Evett hemen kan verinnn tebrikler adet günümü bekliyorum.1 kere kimyasal yaşadım.bu sefer çıkan çift çizgide bile korkuyorum sevinemiyorum o yüzden adetim geciksin emin ola
Amiiiiiinnnn insallahhh. Yok bu sefer çok soğukkanlıyım sabredecegim.
Ne zamandır bebe istiyorsnz :)Amiiiiiinnnn insallahhh. Yok bu sefer çok soğukkanlıyım sabredecegim.
Kimyasaldan sonraki 3.denememizNe zamandır bebe istiyorsnz :)
Sonuç nedir sizin? Hamile misiniz?Kimyasaldan sonraki 3.denememiz
Olabilir ama bi kac gun geçince kan testi yaptırın mutlakaMerhaba kizlar birsey soracagim lutfen goren kisiler bilgi verirse memnun olurum. Ben enson eylulun 3 unde oldum regl.flo takvimime gore iki gundur olcam ama olmadim genelde tutar bu takvim herneyse sali gunu sabah kirmizi degil biraz daha acik bi leke geldi ilk once adet oldum sandm ama daha gelmedi sali gununden beri hamilemiyim acaba boyle yasayan oldumu buarada adetim hepp duzenlidir
Selam kızlar 4 haftalık hamilelikte kasık ağrısı normal mi?
Canım benim de reglime 5 gün var ve kasıklarım da agrı var genelde eğilip kalkarken hamilelik belirtisi olabilir mi acabaNormal canım ben 5. Aya kadar çektim hele ilkse çok çok normal
Canım erken gebelil testte yap benimde 5 gün var adetime erken gebelik testiyle pozitif oldugunu öğrendim3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben
Yüksek bi ihtimalle ilaçtan kaynaklı böyle bir durum yaşıyorsunuzMerhaba bayanlarAğustosun 21 inde adet oldum ve 5 gün doğum kontrol hapı kullandıktan sonra vazgeçtiğim için bıraktım 5 gün arayla 2 kez adet gördüm. Eylül ayından bu güne kadar da adet görmedim bugün test yaptım sonuç negatif çıktı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ? Yoksa sadece ilaç kullandığım için mi bu şekilde oluyor sizce yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?