• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlarya benim adetim bir gün geçti ama ,yumurtlama geçeli tam bir hafta oldu adet ne zaman olacağım:)

Kizlar yumurtlama günü kasiklarimda agri batma olustu ve ilk defa bu ay beyazimsi sulu akinti ollgeliuo yumurtlamadan beri . Bata yaklasik bir bucuk iki hafta var agrilarim gecti ama akinti az az devam ediyo bu iyiye mi isaret yani en azindan dollenmis midir yumurtam

İlk denemeyse normal canım vücut bı farklılıkla karşılaşıyor benimde öyle olmuştu ilk kez gecikme yaşamıştım üç gün
benim genelde 3 gun ya erken ya gec olurdu gunu gunune hic adet olmadim ama ilk defa 6 gun geciktim hic regli olacagim gibi belirti de yok sasirtici sekilde acaba yumurtlamam mi olmadi kafamda deli sorular

benim genelde 3 gun ya erken ya gec olurdu gunu gunune hic adet olmadim ama ilk defa 6 gun geciktim hic regli olacagim gibi belirti de yok sasirtici sekilde acaba yumurtlamam mi olmadi kafamda deli sorular
Yeni deniyorsun canım vücudun farı tepki vermiş olabilir kötü düşünme ☺️

Back