Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim 10. Gun cok koyu cikti senin 10. Gun silik cikmis yarim saat snra yapicam bende eklerim resim testi kasiklarm agryo usuttummu yumurtlamami anlamadim akintmsa var
Benim de öyle aynen hem akıntı var hemde ağrı bide yanma var enfeksiyon var sanırım. İlk defa bu kadar uzadı yumurtam. Normal de 12. Gün olur du

Son düzenleme:
20231022_212401.jpg

Kizlar dun ve bugunku ovulasyon testlerim bakarmsiniz szde siliklesmismi sanki

Kızlar sormaya çekiniyorum ama ilişkiye kaç günde bir giriyorsunuz ve günde 1 kere mi ? Benim Dr um istersen her gün istersen gün aşırı dedi emin olamadım gün aşırı daha iyi olmaz mı ?

Bizde o sanslilardan olalim amin insallah 😇🥰
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayım

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah valla bazen umudumu yitiriyorum. sonra silkenip tekrar dan kalkıyorum başlıyorum. Unutunca olur diyorlar nasıl unutur ki insan beynimde hep. Hadi unutayım diyorum karşımıza bı bebek çıkıyor çarşı da nasıl unutayım
Unutulmuyor valla nasil unutcaz tek dusndgmuz buyken 😊

X