Ayy cok sevindimCanım ben dün dayanamayip gidip yaptırdım ve beta 695o kadar idrar testine rağmen nasıl çıkmadı aklım almıyor. İnşallah burdaki bebiş bekleyen tüm annelerin kucaklari boş kalmaz sen de bence 2 3 gün daha bekle ve gelmezse bir kan testi yaptır. Ben neden hala israrda çıkmadığını anlamış değilim
Aaammiiinn canım amiiinnAyy cok sevindimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim ben de gidip bir tahlil vereyim insallah benimle birlikte tum bekleyen anneleri kucaklari da dolsun
Merhaba reglliniz ne kadar geçikti?Benim de ilk kez 9 gün geçti bugün heem erken gebelik testi hemde normal aldım negatif.1 haftadır çok fazla bel ağrısı birde miğde yanması yaşıyorum kanda negatif görürüm diye vermek istemiyorumAaammiiinn canım amiiinnGerçekten çok farklı bir duygu ben hâlâ çok algilayamadim çünkü sürpriz gibi bir şey oldu o kadar idrar testinden ve hızlı gebelik testlerinden negatif aldıktan sonra. Yani hem değer 695 çıkıp hem nasıl testlerde silik çizgi bile çıkmaz anlayamadım ama
Ben fazlasiyla bel agrisi hafif mide bulantisiyla anladim gebe oldugumuErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
1hafta önce adet olmalıydım erkən olurum olmadım. 13ü bu gün keçən adet günüm. Bu gün de adet olmadım. Karın ara ara ağrıyır. Bacaklarını ağrıyır göyüslerde hassaslık var. Heç bir akıntı yok. Belirtiler adet olacakmışım gibi aynısı. Test yapmayacağım. 1haftanı bekleyim. Ümitlenmek istemiyorumsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba. Benim reglim 5 gün gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam. İdrar testlerinde hep negatif çıkmıştı. 6.gun gidip kan testi yaptırdım 695 çıkmıştı. Malesef dün düşükle sonuçlandı. İstersen bir kan testi verebilirsin pazartesi günü inşallah bebiş geliyordurMerhaba reglliniz ne kadar geçikti?Benim de ilk kez 9 gün geçti bugün heem erken gebelik testi hemde normal aldım negatif.1 haftadır çok fazla bel ağrısı birde miğde yanması yaşıyorum kanda negatif görürüm diye vermek istemiyorum
Geçmiş olsun düşük nedeni nedir acaba ilk gebeliginizmiMerhaba. Benim reglim 5 gün gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam. İdrar testlerinde hep negatif çıkmıştı. 6.gun gidip kan testi yaptırdım 695 çıkmıştı. Malesef dün düşükle sonuçlandı. İstersen bir kan testi verebilirsin pazartesi günü inşallah bebiş geliyordur
Teşekkür ederim. Düşük nedenine rahim duvarinin 7mm olduğunu bu sebeple daha fazla tutunamadığını 5.hafta sonunda düşüğün başladığını söyledi doktor. Erken kayıp olarak adlandirdi ve gönderdi. Çok da fazla ilgilenmedi zaten kanama çok fazla olduğu için. Evet ilk gebeliğimdiGeçmiş olsun düşük nedeni nedir acaba ilk gebeliginizmi
Merhaba yerleşme kanaması yaşamış mıydınızTeşekkür ederim. Düşük nedenine rahim duvarinin 7mm olduğunu bu sebeple daha fazla tutunamadığını 5.hafta sonunda düşüğün başladığını söyledi doktor. Erken kayıp olarak adlandirdi ve gönderdi. Çok da fazla ilgilenmedi zaten kanama çok fazla olduğu için. Evet ilk gebeliğimdi
Gerçekten çok üzüldümTeşekkür ederim. Düşük nedenine rahim duvarinin 7mm olduğunu bu sebeple daha fazla tutunamadığını 5.hafta sonunda düşüğün başladığını söyledi doktor. Erken kayıp olarak adlandirdi ve gönderdi. Çok da fazla ilgilenmedi zaten kanama çok fazla olduğu için. Evet ilk gebeliğimdi
Aynı ben ya 4 gun gecıktı dun kasette cıkmadı negatıf ama aşırı mıde bulantım var başımda cok dönüyor ve gece olan burun tıkanıklıgım var artık gecelerı uyuyamıyorum , napsam erken gebelık testı mı yapsam acabaKızıma hamileydim adet günüme 10 gün vardı dişimi fırçalarken midem bulandı anlamadım tabi hamilelik var,birde ağzımda 2 gün süren acaip bi ekşimsi tad burnunda tıkantı ve doğum yapana kadar açılmadı bu belirtilerim vardı sonra test yaptım hamileymişim.göğsüm felan şişmedi,şuan yine hamileyim bundada hiç bişey anlamadım kanda görünmedi idrarda görünmedi ultrasyonla alttan baktı doktor öyle gördü hamileymişim ama göğüslerim aşırı şişti ve bel ağrım çoktu kasık ağrım bacaklarıma kramp giriyprdu hamilelik belirtisiymiş anlamadım.
Ve burnumds bu yuzden cok kanıyoAynı ben ya 4 gun gecıktı dun kasette cıkmadı negatıf ama aşırı mıde bulantım var başımda cok dönüyor ve gece olan burun tıkanıklıgım var artık gecelerı uyuyamıyorum , napsam erken gebelık testı mı yapsam acaba
Teşekkür ederim cevabınız için korkuyorum aslımda yok yere ümitlenmekten Rabbim hepimize de tez vakitte kolaylıkla nasip ederMerhaba. Benim reglim 5 gün gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam. İdrar testlerinde hep negatif çıkmıştı. 6.gun gidip kan testi yaptırdım 695 çıkmıştı. Malesef dün düşükle sonuçlandı. İstersen bir kan testi verebilirsin pazartesi günü inşallah bebiş geliyordur
Siz hamilemisiniz , hamileyseniz kaçıncı haftadasiniz acaba bnde hala yerleşme kanaması olmadı, gerçi oglumdada olmamıştı , herkeste olmuyormuş bildiğim kadariylaMerhaba yerleşme kanaması yaşamış mıydınız
Bende kahverengi yapışkan akıntı geldi de araştırıyorum aynı zamanda sağ kaşıkta iğne batma hissi var
Bazılarının ki idrardaki HCG düşük olduğu için cikmiyormus, erkendede cikmiyabilir bnce sağlık ocağında kan verAynı ben ya 4 gun gecıktı dun kasette cıkmadı negatıf ama aşırı mıde bulantım var başımda cok dönüyor ve gece olan burun tıkanıklıgım var artık gecelerı uyuyamıyorum , napsam erken gebelık testı mı yapsam acaba
Aynen yarın vermeyı dusunuyorumBazılarının ki idrardaki HCG düşük olduğu için cikmiyormus, erkendede cikmiyabilir bnce sağlık ocağında kan ver
Benimde sizin gibi 4 gün varken dün geldi. Bugün yok sanki hasta olacakmışım gibiyimMerhaba yerleşme kanaması yaşamış mıydınız
Bende kahverengi yapışkan akıntı geldi de araştırıyorum aynı zamanda sağ kaşıkta iğne batma hissi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?