Benim de öyle aynen hem akıntı var hemde ağrı bide yanma var enfeksiyon var sanırım. İlk defa bu kadar uzadı yumurtam. Normal de 12. Gün olur duBenim 10. Gun cok koyu cikti senin 10. Gun silik cikmis yarim saat snra yapicam bende eklerim resim testi kasiklarm agryo usuttummu yumurtlamami anlamadim akintmsa var
Yaa bende test yaptm siliklesmis ama catladimiki atyorum resim smdiBenim de öyle aynen hem akıntı var hemde ağrı bide yanma var enfeksiyon var sanırım. İlk defa bu kadar uzadı yumurtam. Normal de 12. Gün olur du
Evet siliklesmis biraz çatlamış galiba canım değerlendir 2 günüEki Görüntüle 3321875
Kizlar dun ve bugunku ovulasyon testlerim bakarmsiniz szde siliklesmismi sanki
DEgerlendrip belimin altinada yastik koyup yatarm 2 gunEvet siliklesmis biraz çatlamış galiba canım değerlendir 2 günü
Diz dirsek de iyi diyorlarDEgerlendrip belimin altinada yastik koyup yatarm 2 gun
15 gun var her turlusunu denerim artik ayaklari diker yatarim bakalim pozitifi gorursem neler yaptgmi yazarim yineDiz dirsek de iyi diyorlar
Ahahah15 gun var her turlusunu denerim artik ayaklari diker yatarim bakalim pozitifi gorursem neler yaptgmi yazarim yine
Ahahahaynen canım en çok üreyen hayvan tavşan larmis ve ilişki den sonra yuvarlanirlarmis bizde mi öyle yapsak acaba
Her yol mübah oldu artık. İlk ilişkide hamilelik nasıl oluyor bazılarının anlamıyorum şans mıdır Kader mi artıkbu ayda olmazsa yuvarlanirim napim deniycz her yolu
Gün aşırı daha Uygun diyorlar amaa bilmiyorum kiKızlar sormaya çekiniyorum ama ilişkiye kaç günde bir giriyorsunuz ve günde 1 kere mi ? Benim Dr um istersen her gün istersen gün aşırı dedi emin olamadım gün aşırı daha iyi olmaz mı ?
Rahtlik takmamak bnce dusunerek engl oluyrz gbime geliyor cocuk dusnmyen kdinlar daha cabuk hamile kaliyorHer yol mübah oldu artık. İlk ilişkide hamilelik nasıl oluyor bazılarının anlamıyorum şans mıdır Kader mi artık
Evet stres hormonu etkiliyor. Benim arkadaşım korunmayı bıraktı hamile kalmak için çocuk düşünerek girdi ilişkiye korunmayı bıraktığı ay hamile kaldıRahtlik takmamak bnce dusunerek engl oluyrz gbime geliyor cocuk dusnmyen kdinlar daha cabuk hamile kaliyor
Bizde o sanslilardan olalim amin insallahEvet stres hormonu etkiliyor. Benim arkadaşım korunmayı bıraktı hamile kalmak için çocuk düşünerek girdi ilişkiye korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayımBizde o sanslilardan olalim amin insallah
Unutulmuyor valla nasil unutcaz tek dusndgmuz buykenİnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayım
İlk bebeğin hemen mi olduUnutulmuyor valla nasil unutcaz tek dusndgmuz buyken
Hic korunmadik 1.5 yil sonra oldu diyet ve sporla 5 kilo verdim beslenme duzenmi degstrdm 1 sene olmaynca doktr kontroluyle 1.5 sene sonra oldu ilk bebegimİlk bebeğin hemen mi oldu
Bazıları bizim gibi uğraşıyor bazıları da ilk ilişkide hamile kalıyor yada canı isteyince Kader Galiba bazı şeylerHic korunmadik 1.5 yil sonra oldu diyet ve sporla 5 kilo verdim beslenme duzenmi degstrdm 1 sene olmaynca doktr kontroluyle 1.5 sene sonra oldu ilk bebegim