- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Hayal dunyam cok genisÇatlama ağrısı bu şu anda. Döllenme gerçekleşti ise döllenmeden 6 gün sonra bebek rahme ulaşırsa tutunmaya başlar. Ve de ortalama 12 güne tamamlanır. Yani bismillah daha yerleşme olmaz.
Agziniz bal yesin ay insallahAdenin annesiii, neee ?Yahu geceleyin dedim ya çatlama olmuş diye . Dünkü pike bakın bir de gecekine düne göre lh değeriniz azalmış. Yani bu demekkine eğer çatlama olmasa idi çatlayana kadar pik şeklinde kalacaktı ya da daha koyulaşacaktı lh çizginiz. Fakat dün gece silikleşmiş bu da demek ki yumurta çatladı ve lh düşmeye başladı.
Bende catlama siliklesme olarak testlerimi dier paylasimclara ornek olarak paylasip sizler gbi destekte bulunmak istyorum insallah bebis haberi aliriz hepimiz bu ayÇatlama örnekleri siteden buldum
Çok güzel olur. Az belirtilerimden bahsedeyim ben de. Konu başlığı ile uyum içerisinde olsun. Adete 2 gün kaldı. Çatlama öncesi sonrasını değerlendirdik. Şu anda ateş basması,akıntıda artış, göğüs hassasiyeti,halsizlik,gerginlik, ara sıra baş ağrısı var ve de kurt gibi acıkıyorum. Ama işin kötü tarafı bunlar bende adet öncesi de oluyor.Bende catlama siliklesme olarak testlerimi dier paylasimclara ornek olarak paylasip sizler gbi destekte bulunmak istyorum insallah bebis haberi aliriz hepimiz bu ay
Bol su tüketmenizi açık hava almanızı öneririm eğer mümkünse sadece parol için çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun herşey güzel olur inşallahKızlar selamgebelik hazırlığında ağrı kesici ilaç vs kullanıyor musunuz ? İki gündür migrenim tuttu arveles içmek zorunda kaldım ama içim çok huzursuz
Bunlar bende acikma ozellikle hep var doymyuorum ben hic zaten acliktan anlayamamÇok güzel olur. Az belirtilerimden bahsedeyim ben de. Konu başlığı ile uyum içerisinde olsun. Adete 2 gün kaldı. Çatlama öncesi sonrasını değerlendirdik. Şu anda ateş basması,akıntıda artış, göğüs hassasiyeti,halsizlik,gerginlik, ara sıra baş ağrısı var ve de kurt gibi acıkıyorum. Ama işin kötü tarafı bunlar bende adet öncesi de oluyor.Tek farklı olan değişik hissediyorum kendimi. Ama psikolojik de olabilir. Bakalım hayırlısı hepimiz için. Geçen ay 1 gün erken adet oldum 26.günde.
Sizin de benim gibi 10 gün kala çatlama olmuş o zaman. Döllenme oldu ise 12-14 gün içinde belli olur idrar testlerinde yaklaşık olarak. Kan testinde belki varsa daha erken çıkar. Yani adetiniz gecikse bile idrar testlerinde hemen çıkmayabilir.Bunlar bende acikma ozellikle hep var doymyuorum ben hic zaten acliktan anlayamambende degerlendirdim adetten 1 hafta sonra duzenli gun asiri iliski oldu bakalim 9 gun var adete benimde
Adet gunum gelsinde gecmesine gun sayayimSizin de benim gibi 10 gün kala çatlama olmuş o zaman. Döllenme oldu ise 12-14 gün içinde belli olur idrar testlerinde yaklaşık olarak. Kan testinde belki varsa daha erken çıkar. Yani adetiniz gecikse bile idrar testlerinde hemen çıkmayabilir.
Düne göre silikleşmiş daha da. Yavaş yavaş düşer.Bugunku testim kizlar Eki Görüntüle 3324812
Düne göre silikleşmiş daha da. Yavaş yavaş düşer.
