• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar sormaya çekiniyorum ama ilişkiye kaç günde bir giriyorsunuz ve günde 1 kere mi ? Benim Dr um istersen her gün istersen gün aşırı dedi emin olamadım gün aşırı daha iyi olmaz mı ?

Bizde o sanslilardan olalim amin insallah 😇🥰
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayım

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayım
Unutulmuyor valla nasil unutcaz tek dusndgmuz buyken 😊

Bazıları bizim gibi uğraşıyor bazıları da ilk ilişkide hamile kalıyor yada canı isteyince Kader Galiba bazı şeyler
Onlar gbi rahat olup hamileyim diye beklemeden soylemek isterdm bende ya arkdsim evlndi hamle kaldi dogrdu 6 aylikken yine hamile kaldi ve emziriyoduda hayret icjndeym bende emziriyorum 1.5 yasinda cocugum ama korunmadik hic dogumdan beride yani sasiriyor insan 🙂

Onlar gbi rahat olup hamileyim diye beklemeden soylemek isterdm bende ya arkdsim evlndi hamle kaldi dogrdu 6 aylikken yine hamile kaldi ve emziriyoduda hayret icjndeym bende emziriyorum 1.5 yasinda cocugum ama korunmadik hic dogumdan beride yani sasiriyor insan 🙂
Şans galiba. Senin yine bir evladın var şükür. Benim daha hiç yok içim burkuluyor arkadaşlarimi gördükçe. İnşallah bu sene haberini alacağım kısmetse öyle umut ediyorum

Amin insallah en kisa zamanda bebek haberni alirsnz sizde rahim filmi cekilenler hemen hamile kaliyomus ama guzel dusunelim olcak insallah saglikla gelsin bebislermiz 🙏
Vallah ben cektirdim bir bucuk sene once canimdan can gittiydi ama yone tik yok iste allah nezamana yazarsa serler ya alah ne eylerse guzel eyler beklicez bu arada halen daha olmadim yarina randevu aldim bakalim neler olacak

Vallah ben cektirdim bir bucuk sene once canimdan can gittiydi ama yone tik yok iste allah nezamana yazarsa serler ya alah ne eylerse guzel eyler beklicez bu arada halen daha olmadim yarina randevu aldim bakalim neler olacak
Kan ister doktor tahlillere bakar bende oyle yapti kan verdm ama kontrole gdemedm smdide randevu alamiyorum degerler normal yaziyor e nabizda ama

Back