Evet hala kesilmedi kasık ağrım içerde hareketlenme oluo batma gibi ve bel ağrısı yaşıyorum hafiften şuan. Mide bulantısını iki gün yaşadım sadece zaten ne olduysa tuhaf hissettim dişlerimi fırçalarken bile rahatsız oluodum. Bekliyorum bakalım neler oluyor içerde meraktayımMerhaba reglinize 11 gün varsa muhtemelen yumurtlamanız ya devam ediyor yada yeni bitmiş olmalı? Maalesef ki psikolojik yada başka bir sebepten olduğunu düşünüyorum. Mide bulantısı 7.ve 8.haftadan itibaren kendini gösteriyor. Belki ilacın etkisiyle bu belirtileri yaşıyorsunuzdur. Ancak döllenmeden 12 gün sonra sonuç verir testler. Yani olduysa tuttuysa bile çok erken pozitif görebilmen için. Ağrılar için birşey diyemem bende yumurtlamam bitti 4 5 gün sonrasında kasık ağrıları yaşadım ama normal bir ağrı olmuyor o. Asla kesilmiyor artık alışıyosun o ağrıya ara sıra bıçak saplaması gibi sertleşiyor hafifleşiyor. Kendine biraz zaman verip düşünmemeye çalış varsa bile öğrenemezsin şuan için
Bence hamilesinizzzzArkadaşlar yorumlar mısınız tşk
bugün ben de erken testlerden yapacağım aynı şeyleri yaşıyoruz regl e bugün 6 gün kaldı benimde.1 haftadir kasik agrilarim vardi ve yerlesme kanamasina benzer bir sey yasadim. Bugün ise şiddetli normal regl agrisi eklendi. Ama böyle oldum olacağım öyle o şekilde. Hani yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanamamız olur da bayılacak gibi sancılanırız ya aynı öyle ve regl olmadım daha. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen olduysa yardımcı olur musunuz eğer olmazsam 8 aralık sabah test yapmayı planlıyorum.
hamileliik görünüyor :) bir kan testi verin bence tebriklerrrArkadaşlar yorumlar mısınız tşk
Ben regl oldum dün. Tam gününde geldi , hiç bekletmez sağ olsunbugün ben de erken testlerden yapacağım aynı şeyleri yaşıyoruz regl e bugün 6 gün kaldı benimde.
Olsun bir sonraki ay olur İnşallah mod düşürmek yokBen regl oldum dün. Tam gününde geldi , hiç bekletmez sağ olsun
Amin, desteğinize çok teşekkür ederim. Sizinki bebiştir inşallahOlsun bir sonraki ay olur İnşallah mod düşürmek yok
Erken gebelik testi negatif çıktı 6 gün var daha ama yumurtlama biteli 8gün oldu benceAmin, desteğinize çok teşekkür ederim. Sizinki bebiştir inşallah
Bence acele ettiniz, erken gebelik testi için bile henüz erken olduğunu düşünüyorum. Azıcık daha sabredip tam adet gününde (regl gelmezse) yapın bence , daha sağlıklıErken gebelik testi negatif çıktı 6 gün var daha ama yumurtlama biteli 8gün oldu bence
Evet canim adete tam 1 hafta kala goguslerim buyudu test negatifti , 1 gun kala pozitif gordumarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Iyi aksamlar benim transfer 6 kasimda gerceklesdi bu gun 2 ci gunum, 2 ci denemedeyim birinci deneme kasik arilarim cokdu ama simdi yok sadece hafif bel agrim var acaba neqatifmi olucak sonuc cok endiseliyimCanım herkeste değişik oluyor.benim ilk haftalar göğüs hassasiyeti vs hiç olmadi adete 2 3 gün kala halsizligim çoktu test yaptım pozitif çıktı. Ama diger belirtileri 7.haftada yasamaya başladım bulantı ,göğüs şişmesi,baş ağrısı gibi.
Son adet tarihimiz aynı . Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik bnde de var . Ve 3-4 gün önce böyle kremsi bir akıntım oldu. Benimde kafamda deli sorularmerhaba
23.11.2022 adet başlangıç tarihim 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu daha adetime 9 10 gün var yaklaşık 1 haftadır kasık bel ağrım uyku hali ve halsizlik var 3 gündğr falanda mide bulantısından öldüm bugün de test yaptım negatif aynı şeyleri yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?