- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Aldiginiz hormob ilaci var mi igne vs adet gecikmeniz ilkkez mi olduMerhaba arkadaşlar nolur bana da yardımcı olursanız sevinirim benim en sen. 21 Eylül'de adet oldum ekimin 26 da adet olmam lazımdı olmadı kasımın 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı ve hala adet olmadım bu gün iki kes akıntiyla bilikde lekelenme oldu 28 de doktora gidicem randevu aldım şu an ufak kasıklarımda sancı var
Yok ilaç filan almıyorum böyle hiç olmamişdi iki gündür de pembemsi akıntı varAldiginiz hormob ilaci var mi igne vs adet gecikmeniz ilkkez mi oldu
Benim adetim 22 gün geçti. Geçtikten 6 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatifti. Bir tahlil daha yapmalı mıyımSiz hamilemisiniz , hamileyseniz kaçıncı haftadasiniz acaba bnde hala yerleşme kanaması olmadı, gerçi oglumdada olmamıştı , herkeste olmuyormuş bildiğim kadariyla
Canım baya bı geçmiş, hadi o 6 gün için geç döllenme oluşsa ondan gorunmemiste olabilir , önce evde kaset test yap silik çizgi ciksada hamilesindir,kan testi vermeye gidersin.Benim adetim 22 gün geçti. Geçtikten 6 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatifti. Bir tahlil daha yapmalı mıyım
Mümkün ben yaşadım reglim bitti ,ovulasyon testiyle çatlama gününde iki gün arka arkaya ilişki oldu.Ve bende belirtiler hemen başladı,direk göğüslerim şişti,şok oldum cünkü normalde regle bir hafta kala şişer.Ben de ilişkiden 2 gün sonra veya ertesi gün şişti tam hatırlamıyorum ama çok erkendi..Bendeki en net belirti buydu ve çok erken yaşadım.Bir de çok fazla koku hassasiyeti vardı uzanırken halının kokusu geldi burnuma ilk defa.Bu saydıklarım olurken belki takvime göre ovulasyınum bile bitmemişti o kadar erken oldu düşünün..Erken belirtilerim bunlardı sadece ama çok erken başladılar yani yumurta döllendiği gibi.Kızlar benim yumurtlama haftam daha dün bitti. O hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum
Hmmmm, anladımmm. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Rabbim bebisinize ve size hayırlı ömürler versinMümkün ben yaşadım reglim bitti ,ovulasyon testiyle çatlama gününde iki gün arka arkaya ilişki oldu.Ve bende belirtiler hemen başladı,direk göğüslerim şişti,şok oldum cünkü normalde regle bir hafta kala şişer.Ben de ilişkiden 2 gün sonra veya ertesi gün şişti tam hatırlamıyorum ama çok erkendi..Bendeki en net belirti buydu ve çok erken yaşadım.Bir de çok fazla koku hassasiyeti vardı uzanırken halının kokusu geldi burnuma ilk defa.Bu saydıklarım olurken belki takvime göre ovulasyınum bile bitmemişti o kadar erken oldu düşünün..Erken belirtilerim bunlardı sadece ama çok erken başladılar yani yumurta döllendiği gibi.
Bulantılar falan cok gec başladı 6,7. Haftada
Ben gölge gibi çizgi gördümKizlar hayalet cizgi mi var bana mi oyle geldi
Eki Görüntüle 3167017
Ben gölge gibi çizgi gördüm
Ben gölge gibi çizgi gördüm
Insllah oyledirBen gölge gibi çizgi gördüm
Çok teşekkür ederiz amiin.İnşallah Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyle size de nasip etsin.Göğüslerinizde şişlik,hassasiyet olustu mu?Hmmmm, anladımmm. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Rabbim bebisinize ve size hayırlı ömürler versin
Buradan paylasabilirsniz ,birlikte yorumlarızMerhaba hanımlarbende ovolosyon testini 20 sinden beri yapıyorum son bat 14 kasımdı testleri yollasam bilen varmı ovolosyon testini
Altaki düne ait hanımlar C kısmı silik T kısmı koyu kırmızı bugün yapamadım testim kalmadıBuradan paylasabilirsniz ,birlikte yorumlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?