyoruzki daha 😁🙂🙂
Adenin annesiii, neee ?😂 Yahu geceleyin dedim ya çatlama olmuş diye . Dünkü pike bakın bir de gecekine düne göre lh değeriniz azalmış. Yani bu demekkine eğer çatlama olmasa idi çatlayana kadar pik şeklinde kalacaktı ya da daha koyulaşacaktı lh çizginiz. Fakat dün gece silikleşmiş bu da demek ki yumurta çatladı ve lh düşmeye başladı.

Kizlar gunaydin kasıklarima igneler batyor insallah bebek tutuyodur yerlesiyodr insan agriya sevinirmi 😁🙂 umut bile guzel ya bu yolda 🙏😇
Çatlama ağrısı bu şu anda. Döllenme gerçekleşti ise döllenmeden 6 gün sonra bebek rahme ulaşırsa tutunmaya başlar. Ve de ortalama 12 güne tamamlanır. Yani bismillah daha yerleşme olmaz.

Catladimi bilmiyoruzki daha 😁🙂🙂
Çatlama oldu demek için tamamen çizginin kaybolması gerekmiyor. Zaten normalde de belli bir miktar lh hormonu salgılanır. Lh hormonunun pikteki zirve halinden daha silik olması çatlama oldu demek için yeterli. Çünkü çatlamaz ise lh düşmüyor birkaç gün pik devam edebiliyor. Biraz silikleşmiş olması kâfi çatlama demek için. Ki düne göre bayağı silikti dün geceki.

Kızlar selam 👋 gebelik hazırlığında ağrı kesici ilaç vs kullanıyor musunuz ? İki gündür migrenim tuttu arveles içmek zorunda kaldım ama içim çok huzursuz 🥺
Daha bu kadar erken asamada bir sikinti olacagini zannetmiyorum bazen hamileykende icebilenler var tabi hangi grup agri kesici o doktora danismak lazim.

Burada birkac hanim sadece aralarinda catlama muhabbeti yapiyorlar konu basligindan biraz sapmis durumda baska birseye cevap vermedikleri icin ben cevaplamak istedim. Boyle catlama gunleri takibi icin ayri bir post acip aralarinda konusabilirler diye dusunuyorum. Hepinize tez zamanda saglikli gebelikler bebisler diliyorum. Sevgiler.

Son düzenleme:
Daha bu kadar erken asamada bir sikinti olacagini zannetmiyorum bazen hamileykende icebilenler var tabi hangi grup agri kesici o doktora danismak lazim. Burada birkac hanim sadece aralarinda catlama muhabbeti yapiyorlar konu basligindan biraz sapmis durumda baska birseye cevap vermedikleri icin ben cevaplamak istedim. Boyle catlama gunleri takibi icin ayri bir post acip aralarinda konusabilirler diye dusunuyorum. Hepinize tez zamanda saglikli gebelikler bebisler diliyorum. Sevgiler.
Migren için ağrı kesici kullanıp kullanmamak da zaten erken hamilelik belirtisi ile ilgili değil. Hanımefendi ovulasyon testlerini paylaşmış. Ben de bildiklerimi aktardım. Eğer bir tavsiye vermek istiyorsanız hanımlar burada erken gebelik belirtileri paylaşılıyor isterseniz ovulasyon testlerini içeren konu başlıklarında paylaşın, karışıklık olmasın diyebilirsiniz. Ben fark etmedim bile konu başlığı neydi. Böyle imalı imalı bahsetmeniz çok yersiz. Ayrıca istediğime cevap verir, istediğime de vermem bu kimseyi ilgilendiren bir şey değil. Cevap verecekseniz verebilirsiniz, başkasına cevap vermiyorlar deyip de cevap vermeniz nedir yani?

Migren için ağrı kesici kullanıp kullanmamak da zaten erken hamilelik belirtisi ile ilgili değil. Hanımefendi ovulasyon testlerini paylaşmış. Ben de bildiklerimi aktardım. Eğer bir tavsiye vermek istiyorsanız hanımlar burada erken gebelik belirtileri paylaşılıyor isterseniz ovulasyon testlerini içeren konu başlıklarında paylaşın, karışıklık olmasın diyebilirsiniz. Ben fark etmedim bile konu başlığı neydi. Böyle imalı imalı bahsetmeniz çok yersiz. Ayrıca istediğime cevap verir, istediğime de vermem bu kimseyi ilgilendiren bir şey değil. Cevap verecekseniz verebilirsiniz, başkasına cevap vermiyorlar deyip de cevap vermeniz nedir yani?
Karsilikli atismaya donmesi lutfen. Burada herkesin guzel bir amaci var sonucta ama tekrar ediyorum ayri bir post altinda catlama takibi yapabilirsiniz bu karismak degil oneri. Belirtilerle ilgili post altinda belki bir iki mesaj olabilir alakasizda olsa ama sayfalarca fotografli catladi catlamadi muhabbeti donmus. Amac belirtileri konusmak degil mi.

Karsilikli atismaya donmesi lutfen. Burada herkesin guzel bir amaci var sonucta ama tekrar ediyorum ayri bir post altinda catlama takibi yapabilirsiniz bu karismak degil oneri. Belirtilerle ilgili post altinda belki bir iki mesaj olabilir alakasizda olsa ama sayfalarca fotografli catladi catlamadi muhabbeti donmus. Amac belirtileri konusmak degil mi.
Cevabınızı verdim.

X