Siz ne zamandır istiyorsunuzBende öyle diye diye rahatlamaya çalışıyorum kendimi, iyice takıntı haline getirmeye başladım
Benim de adetlerim hep düzensiz ama ben kendimi takip ettim yumurtlama testinde pozitif gördükten 15 gün sonra adet oluyorum, artık bu şekilde adet tarihlerimi hesaplıyorumgeçen ay 8 şubatta regl oldum. bu ay 22 olmasına rağmen hala gelen giden bi şey yok. pkoslu olduğum için adetlerim hep düzensizdi zaten. test alıp yapsam negatif çıkacağından adım gibi eminim ama kendimi de durduramıyorum çünkü çok istiyorum. 7 aydır falan deniyorum ama bi sonuç alamadım. ümitsizim artık napıcağımı bilemiyorum elim kolum bağlı sanki. bana bi akıl verin lütfen ya
Kan testinene gittiniz mi10 dk doldu tekrar çektim foto daha netleşti
9 aydırSiz ne zamandır istiyorsunuz
Ben takip bile edemiyorum o kadar düzensiz benimki. Bazen bir ay iki ay hiç olmuyorum bile. İlaç kullanıyodum onunla düzene girmişti sonra bıraktım ilacı, geçen ay ilaçsız şekilde 8-9 gün kadar gecikmeli adet oldum ama bu ay hala bi şey yok. Herhangi bi düzeni olmayan bi şeyi nasıl takip edicem bilmiyorum. Bu şekilde olmaya da devam ettikçe hamile kalmaya inancım da bitiyo ümidim de kalmıyoBenim de adetlerim hep düzensiz ama ben kendimi takip ettim yumurtlama testinde pozitif gördükten 15 gün sonra adet oluyorum, artık bu şekilde adet tarihlerimi hesaplıyorum
Bizimde 14 ay oldu nasip demek ki9 aydır
Kızlar hayırlı günlerErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Gittim bugun sonuç çikinca paylaşacağımKan testinene gittiniz mi
Giderseniz sonucu bizimle de paylaşabilir misiniz?
EvetAdete 3 gün kala mı kaset test pozitifti
Sonucunuz çıktı mı?Gittim bugun sonuç çikinca paylaşacağım
.dfbanacanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
O zaman hiç bıkmadan ovulasyon testi kullanmalısınız, 90. Gün yumurtlama gören var, bir gebenin günlüğünü sayfasında dile getirilmişti. Yumurtlamayı görene kadar aksatmadan ovulasyon testi kullanın.Ben takip bile edemiyorum o kadar düzensiz benimki. Bazen bir ay iki ay hiç olmuyorum bile. İlaç kullanıyodum onunla düzene girmişti sonra bıraktım ilacı, geçen ay ilaçsız şekilde 8-9 gün kadar gecikmeli adet oldum ama bu ay hala bi şey yok. Herhangi bi düzeni olmayan bi şeyi nasıl takip edicem bilmiyorum. Bu şekilde olmaya da devam ettikçe hamile kalmaya inancım da bitiyo ümidim de kalmıyo
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzGittim bugun sonuç çikinca paylaşacağım
Canım hamile misin acabaKızlar daha adetime 12 gün var ama iki gündür kasıklarımda belimde adet olcakmışım gibi sancılar var bugün daha yoğun hissediyorum daha çok sızlıyor göğüslerimde dokundukca acıyor bqcaklarımda sızı çok telefondaki uygulamaya göre 14-22 şubat arası yumurtlama günümdü bi kaç defa değerlendirdik sizce geç yumurtluyor olabilir miyim bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum ama yumurtlama zamanında bel ağrısı hiç okumadım sizce neden fikri tecrübesi olanlar lütfen yorum yaparmısınız
Tebrikler canımHamileyim darisi başiniza inşallah
Hayr pek sayılmaz sadece sol göğsümde şişiklik vardi ve hafif bi sizi onun dişinda bir belirti yaşamadımTebrikler canımbelirtin pek yoktu değil mi
Hayırlı olsunHamileyim darisi başiniza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?