Evet yaklaşık 12-14 gün arası. Dünden zaten silikleşti. Belli bir düzeyde azalıp artar, normalde de vücudumuzda salgılanan bir hormon zaten. Artık test yapmanıza gerek yok. Çatlama öncesini ve çatlamanin 1. ve 2. gününü değerlendirdikten sonra normal seyirde devam edebilirsiniz artık. Olacağı varsa olur. Hayırlısı diyorum. Ben de her an adet olacakmış gibi hissediyorum karın ağrısından. Hamile isem sürpriz gibi gelecek herhalde.Eki Görüntüle 3324927 yaa siliklesmismi cok sukur ben hala anlamiyorum hala ikiside koyu geliyor bana simdi 14 gun bekleyecegiz ozaman
Pinsallah guzel haverinizi saglikla alirsiniz ozaman daha test yapmayayim yarin bu ay okmaz ise bosa gtmesn elimdekiler 14 gun sayip kaset test yaparimEvet yaklaşık 12-14 gün arası. Dünden zaten silikleşti. Belli bir düzeyde azalıp artar, normalde de vücudumuzda salgılanan bir hormon zaten. Artık test yapmanıza gerek yok. Çatlama öncesini ve çatlamanin 1. ve 2. gününü değerlendirdikten sonra normal seyirde devam edebilirsiniz artık. Olacağı varsa olur. Hayırlısı diyorum. Ben de her an adet olacakmış gibi hissediyorum karın ağrısından. Hamile isem sürpriz gibi gelecek herhalde.
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eylesin. Evet bence de sonraya kalması da iyi olur. Ben sadece bu ay düşündüğüm için hunharca kullandım testleri neredeyse çatlamaya yetmiyordu son 1 tane kaldıydı. Tam sipariş verecektim ki son testte çatlama gördüm neyse ki. Hayırlı geceler diliyorum.Pinsallah guzel haverinizi saglikla alirsiniz ozaman daha test yapmayayim yarin bu ay okmaz ise bosa gtmesn elimdekiler 14 gun sayip kaset test yaparim
Ben gunde 1 tane yaptim sabah aksam yaptnz siz sanirimRabbim her şeyin hayırlısını nasip eylesin. Evet bence de sonraya kalması da iyi olur. Ben sadece bu ay düşündüğüm için hunharca kullandım testleri neredeyse çatlamaya yetmiyordu son 1 tane kaldıydı. Tam sipariş verecektim ki son testte çatlama gördüm neyse ki. Hayırlı geceler diliyorum.
Evet ben sabah-akşam yaptım. Hatta çizgi koyulaşmaya başladığında sabah-öğlen-akşam yaptım. Anladım ki sadece çizgi koyulaşmaya başlarken sabah ve akşam yeterli. Geri kalan günlerde 1 test yetiyormuş. Pazartesi bat günüm, çatlamadan sonraki 9. günüm. Bakalım adet olmazsam 3-5 gün sonra varsa çıkar herhalde. Karın ağrım da gitti, belirti falan pek yok bugün.Ben gunde 1 tane yaptim sabah aksam yaptnz siz sanirimcok pahali ya kiyamadm valla testlere bakalim ne olcak sonuc 2 hafta sonra gorecegiz
3 kere icin 3 kere sivi almaman gerekiyo ya nasil yaptn ben 1 kereye sivi almadan zor duruyormEvet ben sabah-akşam yaptım. Hatta çizgi koyulaşmaya başladığında sabah-öğlen-akşam yaptım. Anladım ki sadece çizgi koyulaşmaya başlarken sabah ve akşam yeterli. Geri kalan günlerde 1 test yetiyormuş. Pazartesi bat günüm, çatlamadan sonraki 9. günüm. Bakalım adet olmazsam 3-5 gün sonra varsa çıkar herhalde. Karın ağrım da gitti, belirti falan pek yok bugün.
Canım bende eşime bebek amacıyla yaklaştığımı belli etmemeye çalışıyorum eşim de şaşkın libidonmu arttı bu ara diyor3 kere icin 3 kere sivi almaman gerekiyo ya nasil yaptn ben 1 kereye sivi almadan zor duruyorminsallah bebis haberiyle gelirsin canim bende 8 kasimi bekliyorum sabah sivi almadan duramiyorum diye bende aksam 8.30 u sectim kendime test icin iliski dun llmadi disardaydk gec geldik pert sekilde uyuduk bugunu degerlendrebilirim umarim uyumak yok diye rest cekicem adamada ama cocuk icin cirpiniyo gormesin istyorum beni o relax relax gun saymiyo olsada o gun bugun onemli degil benim icin gun onemli ama gelde anlat haftayada ben ona boyle genis davramcam
Benim esimde bana kudurmusum gbi davrandi darildim ona bende 2 gun olmadi isteCanım bende eşime bebek amacıyla yaklaştığımı belli etmemeye çalışıyorum eşim de şaşkın libidonmu arttı bu ara diyor
Arkadaşım ben iki hamilelik geçirdim ilkinde göğüslerim şişmişti düşük olduErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.